Facebook Twitter YouTube
Kiszállítás minden nap!
ElemÜnnepElem
ElemBemutatkozásSzárítási feladatokGyakori kérdésekElem
Elem
[24H] Vizes falak NON-STOP szárítása | SOS nedves fal szárítás | Vizes fal javítása | Fal vizesedés megszüntetése páratartalom | Dry air, wet air. Humidity hungary budapest

Vizes falak

Nedves fal

Vizes fal szárítása

Fal vizesedés megszüntetése

Nyirkos pince, nyirkos fal
Páramentesítés, párátlanítás, páramentesítő bérlés
vizes falak szárítása | Nedves falak megszöntetése | Fal vizesedés | Párátlanítás, páramentesítés, páramentesítő bérlés. Ipari falszárító gép kölcsönzés
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA NEDVES FAL MEGSZÜNTETÉSE
A nedves fal sokféle probléma forrása: a) egészségügyi kockázat: asztmát, allergiát, reumát, ízületi bántalmakat okozhat; b) hőveszteség: a nedves fal igen jó hővezető, azaz rossz hőszigetelő, vagyis a belső hőt kivezeti a szabadba; c) penész: ahol magas a nedvesség, ott megjelenik a penész.

Vizes fal, nedves fal szárítás

NEDVES FAL, VIZES FAL. NANÁ, HOGY KISZÁRÍTJUK!

Beázás és csőtörés alkalmával váratlanul, akár több köbméter víz el tud folyni, a falak, az aljzat gyorsan elnyeli a vizet. Ez a hírtelen elfolyt vízmennyiség aztán igen lassan párolog el a vizes falakból, majd több héten át magas lesz a páratartalom, nedvesek lesznek a falak, ami aztán könnyen penészesedéshez vezet.

Az építőiparban párás levegő akkor keletkezik, amikor az építkezés, vagy felújítás alkalmával a munkások több 100 liter vizet juttatnak be a zárt légtérbe, betonozás, falazás, vakolás vagy festés alkalmával. A vizes és nedves falakban lévő víz, a természetben is tapasztalható módon elkezd párologni, de a zárt légtérben ez a mennyiségű víz, magától csak nagyon lassan tud eltávozni. Párátlanító gépek segítsége nélkül akár több hónapig elhúzódhat a szárítási folyamat, mivel az épülő házban, lakásban a relatív páratartalom elérheti akár a 85-90%-ot is!

Kiszállítunk és kiszárítunk!

PROBLÉMA A NEDVES FAL? VAN MEGOLDÁS!

Nem kell hosszú hetekig várni arra, hogy a nedves falak, a vizes aljzat magától száradjon ki. A modern szárító- és páramentesítő gépeknek köszönhetően, egy-egy nagy teljesítményű ipari falszárító gép segítségével a száradási idő akár a tizedére is csökkenthető!

Vállalkozásunk, a Pára Centrum, a gyors szárításhoz biztosít kiszállítással, bérelhető, nagy teljesítményű ipari párátlanító gépeket, szélgépeket és hősugárzókat. Kérjük, tekintse meg bérelhető gépeink listáját, ill. bérleti díjainkat!


MILYEN GÉPRE VAN SZÜKSÉGEM?

A helyiségek mérete, nedvességtartalma, a vizesedés oka, ill. a rendelkezésre álló szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség. önnek nem kell drága gépeket vennie, tekintse meg bérelhető gépeink listáját! Amennyiben pontosabb információra van szüksége, nedves falak szárításához hívja a 06 1 445 4945-ös központi számunkat! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma gyorsan megszüntethető gépeink segítségével.

A nyirkos, nedves, vizes falak szárításához szükséges gépeket Budapesten és környékén akár ingyen kiszállítjuk, a 12:00 óráig leadott megrendeléseket jó eséllyel még aznap! Nedves fal szárítása kapcsán hívja a 06 1 445 4945-ös számot!


SZÁRÍTÁSI FELADATOK, SZÁRÍTÁSI HELYSZÍNEK

Építkezés, felújításigen
Beázás, csőtörésigen
Nedves fal, vizes falakigen
Penészesedés megszüntetésenaná
Pincék, raktárak szárításananá
Parkettázás előtti szárítások
Irattárak, csarnokok szárításaok
Árvíz okozta károk enyhítéseyes
Műemlékek restaurálásayes

Keresési kulcsszavak: nedves fal, vizes fal, penészes fal, vízes fal, salétromos fal szigetelés. Nedves fal, vizes fal, penészes falsalétromos fal szárítás. Falszárítás. Salétromos vakolat szárítása, vízszigetelési techonológia, vizes fal, utólagos falszigetelés. Vizes falak szigetelése, vizes falak utólagos szigetelése, víztelenítés, vízmentesítés, pest megye, budapest, hatékony szárítás, hatékony vízszigetelés, vizes falak, nedves falak, SOS szárítás. Vizes falak szárítása ipari páramentesítő gépekkel, beázás csőtörés szárítás vizes falak páramentesítő. Páramentesítés páramentesítő bérlés párátlanító gépekkel, nedves fal páramentesítő készülék vizes fal.

VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA 06 1 445 4945

Ajánlott oldalak: PÁRA CENTRUM GYIK, avagy kérdések és válaszok a páramentesítés témaköréből, páramentesítés & szárítás, páramentesítő bérlés, Delta ipari páramentesítő bérlés, kiszállítás minden nap!


REFERENCIA VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA

Vizes falak kiszárítása, vizes fal szárítás


Beázás, csőtörés kárenyhítése

Vizes falak szárítása

NEDVES FAL KISZÁRÍTÁSA. Vizes beton szárítása.

NEDVES FALAK SOS SZÁRÍTÁSA


MIBE KERÜL? FALSZÁRÍTÓ BÉRLÉS

A falszárításra ajánlott legjobb modell a Delta ipari páramentesítő gép, melynek bérleti díja bruttó 5 000 Ft / nap, legalább egy heti bérlés esetén. Nagy teljesítményű ipari gép, mely beázás, csőtörés, építkezés, felújítás, parkettázás, vizes beton esetén hatékonyan távolítja el a nem kívánt nedvességet, ezt a modellt akár a munkálatok közben is lehet használni!

Delta ipari páramentesítő bérlés vizes falak szárítása

Ha déli 12:00-ig leadja megrendelését az alábbi telefonszámon, akkor a kért gépeket még ma ki tudjuk Önnek szállítani! Ön is így járt? Kérdése van? Hívja a Pára Centrum alábbi központi telefonszámát!

VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA 06 1 445 4945

Lábléc
PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
BUDAPEST PÁRATARTALMA
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIDELTA PRÉMIUMEPSZILON IPARI

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751


Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube


SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Twitter
YouTube
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2019 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!