Facebook Google+ YouTube Pinterest Twitter
Kiszállítás minden nap!
Elem Ünnep Elem
Elem Bemutatkozás Szárítási feladatok Gyakori kérdések Elem
Elem
[24H] Vizes falak NON-STOP szárítása | SOS nedves fal szárítás | Vizes fal javítása | Fal vizesedés megszüntetése páratartalom | Dry air, wet air. Humidity hungary budapest

Vizes falak

Nedves fal

Vizes fal szárítása

Fal vizesedés megszüntetése

Nyirkos pince, nyirkos fal
Páramentesítés, párátlanítás, páramentesítő bérlés
vizes falak szárítása | Nedves falak megszöntetése | Fal vizesedés | Párátlanítás, páramentesítés, páramentesítő bérlés. Ipari falszárító gép kölcsönzés

VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA NEDVES FAL MEGSZÜNTETÉSE

A nedves fal sokféle probléma forrása: a) egészségügyi kockázat: asztmát, allergiát, reumát, ízületi bántalmakat okozhat; b) hőveszteség: a nedves fal igen jó hővezető, azaz rossz hőszigetelő, vagyis a belső hőt kivezeti a szabadba; c) penész: ahol magas a nedvesség, ott megjelenik a penész.

Vizes falak, nedves fal: gyors és hatékony szárítás


NEDVES FAL, VIZES FAL. NANÁ, HOGY KISZÁRÍTJUK!

Beázás és csőtörés alkalmával váratlanul, akár több köbméter víz el tud folyni, a falak, az aljzat gyorsan elnyeli a vizet. Ez a hírtelen elfolyt vízmennyiség aztán igen lassan párolog el a vizes falakból, majd több héten át magas lesz a páratartalom, nedvesek lesznek a falak, ami aztán könnyen penészesedéshez vezet.

Az építőiparban párás levegő akkor keletkezik, amikor az építkezés, vagy felújítás alkalmával a munkások több 100 liter vizet juttatnak be a zárt légtérbe, betonozás, falazás, vakolás vagy festés alkalmával. A vizes és nedves falakban lévő víz, a természetben is tapasztalható módon elkezd párologni, de a zárt légtérben ez a mennyiségű víz, magától csak nagyon lassan tud eltávozni. Párátlanító gépek segítsége nélkül akár több hónapig elhúzódhat a a szárítási folyamat, mivel az épülő házban, lakásban a relatív páratartalom elérheti akár a 85-90%-ot is!

Kiszállítunk és kiszárítunk!

PROBLÉMA A NEDVES FAL? VAN MEGOLDÁS!

Nem kell hosszú hetekig várni arra, hogy a nedves falak, a vizes aljzat magától száradjon ki. A modern szárító- és páramentesítő gépeknek köszönhetően, egy-egy nagy teljesítményű ipari falszárító gép segítségével a száradási idő akár a tizedére is csökkenthető!

Vállalkozásunk, a Pára Centrum, a gyors szárításhoz biztosít kiszállítással, bérelhető, nagy teljesítményű ipari párátlanító gépeket, szélgépeket és hősugárzókat, kérjük tekintse meg bérelhető gépeink listáját, ill. bérleti díjainkat!


MILYEN GÉPRE VAN SZÜKSÉGEM?

A helységek mérete, nedvességtartalma, a vizesedés oka, ill. a rendelkezésre álló szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség. önnek nem kell drága gépeket vennie, tekintse meg bérelhető gépeink listáját! Amennyiben pontosabb információra van szüksége, nedves falak szárításához hívja a 06 1 445 4945-ös központi számunkat! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma gyorsan megszüntethető gépeink segítségével.

A nyirkos, nedves, vizes falak szárításához szükséges gépeket Budapesten és környékén akár ingyen kiszállítjuk, a 12:00 óráig leadott megrendeléseket jó eséllyel még aznap! Nedves fal szárítása kapcsán hívja a 06 1 445 4945-ös számot!


SZÁRÍTÁSI FELADATOK, SZÁRÍTÁSI HELYSZÍNEK


Építkezés, felújítás igen
Beázás, csőtörés igen
Nedves fal, vizes falak igen
Penészesedés megszüntetése naná
Pincék, raktárak szárítása naná
Parkettázás előtti szárítás naná
Irattárak, csarnokok szárítása ok
Árvíz okozta károk enyhítése ok
Műemlékek restaurálása ok

Keresési kulcsszavak: nedves fal, vizes fal, penészes fal, vízes fal, salétromos fal szigetelés. Nedves fal, vizes fal, penészes falsalétromos fal szárítás. Falszárítás. Salétromos vakolat szárítása, vízszigetelési techonológia, vizes fal, utólagos falszigetelés. Vizes falak szigetelése, vizes falak utólagos szigetelése, víztelenítés, vízmentesítés, pest megye, budapest, hatékony szárítás, hatékony vízszigetelés, vizes falak, nedves falak, SOS szárítás. Vizes falak szárítása ipari páramentesítő gépekkel, beázás csőtörés szárítás vizes falak páramentesítő. Páramentesítés páramentesítő bérlés párátlanító gépekkel, nedves fal páramentesítő készülék vizes fal.

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE
06 1 445 4945

Ajánlott oldalak: PÁRA CENTRUM GYIK, avagy kérdések és válaszok a páramentesítés témaköréből, páramentesítés & szárítás, páramentesítő bérlés, Delta ipari páramentesítő bérlés, kiszállítás minden nap!


REFERENCIA SZÁRÍTÁSI FELADATOK

Vizes falak kiszárítása, vizes fal szárítás

Beázás, csőtörés kárenyhítése

Vizes falak szárítása

NEDVES FAL KISZÁRÍTÁSA. Vizes beton szárítása.

NEDVES FALAK SOS SZÁRÍTÁSA


MIBE KERÜL? FALSZÁRÍTÓ BÉRLÉS

Falszárításra ajánlott modell: Delta ipari páramentesítő. Nagy teljesítményű ipari gép, mely beázás, csőtörés, építkezés, felújítás, parkettázás, vizes beton esetén hatékonyan távolítja el a nem kívánt nedvességet, ezt a modellt akár a munkálatok közben is lehet használni!

Delta ipari páramentesítő bérlés vizes falak szárítására

Ha déli 12:00-ig leadja megrendelését az alábbi telefonszámon, akkor a kért gépeket még ma ki tudjuk Önnek szállítani! Ön is így járt? Kérdése van? Hívja a Pára Centrum alábbi központi telefonszámát!

VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
06 1 445 4945NON-STOP INFO: +36 1 445 4945

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infok: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]

RÓLUNK BÉRELHETŐ GÉPEK SZÁRÍTÁSI FELADATOK KÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Kiszállítási időpontok
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Csoportos párátlanító bérlés
Vénusz ipari szélgép
Merkúr ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Talajvíz, árvíz
Irattár szárítás
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Google+
YouTube
Pinterest
Twitter
Párafal készítése házilag
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2018 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!