Nyitva!
TELEFON: 06 1 445 4945
TELEFON: +36 1 445 4945
AKCIÓ   BLOG   CÉGÜNK   KISFILMEK   LEGJOBB GÉPEK   ÁRAK   KISZÁLLÍTÁS   KAPCSOLAT
BETONOZÁS   CSŐTÖRÉS   ÉPÍTKEZÉS   PARKETTÁZÁS   SZÁRÍTÁS   GYIK
[24H] Vizes falak NON-STOP szárítása | SOS nedves fal szárítás | Vizes fal javítása | Fal vizesedés megszüntetése páratartalom | Dry air, wet air. Humidity hungary budapest

Vizes falak kiszárítása, nedves és vizes fal szárítás

Nedves fal

Vizes fal szárítása

Fal vizesedés megszüntetése

Nyirkos pince, nyirkos fal
Páramentesítés, párátlanítás, páramentesítő bérlés
vizes falak szárítása | Nedves falak megszöntetése | Fal vizesedés | Párátlanítás, páramentesítés, páramentesítő bérlés. Ipari falszárító gép kölcsönzés
Milyen páramentesítőt béreljek?

VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
NEDVES FAL MEGSZÜNTETÉSE

Van egy jó hírünk! Nem kell hosszú hetekig várni arra, hogy a vizes fal, a nedves beton magától kiszáradjon! A modern falszárító és páramentesítő gépeknek köszönhetően a száradási idő akár a tizedére is csökkenthető! Béreljen falszárító gépet, s vizes falai hamar kiszáradnak!

Vizes fal szárítása

A Pára Centrum bérelhető páramentesítő gépei a vizes falakat SOS kiszárítják, a magas páratartalmat gyorsan megszüntetik. Ne várja meg, hogy minden nyirkos legyen, és bepenészedjenek a falak! Még ma kezdje meg SOS a páramentesítést!

CSŐTÖRÉS MIATT VIZES A FAL?

SEMMI GOND!
MI GYORSAN KISZÁRÍTJUK!

Beázás és csőtörés alkalmával váratlanul, akár több köbméter víz elfolyhat, a falak, az aljzat gyorsan elnyeli a vizet. Ez a hírtelen elfolyt vízmennyiség aztán igen lassan párolog el, és sokáig magas a páratartalom. Önnél is csőtörés volt? Elázott a mennyezet? Vizesek lettek falak? Vigyázzon! Ha tartósan nedvesek maradnak a falak, akkor hamar megjelenhet a penész!

A nedves fal sokféle probléma forrása: a) penész: ahol magas a nedvesség, ott megjelenik a penész; b) hőhíd, hőveszteség: a nedves fal igen jó hővezető, azaz rossz hőszigetelő, vagyis a belső hőt kivezeti a szabadba; c) egészségügyi kockázat: asztmát, allergiát, reumát, izületi bántalmakat okozhat.

Vizes falak kiszárítása, vizes fal szárítás

A fenti képen egy Delta ipari páramentesítő gép látható, vizes fal szárítása közben. Vizes falak vannak Önnél? Garantáltan kiszárítjuk azokat! Budapesten és környékén minden nap van kiszállításunk, a szárítás nem várhat! Felkeltettük érdeklődését vizes falak szárítása kapcsán? Szakembereink most is várják hívását!

ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS? VIZES A FAL?
MIBE KERÜL A BÉRLÉS? HOGYAN BÉRELHETEK?

ÉPÍTKEZÉS MIATT VIZES A FAL?

FESTÉS ELŐTT ÁLL?
NEM SZÁRAD A FRISSEN FESTETT FAL?

Az építőiparban párás levegő akkor keletkezik, amikor az építkezés és felújítás alkalmával a munkások több hektoliter vizet juttatnak be a zárt légtérbe, betonozás, falazás, vakolás vagy festés alkalmával. A vizes és nedves falakban lévő víz, a természetben is tapasztalható módon elkezd párologni, de a zárt légtérben ez a mennyiségű víz, magától csak nagyon lassan, vagy egyáltalán nem tud eltávozni.

Vizes falak szárítása

A fenti képen egyik ipari páramentesítő gépünk látható. Párátlanító gépek segítsége nélkül akár több hónapig elhúzódhat a szárítási folyamat, mivel az épülő házban, lakásban a relatív páratartalom elérheti akár a 85-90%-ot is!

PROBLÉMA A VIZES FAL?

TIPP: VIZES FAL SZÁRÍTÁSÁRA
A PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS JÓ ÖTLET!

Ne vegyen drága gépet! Sokkal jobban jár, ha a szárítás idejére gépet bérel, és nem veri magát feleslegesen akár fél milliós kiadásokba! Béreljen vállalkozásunktól a gyors szárításhoz, páramentesítéshez nagy teljesítményű ipari párátlanító gépeket, szélgépeket és hősugárzókat.

Igény esetén, bármelyik falszárító gépet kiszállítjuk Önnek! A nyirkos, nedves, vizes falak szárításához szükséges ipari gépeket Budapesten min. egy heti bérlésnél ingyen kiszállítjuk, a déli 12:00 óráig leadott megrendeléseket jó eséllyel még aznap! Kérjük, tekintse meg bérelhető gépeink listáját, ill. bérleti díjainkat! Nedves fal szárítása kapcsán hívja a 06 1 445 4945-ös számot!

Vizes falak szárítása

A fenti képet is kollégáink készítették, melyen egy súlyosan vízkáros fal látható. Valamennyi honlapunkon szereplő referencia fotót mi készítettünk, nem az internetről letöltött anyagokkal dolgozunk! Hogyhogy ilyen sok fotónk van? Úgy, hogy ilyen sokan fodulnak hozzánk vizes falak szárítása kapcsán! Magyarországon piacvezetők vagyunk!

MIBE KERÜL A FALSZÁRÍTÁS?

GAZDASÁGOS FALSZÁRÍTÁS
DELTA BÉRLÉS 6 000 FT/NAP

A helyiségek mérete, nedvességtartalma, a vizesedés oka, ill. a rendelkezésre álló szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség.

Átlagos esetekben SOS falszárításra a Delta ipari páramentesítő gép a legjobb megoldás, melynek bérleti díja bruttó 6 000 Ft/nap, legalább egy heti bérlés esetén. Nagy teljesítményű ipari gép, mely beázás, csőtörés, építkezés, felújítás, parkettázás, vizes beton esetén hatékonyan távolítja el a nem kívánt nedvességet. Súlyosabb esetekben, vagy nagy légtér (150 m²-től) esetén az Epszilon ipari páramentesítőnket ajánljuk! Mindkét páramenetsítő éptíési, felújítási munkálatok közben is használható!

Ipari páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés

Tekintse meg 5bérelhető gépeink listáját! Amennyiben pontosabb információra van szüksége, nedves falak szárítása kapcsán, kérjük hívja a 06 1 445 4945-ös központi számunkat! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma gyorsan megszüntethető gépeink segítségével!

VIZES FAL SZÁRÍTÁS AZ ÉPÍTŐIPARBAN

Vizes fal, nedves fal szárítás

CSŐTÖRÉS UTÁNI VIZES FAL SZÁRÍTÁS

Beázás, csőtörés vizes falainak szárítása

REFERENCIA FOTÓK
NEDVES FAL KISZÁRÍTÁSA. Vizes beton szárítása.
NEDVES FAL KISZÁRÍTÁSA. Vizes beton szárítása.
Beázás, csőtörés kárenyhítése

A VIZES FALAKAT KISZÁRÍTJUK!

HOGYAN BÉRELHETEK?
LEGGYORSABBAN TELEFONON!

Ha déli 12:00-ig leadja megrendelését a 06 1 445 4945-ös számon, akkor a kért gépeket még ma (munkanapokon természetesen!) kiszállítjuk Önnek! Ön is így járt? Kérdése van? Hívja a Pára Centrum központi telefonszámát!

KERESÉSI KULCSSZAVAK

Keresési kulcsszavak: nedves fal, vizes fal, penészes fal, vízes fal, salétromos fal szigetelés. Nedves fal, vizes fal, penészes falsalétromos fal szárítás. Falszárítás. Salétromos vakolat szárítása, vízszigetelési techonológia, vizes fal, utólagos falszigetelés. Vizes falak szigetelése, vizes falak utólagos szigetelése, víztelenítés, vízmentesítés, pest vármegye, budapest, hatékony szárítás, hatékony vízszigetelés, vizes falak, nedves falak, SOS szárítás. Vizes falak szárítása ipari páramentesítő gépekkel, beázás csőtörés szárítás vizes falak páramentesítő. Páramentesítés páramentesítő bérlés párátlanító gépekkel, nedves fal páramentesítő készülék vizes fal. Építkezés, felújítás, beázás, csőtörés, nedves fal, vizes falak, penész megszüntetése, pincék, raktárak szárítása, parkettázás előtti szárítás, irattárak, csarnokok szárítása, árvíz okozta károk enyhítése, műemlékek restaurálása.

Ipari és lakossági szárítási megoldások akár 120 liter/nap teljesítménnyel!

KISZÁLLÍTUNK ÉS KISZÁRÍTUNK!

Naná, hogy kiszárítjuk! Csőtörés és beázás szárítása.

FALSZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE: 06 1 445 4945


PÁRA CENTRUM: +36 1 445  4945
NYITÓLAP
ÁRLISTA AKCIÓ RÓLUNK
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
ÉPÜLETSZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS BETONOZÁS CSŐTÖRÉS
ÉPÍTKEZÉS PARKETTÁZÁS PENÉSZ
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
IPARI PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
ALFA BÉTA GAMMA
DELTA IPARI EPSZILON IPARI GYIK
JOGVÉDELEM KALKULÁTOR SITEMAP
KAPCSOLAT


PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook   Twitter   YouTube   Viber

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSAIpari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS vizes falak szárításához.
Falszárítási feladatok: Beázás utáni szárítás, parkettázás aljzatszárítása, penészírtás, SOS párátlanítás.

[ Beázás, csőtörés | Betonozás | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Páramentesítő bérlés | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Ipari páramentesítő bérlés
Párátlanítási feladatok
Gyakori kérdések
100% falszárítás
Referencia munkák
Saját autós kiszállítás!
Sitemap
Kapcsolat
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta ipari páramentesítő
Epszilon ipari páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Delta+ infravörös falszárító
Páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés
Páramentesítős videók
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Csőtörés utáni szárítás
Építőipari párátlanítás
Épületszárítás, falszárítás
Parkettázni mikor szabad?
Parkettázás, parketta lerakás
Penészes falak kezelése
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Harmatpont Kalkulátor
Kiszállítási időpontok
Penészírtás 6 lépésben
Facebook
Google térkép
Twitter
Viber
YouTube videóink
+1: Van egy jó ötlete?

Copyright © 2009-2023 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók