Facebook Twitter YouTube Viber
Pára Centrum nyitólap
INFO: 06 1 445 4945
Pára Centrum telefonszám
Csík
Saját autós kiszállítás!
Készülék bérlés
Készülék vásárlás
Kapcsolat
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
GYIK
[24H] Vizes falak NON-STOP szárítása | SOS nedves fal szárítás | Vizes fal javítása | Fal vizesedés megszüntetése páratartalom | Dry air, wet air. Humidity hungary budapest

Vizes falak kiszárítása, nedves és vizes fal szárítás

Nedves fal

Vizes fal szárítása

Fal vizesedés megszüntetése

Nyirkos pince, nyirkos fal
Páramentesítés, párátlanítás, páramentesítő bérlés
vizes falak szárítása | Nedves falak megszöntetése | Fal vizesedés | Párátlanítás, páramentesítés, páramentesítő bérlés. Ipari falszárító gép kölcsönzés
Milyen páramentesítőt béreljek?

VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
NEDVES FAL MEGSZÜNTETÉSE

Van egy jó hírünk! Nem kell hosszú hetekig várni arra, hogy a vizes falak, a nedves beton magától kiszáradjon! A modern falszárító és páramentesítő gépeknek köszönhetően a száradási idő akár a tizedére is csökkenthető! Béreljen falszárító gépet, s vizes falai hamar kiszáradnak! A Pára Centrum bérelhető páramentesítő gépei a vizes falakat SOS kiszárítják, a magas páratartalmat gyorsan megszüntetik. Ne várja meg, hogy minden nyirkos legyen, és bepenészedjenek a falak! Még ma kezdje meg SOS a páramentesítést!

BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS? ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS?
VIZES A FAL? MIBE KERÜL A BÉRLÉS?

CSŐTÖRÉS MIATT VIZES A FAL?

SEMMI GOND!
MI GYORSAN KISZÁRÍTJUK!

Beázás és csőtörés alkalmával váratlanul, akár több köbméter víz elfolyhat, a falak, az aljzat gyorsan elnyeli a vizet. Ez a hírtelen elfolyt vízmennyiség aztán igen lassan párolog el, és sokáig magas a páratartalom. Önnél is csőtörés volt? Elázott a mennyezet? Vizesek lettek falak? Vigyázzon! Ha tartósan nedvesek maradnak a falak, akkor hamar megjelenhet a penész!

A nedves fal sokféle probléma forrása: a) penész: ahol magas a nedvesség, ott megjelenik a penész; b) hőhíd, hőveszteség: a nedves fal igen jó hővezető, azaz rossz hőszigetelő, vagyis a belső hőt kivezeti a szabadba; c) egészségügyi kockázat: asztmát, allergiát, reumát, izületi bántalmakat okozhat.

Vizes falak kiszárítása, vizes fal szárítás

ÉPÍTKEZÉS MIATT VIZES A FAL?

FESTÉS ELŐTT ÁLL?
NEM SZÁRAD A FRISSEN FESTETT FAL?

Az építőiparban párás levegő akkor keletkezik, amikor az építkezés és felújítás alkalmával a munkások több hektoliter vizet juttatnak be a zárt légtérbe, betonozás, falazás, vakolás vagy festés alkalmával. A vizes és nedves falakban lévő víz, a természetben is tapasztalható módon elkezd párologni, de a zárt légtérben ez a mennyiségű víz, magától csak nagyon lassan, vagy egyáltalán nem tud eltávozni. Párátlanító gépek segítsége nélkül akár több hónapig elhúzódhat a szárítási folyamat, mivel az épülő házban, lakásban a relatív páratartalom elérheti akár a 85-90%-ot is!

PROBLÉMA A VIZES FAL?

TIPP: VIZES FAL SZÁRÍTÁSÁRA
A PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS JÓ ÖTLET!

Ne vegyen drága gépet! Sokkal jobban jár, ha a szárítás idejére gépet bérel, és nem veri magát feleslegesen akár fél milliós kiadásokba! Béreljen vállalkozásunktól a gyors szárításhoz, páramentesítéshez nagy teljesítményű ipari párátlanító gépeket, szélgépeket és hősugárzókat.

Igény esetén, bármelyik falszárító gépet kiszállítjuk Önnek! A nyirkos, nedves, vizes falak szárításához szükséges ipari gépeket Budapesten min. egy heti bérlésnél ingyen kiszállítjuk, a déli 12:00 óráig leadott megrendeléseket jó eséllyel még aznap! Kérjük, tekintse meg bérelhető gépeink listáját, ill. bérleti díjainkat! Nedves fal szárítása kapcsán hívja a 06 1 445 4945-ös számot!

Vizes falak szárítása

MIBE KERÜL A FALSZÁRÍTÁS?

GAZDASÁGOS FALSZÁRÍTÁS
DELTA BÉRLÉS 5 000 FT/NAP-TÓL

A helyiségek mérete, nedvességtartalma, a vizesedés oka, ill. a rendelkezésre álló szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség.

Átlagos esetekben SOS falszárításra a Delta ipari páramentesítő gép a legjobb megoldás, melynek bérleti díja bruttó 5 000 Ft/nap, legalább egy heti bérlés esetén. Nagy teljesítményű ipari gép, mely beázás, csőtörés, építkezés, felújítás, parkettázás, vizes beton esetén hatékonyan távolítja el a nem kívánt nedvességet. Súlyosabb esetekben, vagy nagy légtér (150 m²-től) esetén az Epszilon ipari páramentesítőnket ajánljuk! Mindkét páramenetsítő éptíési, felújítási munkálatok közben is használható!

Ipari páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés

Tekintse meg bérelhető gépeink listáját! Amennyiben pontosabb információra van szüksége, nedves falak szárítása kapcsán, kérjük hívja a 06 1 445 4945-ös központi számunkat! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma gyorsan megszüntethető gépeink segítségével!

VIZES FAL SZÁRÍTÁS AZ ÉPÍTŐIPARBAN

Vizes fal, nedves fal szárítás

CSŐTÖRÉS UTÁNI VIZES FAL SZÁRÍTÁS

Beázás, csőtörés vizes falainak szárítása

REFERENCIA FOTÓK
NEDVES FAL KISZÁRÍTÁSA. Vizes beton szárítása.
NEDVES FAL KISZÁRÍTÁSA. Vizes beton szárítása.
Beázás, csőtörés kárenyhítése

A VIZES FALAKAT KISZÁRÍTJUK!

HOGYAN BÉRELHETEK?
LEGGYORSABBAN TELEFONON!

Ha déli 12:00-ig leadja megrendelését a 06 1 445 4945-ös számon, akkor a kért gépeket még ma (munkanapokon természetesen!) kiszállítjuk Önnek! Ön is így járt? Kérdése van? Hívja a Pára Centrum központi telefonszámát!

KERESÉSI KULCSSZAVAK

Keresési kulcsszavak: nedves fal, vizes fal, penészes fal, vízes fal, salétromos fal szigetelés. Nedves fal, vizes fal, penészes falsalétromos fal szárítás. Falszárítás. Salétromos vakolat szárítása, vízszigetelési techonológia, vizes fal, utólagos falszigetelés. Vizes falak szigetelése, vizes falak utólagos szigetelése, víztelenítés, vízmentesítés, pest megye, budapest, hatékony szárítás, hatékony vízszigetelés, vizes falak, nedves falak, SOS szárítás. Vizes falak szárítása ipari páramentesítő gépekkel, beázás csőtörés szárítás vizes falak páramentesítő. Páramentesítés páramentesítő bérlés párátlanító gépekkel, nedves fal páramentesítő készülék vizes fal. Építkezés, felújítás, beázás, csőtörés, nedves fal, vizes falak, penész megszüntetése, pincék, raktárak szárítása, parkettázás előtti szárítás, irattárak, csarnokok szárítása, árvíz okozta károk enyhítése, műemlékek restaurálása.

Ipari és lakossági szárítási megoldások akár 120 liter/nap teljesítménnyel!

KISZÁLLÍTUNK ÉS KISZÁRÍTUNK!

Naná, hogy kiszárítjuk! Csőtörés és beázás szárítása.

FALSZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE: 06 1 445 4945


PÁRA CENTRUM: +36 1 445  4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
ÉPÜLETSZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS BETONOZÁS CSŐTÖRÉS
ÉPÍTKEZÉS PARKETTÁZÁS PENÉSZ
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFA BÉTA GAMMA
DELTA IPARI EPSZILON IPARI GYIK
PÁRATARTALOM BUDAPEST
ADATVÉDELEM, JOGI TUDNIVALÓK
KAPCSOLAT

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube  Viber

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA


Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: Párátlanítás, beázás szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Beázás, csőtörés | Betonozás | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Párátlanítási feladatok
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
Kapcsolat
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Páramentesítő bérlés Páramentesítős videók
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Építőipari párátlanítás
Épületszárítás, falszárítás
Parkettázás, parketta lerakás
Penészes falak kezelése
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Kiszállítási időpontok
Penészírtás 6 lépésben
Facebook
Google térkép
YouTube
Viber
Kapcsolat

Copyright © 2009-2022 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók