Facebook Twitter YouTube Viber
Saját autós kiszállítás!
ElemÜnnepElem
ElemBemutatkozásSzárítási feladatokGyakori kérdésekElem
Elem
BEÁZÁS CSŐTÖRÉS SOS SZÁRÍTÁS PÁRAMENTESÍTÉS
Csőtörés esetén fontos a mihamarabbi kármentesítés, a beázás mértékének megfelelő nagy teljesítményű ipari párátlanító gépekkel a vizes falak gyorsan kiszáríthatók! A biztosítók elfogadják a párátlantó bérlést mint kárenyhítést, költsége elszámolható.

Beázás, csőtörés, elázás kárenyhítés

KISZÁLLÍTÁS MÉG MA ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS
DELTA PÁRÁTLANÍTÓ PÁRÁTLANÍTÓ BÉRLÉS

BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS ÉS PÁRAMENTESÍTÉS

Bármikor, bárhol előfordulhat, hogy egy vízcső eltörik, és csötörés, repedés keletkezik. Legyen az egy új cső, vagy csatlakozó, legyen az egy évszázados épület, soha nem lehet előre tudni, hogy a fém, vagy műanyag cső anyagszerkezetében épp hol alakult ki egy végzetes hiba, ami könnyen csőtöréshez vezethet. A kis lyukból pedig a víznyomástól függően lesz egy nagy lyuk, a kis szivárgásból pedig akár egy házi Niagara vízesés. A víz pedig csak folyik, folyik és folyik, utat talál magának. Ha Ön is beázás áldozata lett, mi segítünk a falak gyors szárításában!

BEÁZÁS UTÁNI SIKERES PÁRAMENTESÍTÉSI ARÁNY: 100%

1) MINI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS KB. 10~15 m², ENYHE CSŐTÖRÉS

Ha csak egy kisebb területet, jellemzően egy szobát érintett a beázás (max. 10-15 m²), akkor Alfa és Gamma párátlanító gépeinket ajánljuk. Ezeket a kisebb teljesítményű páramentesítő gépeket, csak valóban tiszta és pormentes környezetben szabad használni, ha javítási, festési munkálatok folynak, akkor a nagyobb teljesítményű Delta páramentesítő gép használata a javasolt. Referencia munkák és árak az alábbiaban. Tájékoztató ár Alfa modell bérlésére: bruttó 12 000 Ft / hét.

2) MIDI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS KB. 20~30 m², KÖZEPES CSŐTÖRÉS

Ha egy szobánál nagyobb részt, vagy több helyiséget érintett a csőtörés (20 m² felett), akkor a beázás kárenyhítésére a legjobb páramentesítő gép, a Delta párátlanító. Ezek a professzionális falszárító gépek 4-5x annyi vizet tudnak kiszívni egy nap alatt, mint a kisebb gépek! Tájékoztató ár Delta modell bérlésére: bruttó 5 000 Ft / nap (min. 1 heti bérlés esetén).

Ingatlan beázás páramentesítésére ajánlott modell

3) MAXI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS 50+ m², SÚLYOS CSŐTÖRÉS

Ha valóban súlyos beázásról, csőtörésről van szó, akkor akár 10-15 m³ víz is el tud folyni egy nap alatt. Ilyen helyzetek szárítására csak az ipari páramentesítő gépek alkalmasak, mint pl. a Delta páramentesítő gép, a kisebb lakossági gépek csak több hét alatt tudnának megbírkózni egy ilyen feladattal. Ha több helyiséget is érintett a csőtörés, akkor két lehetőség van: 1) egy darab ipari páramentesítő gépet kell az érintett helyiségek között mozgatni, vagy 2) több gép egyidejű használatával lehet elérni a gyors szárítást. Nagy belmagasság esetén a Vénusz szélgépek segítenek a levegő keringetésében, így hatékonyabban tudnak dolgozni legjobb páramentesítő gépeink. Tájékoztató ár Delta modell bérlésére: bruttó 5 000 Ft / nap (min. 1 heti bérlés esetén).

A gyors páramentesítéshez, szárításhoz szükséges gépek kiválasztásában segítünk, hívja a 06 1 445 4945-ös központi telefonszámunkat!


REFERENCIA VIDEÓ BEÁZÁS & CSŐTÖRÉS SZÁRÍTÁSA

Ha Ön is így járt, hívja a Pára Centrum 06 1 445 4945-ös számát, segítünk a gyors párátlanításban!


BEÁZÁS & CSŐTÖRÉS KÁRENYHÍTÉS

Csőtörés beázás páramentesítés

Beázás, csőtörés esetén akár 50-60 m³ víz is el tud folyni, ennek egy jelentős részét a falak, az aljzat, a bútorok szívják magukba. A csőtörés elhárítása után azonnal megkezdhető a szárítás.


Beázás okozta károk, csőtörés kárenyhítés

Ennél a csőtörésnél, olyan sok víz folyt a lakásba, hogy a tulajdonosok felfújható gyerek medencébe és lábosokba gyűjtötték össze a mennyezetről lecsőpögő vizet, ezáltal is megelőzve a további károsodást. Ez az eset volt az egyik legextrémebb szárítási feladatunk. Ha Ön is hasonlóan járt, hívjon bennünket a 06 1 445 4945-ös központi számunkon!


Csőtörés, beázás, vizes falak, nedves fal, legjobb páramentesítő

Referencia szárítás feladat: a csőtörés észlelése, majd megszüntetése után még aznap el tudtuk kezdeni a páramentesítést. A képen egyik ipari páramentesítő gépünk dolgozik, melynek nagy teljesítménye garancia a gyors szárításra.


Ezen a helyszínen is beázás volt, egy vízvezeték lyukadt ki, a víz több órán át folyt. Sajnos a helyiségben tárolt tárgyak is megszívták magukat, gépeink azokat is ki tudják szárítani.

Ha Önök is így jártak, hívják a Pára Centrum 06 1 445 4945-ös számát, segítünk a gyors páramentesítésben! Beázás utáni szárítás: ipari gépeink non-stop dolgozhatnak, ha nagy tartályaik megtelnek, automatikusan kikapcsolnak.


ELSŐ TEENDŐK BEÁZÁS ESETÉN: CSAPOK ELZÁRÁSA, PÁRAMENTESÍTÉS MEGKEZDÉSE, KÁRMENTESÍTÉS, KÁRENYHÍTÉS

Beázás, csőtörés esetén haladéktalanul el kell zárni a főcsapo(ka)t, hogy a további vízfolyást megakadályozzuk. A következő lépés, hogy meg kell kezdeni a páramentesítést, ugyanis ha nem távolítjuk el minél hamarabb a kifolyt vizet, az elfolyt víz miatt magas lesz a páratartalom, majd igen hamar megjelenik a penész a falakon, a bútorokon és a szekrényekben található ruhákon is. A fa bútorok és a fa nyílászárók megvetemednek, szorulnak, a parketta "felpúposodik".


MILYEN GÉPRE VAN SZÜKSÉGEM A GYORS SZÁRÍTÁSHOZ?

A 1) helyiségek mérete és az 2) elfolyt víz mennyisége, valamint a rendelkezésre álló 3) szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség. Segítünk a megfelelő páramentesítő gépek kiválasztásában és ingyenes tájékoztatást adunk, hogy a csőtörés, beázás alkalmával Önnek mire kell számítania. Ha kérdése van, hívja a 06 1 445 4945-ös központi telefonszámot számot, segítünk Önnek! Tájékoztató ár ipari Delta páramentesítő bérlésére: bruttó 5 000 Ft / nap (min. 1 heti bérlés esetén).

Nagy légtér esetén a szélgépek segíthetnek a csőtörés és beázás gyors szárításában, valamennyi gépünket (páramentesítő, párátlanító, szélgép és hősugárzó) ki is szállítjuk, akár még ma! Önnek nem kell drága gépeket vennie, tekintse meg bérelhető gépeink listáját! Amennyiben pontosabb információra van szüksége, nedves falak szárításához hívja a 06 1 445 4945-ös központi számunkat! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma gyorsan megszüntethető gépeink segítségével. Pára Centrum szárítási megoldások: beázás szárítás csőtörés csőrepedés páramentesítés kárenyhítés.

Fontos: a külső ablakokat és a bejárati ajtókat be kell zárni, különben a kinti levegőből történik a pára elszívása!

BÉRLÉS ÁRLISTA

2020-as bruttó árak!
Lakossági párátlanító bérlés12 000 Ft/hét
Ipari páramentesítő bérlés5 000 Ft/nap
Szélgép bérlés12 000 Ft/hét
Hősugárzó bérlés12 000 Ft/hét
Ingyenes kiszállítás2 hét bérléstől

Referencia páramentesítések, ahol mi párátlanítottunk, szárítottunk csőtörés után, beázás vagy nedves falak miatt.


CSŐTÖRÉSEK HELYÉNEK PONTOS MEGKERESÉSE

Felesleges bontás nélküli hibakeresés. A csőtörések helyének bemérése történhet a) jelzőgázos vizsgálattal; b) elektroakusztikus hibakereséssel; c) korrelációs vizsgálattal; d) infra-, hőkamerás vizsgálattal.

Az alattomos szivárgások, a kis mértékű vízveszteségek ma már könnyen felderíthők roncsolásmentes vizsgálattal, a fűtés- és vízrendszerek repedéseinek, szivárgásainak a hibái könnyen megkereshetők. Manapság már kijelenthető, a vizsgálatok elvégzése jelentéktelen felfordulással jár, a hibát garantáltan meg lehet találni felesleges bontás nélkül. Például a gázos vizsgálat során, a vezetékrendszerből a vizet ki kell szivattyúznii, s utána a speciális gázzal fel kell tölteni azt. Nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő technológia.

Csőtörés pontos helyének keresése: www.CsotoresCentrum.hu.


BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS PÁRAMENTESÍTÉS

Egy beázás, vagy csőtörés alkalmával, ha nincsenek a falak időben kiszárítva, akkor komoly problémák lehetnek a későbbiekben: megjelenik a penész a sarkokban, a szekrények fa elemei megszívják magukat vízzel, az ajtók elkezdenek vetemedni. Nagyon fontos, hogy a kárt szenvedő mihamarabb megszüntesse a magas páratartalmat, ebben nyújtanak segítséget bérelhető párátlanító készülékeink. Egy érdekes eset a beázásra: a még ki sem száradt aljzatbeton kapott beázás miatt plusz vizet, ezzel az extrém mennyiségű vízzel is megbírkóztak legjobb páramentesítő gépeink.

Kiemelt tevékenységi köreink: beázás páramentesítés párátlanítás szárítás csőtörés. Beázás szárítás, csőtörés szárítás Budapest, Páty, Szombathely környékén. Ipari és lakossági szárítási megoldások akár 120 liter/nap teljesítménnyel!

Keresési kulcsszavak: felettünk lakónál csőtörés volt, beázás, beáztunk, lakás beázás, kármentesítésés, páramentesítés csőtörés miatt bezás, nedves valak, csotores, csotore es cen trum, vizes falak, vízes falak, csotores centrum, páramentesítés, biztosító fizet, budapest, beázás javítása árvíz 2020 2021 2022 2023, páramentesítés, budapest, árívzkárok enyhítése, bem rakpart, budai árvíz, pesti duna kiömlik, beázás, kiömlött a Duna, dunai árvíz, csőtörés, árvizi hajós, falszárítás, paramentesites & sos párátlanítás, talaj víz, beázás nagy a talajvíz, repedés, korrelációs vizsgalat, beázás, elektro akusztikus elemzés, csőtörés. Csőtörés és beázás szárítása. Beázás utáni SOS szárítás, páramentesítés érdekésben gyors szárítás, eláraszt, vizes szőnyeg, elázott parketta, penész nyaraló beázás, vízvezeték dugulás, beázás vízszerelés csőtörés budapest beazas. biztosító kárenyhítés, csőtörés biztosítás, elázott pince, beázás esetén a biztosító fizet, szárítás, páramentesítés kártérítés, beazas, elázás, pince vizes, katasztrófa védelem, páramentesítés szárítás

KISZÁLLÍTUNK ÉS KISZÁRÍTUNK!

Naná, hogy kiszárítjuk! Csőtörés és beázás szárítása.

BEÁZÁS KISZÁRÍTÁSA 06 1 445 4945

Lábléc
PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRATARTALOM BUDAPEST
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIDELTA PRÉMIUMEPSZILON IPARI

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751


Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube  Viber


SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Twitter
YouTube
Viber
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2020 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!
Csőtörés beázás javítás, beázás megszüntetése. Gyors szárítás akár még ma! Budapesten, Szombathelyen kiszállítunk!

Beázás

Csőtörés

Beázás csőtörés szárítás | Páramentesítés | Párátlanítás | Páramentesítő bérlés

Vizes fal, vizes falak, nedves fal, nedves falak szárítása

Beázás szárítás csőtörés szárítás páramentesítés vizes falak nedves fal
Budapest / Páty / Szombathely / Párátlanító bérlés
Ipari és lakossági szárítási megoldások akár 120 liter/nap teljesítménnyel! Páramentesítés, paramentesites, Beázás kárenyhítése, vizes falak szárítás, nedves fal megszüntetése. Csőtörés, beázás, vizes falak, nedves fal, legjobb páramentesítő.