Tuti tipp!
BLOG | VIZES FALAK | VIZES PINCE | BEÁZÁS | BETONOZÁS | CSŐTÖRÉS | PARKETTÁZÁS | KAPCSOLAT
TELEFON: 06 1 445 4945
TELEFON: +36 1 445 4945
BLOG   VIZES FALAK   VIZES PINCE   GÉP AJÁNLÓ   ÁRLISTA   KISZÁLLÍTÁS   RÓLUNK   MIÉRT MI?   KAPCSOLAT
BETONOZÁS   CSŐTÖRÉS   ÉPÍTKEZÉS   PARKETTÁZÁS   SZÁRÍTÁS   ELŐTTE-UTÁNA   GYIK
HU/EN/DE
Mibe kerül a bérlés?

BEÁZÁS & CSŐTÖRÉS
PÁRAMENTESÍTÉS BÉRELHETŐ FALSZÁRÍTÓVAL

Beázás, csőtörés esetén fontos a mihamarabbi kárenyhítés, a penész elkerülése érdekében az elázott falak szárítását mihamarabb el kell kezdeni! Megfelelő ipari falszárító és párátlanító gépekkel a vizes falak gyorsan kiszáríthatók.

Beázás szárítása

Béreljen a piacvezető Pára Centrum-tól falszárító gépet, és a beázott terület újra száraz lesz! A biztosítók a párátlantó bérlést kárenyhítésként elfogadják, költsége elszámolható.

CSŐTÖRÉS VOLT ÖNNÉL? MEKKORA A BEÁZÁS?
MIBE KERÜL A BÉRLÉS? BEÁZÁS KÖVETKEZMÉNYEI

CSŐTÖRÉS KÁRENYHÍTÉSE

CSŐTÖRÉS VOLT ÖNNÉL?
BEZÁS UTÁN PÁRAMENTESÍTENE?

Bármikor, bárhol előfordulhat, hogy egy vízcső eltörik és csőtörés, csőrepedés keletkezik. Legyen az egy új cső, vagy csatlakozó, legyen az egy évszázados épület, soha nem lehet előre tudni, hogy a fém, vagy műanyag cső anyagszerkezetében épp hol alakult ki egy végzetes hiba, ami könnyen csőtöréshez vezet. A kis lyukból pedig a víznyomástól függően lesz egy nagy lyuk, a kis szivárgásból pedig akár egy házi Niagara vízesés. A víz pedig csak folyik, folyik és folyik, utat talál magának.

Ha Ön is beázás áldozata lett, mi segítünk a falak gyors szárításában! Az alábbi képet is mi készítettük, melyen az egyik ipari páramentesítő gépünk látható bevetés közben. Mennyezeti beázás szárítási feladata: a csőtörés észlelése, majd megszüntetése után még aznap elkezdtük a páramentesítést, így megelőzhető volt a penész megjelenése. Komoly gépeink nagy teljesítménye garanciát jelent a gyors szárításra! Beázás utáni sikeres páramentesítési arányunk: 100%!

Csőtörés, beázás, vizes falak, nedves fal, legjobb páramentesítő

MI TEGYEK CSŐTÖRÉS ESETÉN?

ELSŐ TEENDŐ: CSAPOK ELZÁRÁSA
MÁSODIK TEENDŐ: FALSZÁRÍTÁS MEGKEZDÉSE

Beázás, csőtörés esetén haladéktalanul el kell zárni a főcsapo(ka)t, hogy a további vízfolyást megakadályozzuk. A következő lépés, hogy meg kell kezdeni a páramentesítést! Ugyanis, ha nem távolítjuk el minél hamarabb a kifolyt vizet, az elfolyt víz miatt magas lesz a páratartalom, majd igen hamar megjelenik a penész a falakon, a bútorokon és akár a szekrényekben található ruhákon is. A fa bútorok és a fa nyílászárók megvetemednek, szorulnak, a parketta "felpúposodik". A Pára Centrum szárítási megoldásai: falszárítás beázás után, szárítás csőtörés és csőrepedés után, SOS páramentesítés, kárenyhítés.

MI KELL A SZÁRÍTÁSHOZ?
DELTA VAGY EPSZILON IPARI FALSZÁRÍTÓ!

A 1) helyiségek mérete és az 2) elfolyt víz mennyisége, valamint a rendelkezésre álló 3) szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség. A megfelelő páramentesítő gépek kiválasztásában készségesen segítünk, továbbá ingyenes tájékoztatást adunk, hogy a csőtörés, beázás után mire ügyeljen!

A következő két ipari páramentesítő bármelyike kiválóan alkalmas beázott helyiségek SOS páramentesítésére: 1) a Delta páramentesítő bérlése 6 500 Ft/nap, míg a nagyobb teljesítményű 2) Epszilon falszárítóé 10 000 Ft/nap (bruttó ár).

Ipari páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés
TOVÁBBI INFO CSŐTÖRÉSEK SZÁRÍTÁSÁRÓL

Nagy légtér esetén a speciálisan erre a célra kifejlesztett szélgépek segíthetnek a csőtörés és beázás még gyorsabb szárításában. Önnek nem kell drága gépeket vennie, válasszon inkább bérelhető ipari gépet! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma megszüntethető könnyen és gyorsan gépeink segítségével. Valamennyi készülékünket kiszállítjuk Önnek, akár még ma!

Fontos tanács: A páramentesítés idejére a külső ablakokat és a bejárati ajtókat be kell zárni, különben a kinti levegőből történik a pára elszívása!

MEKKORA VOLT A BEÁZÁS?

Mini lakás beázás

1) MINI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS
ENYHE CSŐTÖRÉS KB. 10~15 m²

Ha csak egy szobát, vagy jellemzően csak egy falat érintett a beázás (max. 10~15 m²), akkor az Alfa párátlanító vagy Gamma párátlanító gépeket ajánljuk. Ezeket a kisebb teljesítményű páramentesítő gépeket, csak valóban tiszta és pormentes környezetben szabad használni! Ha javítási, festési munkálatok zajlanak, akkor a nagyobb teljesítményű Delta páramentesítő gép a megoldás.

MINI CSŐTÖRÉS SZÁRÍTÁSI IDEJE, KÖLTSÉGE

Közepes beázás

2) MIDI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS
KÖZEPES CSŐTÖRÉS KB. 20~30 m²

Ha a csőtörés által érintett terület 20 m² feletti, azaz több szobát, vagy egy-két nagyobb helyiséget érintett a csőtörés, akkor a beázás kárenyhítésére a Delta páramentesítő gép a legjobb megoldás! Ezek a professzionális falszárító gépek 4-5x annyi vizet szívnak ki egy nap alatt, mint a kisebb gépek! A modern Delta gépek hatékonyan és gyorsan eltávolítják a falakban és az aljzatban lévő vizet, így nem kell Önnek attól tartania, hogy megjelenik a penész.

MIDI CSŐTÖRÉS SZÁRÍTÁSI IDEJE, KÖLTSÉGE

Brutál beázás, súlyos csőtörés

3) MAXI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS
SÚLYOS CSŐTÖRÉS 50+ m²

Ha valóban súlyos beázásról, csőtörésről van szó, akkor akár 10-15 m³ víz is elfolyhat igen rövid idő alatt. A súlyos helyzetek szárítására csak az ipari páramentesítő gépek alkalmasak, mint pl. a Delta páramentesítő gép, a kisebb lakossági gépek csak több hét alatt tudnának megbirkózni egy ilyen feladattal.

Ha több helyiség is érintett a csőtörésben, akkor két lehetőség van: 1) egy darab ipari páramentesítő gépet kell a csőtörés során érintett helyiségek között mozgatni, vagy 2) több gép egyidejű használatával lehet elérni a gyorsabb falszárítást. Nagy belmagasság esetén a Vénusz szélgépek segítenek a levegő keringetésében, így hatékonyabban tudnak dolgozni páramentesítő gépeink. Ha már megtörtént a baj, ránk számíthat! Naná, hogy segítünk a gyors páramentesítésben!

MAXI CSŐTÖRÉS SZÁRÍTÁSI IDEJE, KÖLTSÉGE

MIBE KERÜL A DELTA?

BÉRLETI DÍJ CSAK NAPI 6 500 FT!
LEGJOBB BÉRLETI DÍJ

A nagy teljesítményű Delta ipari páramentesítő gép már napi 6 500 Ft-tól bérelhető (bruttó ár), legalább egy heti bérleti időszak esetén bármelyik ipari falszárító gépünket Budapest területén ingyen kiszállítjuk Önnek! Kérdése van? Hívja a Pára Centrum 06 1 445 4945-ös központi telefonszámát! Szakértő kollégáink akár most is készséggel segítenek a gyors páramentesítéshez, az alapos szárításhoz szükséges gépek kiválasztásában!

Delta ipari páramentesítő bérlés vizes falak szárítása

REFERENCIA MUNKÁK

BEÁZÁS? CSŐTÖRÉS?
NANÁ, HOGY A PÁRA CENTRUM A MEGOLDÁS!

Beázás, csőtörés esetén akár 50-60 m³ víz is el tud folyni, ennek egy jelentős részét a falak, az aljzat, a bútorok szívják magukba. A csőtörés elhárítása után azonnal megkezdhető a szárítás. A kollégánk által készített alábbi képen jól látható, hogy ennél az extrém csőtörésnél majd 1,5 méter mélyen állt a víz!

Csőtörés, beázás, vizes fal, nedves fal

Ezen a helyszínen is beázás volt, egy vízvezeték lyukadt ki, a víz több órán át folyt. Ez az eset volt az egyik legextrémebb szárítási feladatunk. Sajnos a helyiségben tárolt tárgyak is megszívták magukat, gépeink azonban részben azokat is ki tudják szárítani. Ha Önök is így jártak, hívják a Pára Centrum 06 1 445 4945-ös számát, segítünk a gyors páramentesítésben! Beázás utáni szárítás: ipari gépeink non-stop dolgozhatnak, ha nagy tartályaik megtelnek, automatikusan kikapcsolnak.

Csőtörés, beázás, vizes falak, nedves fal, legjobb páramentesítő

Az alábbi csőtörésnél pedig olyan sok víz folyt a lakásba, hogy a tulajdonosok felfújható gyerek medencébe és lábosokba gyűjtötték össze a mennyezetről lecsöpögő vizet, ezáltal is megelőzve a további károsodást. Ha Ön is hasonlóan járt, és csőtörés volt Önnél, hívjon bennünket a 06 1 445 4945-ös központi számunkon!

Beázás okozta kár, csőtörés kárenyhítése

Az elmúlt években már több ezer helyen páramentesítettünk, figyelmébe ajánljuk páramentesítési referencia munkáinkat! Oldalunkon szereplő mindegyik helyen mi párátlanítottunk, ezeken a helyeken is mi szárítottuk ki a nedves és vizes falakat a csőtörés, beázás után. A fotók és videók a Pára Centrum tulajdonát képezik, nem az internetről letöltött anyagokról van szó!

BEÁZÁS KÖVETKEZMÉNYEI

BAJ, HA VIZESEK A FALAK?
IGEN! BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS UTÁN FONTOS A PÁRAMENTESÍTÉS

Egy beázás, vagy csőtörés alkalmával, ha nincsenek a falak időben kiszárítva, akkor komoly problémák lehetnek a későbbiekben: megjelenik a penész a sarkokban, a szekrények fa elemei megszívják magukat vízzel, az ajtók elkezdenek vetemedni. Csőtörés esetén nagyon fontos, hogy a kárt szenvedő mihamarabb megszüntesse a magas páratartalmat, ebben nyújtanak segítséget bérelhető párátlanító készülékeink. Sajnos nem ritka eset a beázásra, hogy a még ki sem száradt aljzatbeton kap beázás miatt plusz vizet, de ezzel az extrém mennyiségű vízzel is megbirkóznak legjobb páramentesítő gépeink. Még ma kezdje meg a Pára Centrum gépeivel az SOS páramentesítést!

CSŐTÖRÉS KERESÉS

CSŐTÖRÉSEK BEMÉRÉSE
A CSŐTÖRÉS HELYÉNEK PONTOS MEGKERESÉSE

Felesleges bontás nélküli hibakeresés: a csőtörések helyének bemérése történhet a) jelzőgázos vizsgálattal; b) elektroakusztikus hibakereséssel; c) korrelációs vizsgálattal; d) infra-, hőkamerás vizsgálattal. Az alattomos szivárgások, a kis mértékű vízveszteségek ma már könnyen felderíthetők roncsolásmentes vizsgálattal, a fűtés- és vízrendszerek repedéseinek, szivárgásainak a hibái könnyen megkereshetők. Manapság már kijelenthető, a vizsgálatok elvégzése jelentéktelen felfordulással jár, a hibát garantáltan meg lehet találni felesleges bontás nélkül. Például a gázos vizsgálat során, a vezetékrendszerből a vizet ki kell szivattyúzni, s utána a speciális gázzal fel kell tölteni azt. Nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő technológia. Csőtörés pontos helyének keresése: www.CsotoresCentrum.hu.

KERESÉSI KULCSSZAVAK

Keresési kulcsszavak: felettünk lakónál csőtörés volt, beázás, beáztunk, lakás beázás, kármentesítésés, páramentesítés csőtörés miatt bezás, nedves valak, csotores, csotore es cen trum, vizes falak falszárítás vízes falak csotores centrum páramentesítés, biztosító fizet, budapest, beázás javítása árvíz PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS BUDAPEST 2024-BEN IS! páramentesítés, budapest, árívzkárok enyhítése, bem rakpart, budai árvíz, pesti duna kiömlik, beázás, kiömlött a Duna, dunai árvíz, csőtörés, árvizi hajós, falszárítás, paramentesítés & sos párátlanítás, talaj víz, beázás nagy a talajvíz, repedés, csőtörés miatt korrelációs vizsgalat, beázás, csőtörés elektro akusztikus elemzése, csőtörés.

Csőtörés és beázás szárítása. Beázás utáni SOS szárítás, páramentesítés érdekésben gyors szárítás, eláraszt, vizes szőnyeg, elázott parketta, penész nyaraló beázás, vízvezeték dugulás, beázás vízszerelés csőtörés budapest beazas. biztosító kárenyhítés, csőtörés biztosítás, elázott pince, beázás esetén a biztosító fizet, szárítás, páramentesítés kártérítés, beazas, elázás, pince vizes, katasztrófa védelem, páramentesítés szárítás. Kiemelt tevékenységi köreink: beázás páramentesítés párátlanítás szárítás csőtörés. Beázás szárítás, csőtörés szárítás Budapest, Páty, Szombathely környékén.

Ipari és lakossági szárítási megoldások akár 120 liter/nap teljesítménnyel!

KISZÁLLÍTUNK ÉS KISZÁRÍTUNK!

Naná, hogy kiszárítjuk! Csőtörés és beázás szárítása.

BEÁZÁS SZÁRÍTÁSA 06 1 445 4945


PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BLOG CÉGÜNK TOP GÉPEK
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
ÉPÜLETSZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS BETONOZÁS CSŐTÖRÉS
ÉPÍTKEZÉS PARKETTÁZÁS PENÉSZ
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
IPARI PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
ALFA BÉTA GAMMA
DELTA IPARI EPSZILON IPARI GYIK
JOGVÉDELEM KALKULÁTOR SITEMAP
MIÉRT MINKET VÁLASSZON?
KAPCSOLAT

Pára Centrum logó

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 565 7861

Pára Centrum Facebook   Twitter   YouTube   Viber   Magyar   Magyar   Magyar

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSAIpari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS vizes falak szárításához.
Falszárítási feladatok: Beázás utáni szárítás, parkettázás aljzatszárítása, penészírtás, SOS párátlanítás.

[ Beázás, csőtörés | Betonozás | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Páramentesítő bérlés | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Páramentesítős videók
Párátlanítási feladatok
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
100% falszárítás
Kapcsolat
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta ipari páramentesítő
Epszilon ipari páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Delta+ infravörös falszárító
Páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés
Online bérlés non-stop
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Csőtörés utáni szárítás
Építőipari párátlanítás
Épületszárítás, falszárítás
Parkettázni mikor szabad?
Parkettázás, parketta lerakás
Penészes falak kezelése
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Blog, friss hírek
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Harmatpont Kalkulátor
Ingyenes nedvességmérés
Kiszállítási időpontok
Miért minket válasszon?
Penészírtás 6 lépésben
Facebook
Google térkép
YouTube videók

Copyright © 2009-2024 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalókCsőtörés beázás javítás, beázás megszüntetése. Gyors szárítás akár még ma! Budapesten, Szombathelyen kiszállítunk!

Beázás Csőtörés SOS szárítás

Csőtörés párátlanító bérlés

Beázás csőtörés szárítás | Páramentesítés | Párátlanítás

Vizes fal, vizes falak, nedves fal, nedves falak szárítása

Beázás szárítás csőtörés szárítás páramentesítés vizes falak nedves fal
Budapest / Páty / Szombathely / Párátlanító bérlés
Ipari és lakossági szárítási megoldások akár 120 liter/nap teljesítménnyel! Páramentesítés, paramentesites, Beázás kárenyhítése, vizes falak szárítás, nedves fal megszüntetése. Csőtörés, beázás, vizes falak, nedves fal, legjobb páramentesítő.