Facebook Twitter YouTube
Saját autós kiszállítás!
ElemÜnnepElem
ElemBemutatkozásSzárítási feladatokGyakori kérdésekElem
Elem
Mi vagyunk a szárítók! | 100% párátlanítás | 100% páramentesítés

Páramentesítés

Párátlanítás

Szárítás

Páramentesítő, párátlanító, falszárító

Vizes fal, nedves fal, vizes falak, nedves falak megszüntetése
Ipari páramentesítés, ipari párátlanítás
Kiszállítunk és kiszárítunk!
MI VAGYUNK A SZÁRÍTÓK!
A Pára Centrum a hazai építőipari piac meghatározó szereplője, vállalkozásunk szárítással, és az ehhez szükséges gépek: páramentesítők, párátlanítók, falszárítók, szélgépek és hősugárzók bérbeadásával foglalkozik. Ha építkezik, ha felújít, ha csőtörés volt Önnél, vagy magas a páratartalom, mi segítünk!

Gyors és hatékony szárítás: Pára Centrum

A KEZDET, ÉS AZ ELSŐ GÉPEK

A Pára Centrum ötlete a 2000-es években született meg, amikor azt tapasztaltuk, hogy hiába van hazánkban igény szárításra, páramentesítésre, a magyar piacon ezzel foglalkozó professzionális cég még nincs. A kezdeti piackutatást követően első páramentesítő gépeinket Olaszországból hoztuk be, azokkal kezdtük meg páramentesítési, szárítási szolgáltásunkat. Szolgáltatásaink és gépeink hamar népszerűek lettek, várakozásaink hamar beigazolódtak. A felmerülő piaci igényekhez igazodva, rövid időn belül újabb gépekkel, és újabb gép típusokkal bővítettük kínálatunkat.


A JELEN, ÉS A FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Mára letisztult gépparkkal rendelkezünk, az ideális kínálat kialakításához sokféle gépet teszteltünk és használtunk. Páramentesítő gépeink ötféle kategóriába sorolhatók, melyekkel minden hazai szárítási igényt azonnal ki tudunk elégíteni, akár lakossági, akár irodai, akár üzleti, vagy professzionális ipari páramentesítésről, párátlanításról van szó.

Gépparkunkat azóta is folyamatosan fejlesztjük, haladéktalanul alkalmazkodunk a piaci elvárásokhoz, így valamennyi felmerülő szárítási feladatot azonnal meg tudunk oldani! Közelmúltbéli fejlesztéseinknek köszönhetően a PÁRAMENTESÍTŐ és PÁRÁTLANÍTÓ gépek mellett, már SZÉLGÉPEK és HŐSUGÁRZÓK is szerepelnek kínálatunkban, így extrém körülmények között is garantálni tudjuk a minél gyorsabb páramentesítést. Mi a szárításhoz értünk! Mi vagyunk a szárítók!

    Ellenőrzött modern géppark
    Ellenőrzött szakmai háttér
    Ellenőrzött gazdasági háttér
    Ellenőrzött törvényességi háttér    

A kis gépkölcsönző cégektől eltérően, nálunk nem csak egy-két gép van raktáron, hanem komoly készlettel dolgozunk, így csaknem minden szárítási igényre azonnal tudunk megoldást kínálni. Vállalkozásunk, a Pára Centrum szárítással-, a szárításhoz kapcsolódó tanácsadással-, valamint az ehhez szükséges páramentesítők, párátlanítók, párafalók, falszárítók, szélgépek, egyedi ventilátorok és hősugárzók bérbeadásával foglalkozik. Célunk a felmerülő dehidratálási igények azonnali, és szakszerű kielégítése, melynek érdekében a bérelt gépeket kiszállítjuk, azokat beüzemeljük, és használatukat betanítjuk! Szlogenünk: Kiszállítunk és kiszárítunk!


A PÁRA CENTRUM PANASZMENTES VÁLLALKOZÁS!

Fontos számunkra, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen gépeink műszaki állapotával, szolgáltatásaink színvonalával, a kiszolgálás minőségével és a kiszállítás gyorsaságával. Speciális minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően, elmondhatjuk, hogy elégedett ügyfeleink száma, és a sikeres szárítási küldetések aránya 100%! Eddig minden esetben sikeresen szárítottunk! Vállalkozásunk a következőkkel rendelkezik:


A JÖVŐ. ÚJ CÉLOK.

A fővárosi és vonzáskörzeti ügyfeleinket pátyi raktárunk jó elhelyezkedésének köszönhetően gyorsan ki tudjuk szolgálni, míg az ország nyugati feléből érkező megrendelőinket Szombathelyről látjuk el. Tervezzük, hogy az ország keleti-, és déli részén is telephelyet nyitunk, ehhez várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését!

Amennyiben a felmerülő igények megkövetelik, új gépek és új járművek megvásárlásával bővítjük gépparkunkat, hogy valóban azonnal tudjunk segíteni. Hiszen, aki gyorsan segít, az duplán segít! Küldetésünk, hogy segítsünk azokon, akiknek a magas páratartalom, a sok pára gondot okoz. E missziónkban, a tágabb értelmeben vett környezetünknek is szeretnénk segíteni, így megkezdtük a páramentesítő bérbeadással foglalkozó cégek nemzetközi adatbázisának felépítését, mely a HumidityCenter.eu címen érhető el.

Reméljük, bérelhető gépeink és szolgáltatásaink elnyerték tetszését, amennyiben kibérelné valamelyik gépünket, vagy kérdései lennének, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 445-4945-ös számon! Kollégáink most is várják hívását! A Pára Centrum panaszmentes vállalkozás, speciális minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően, elmondhatjuk, hogy sikeres szárítási küldetéseink aránya 100%! Panaszmentes vállalkozás vagyunk.

Üdvözlettel,

M. Csaba
cégvezető

SZÁLLODA FELÚJÍTÁS PÁRÁTLANÍTÁSA

Szálloda felújítás párátlanítása, Szentgotthárd

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT PÁRAMENTESÍTÉSE

Bevásárlóközpont páramentesítése, Budapest

TÉSZTAHÍDÉPÍTŐ VILÁGBAJNOKSÁG

Tésztahídépítő világbajnokság, RECCS

VIZES SZEMINÁRIUM ÉS KONFERENCIA

Vizes szeminárium és konferencia, Budapest

CSŐTÖRÉS KÁRENYHÍTÉSE

Csőtörés kárenyhítése, Balaton

IPARI ÉS LAKOSSÁGI SZÁRÍTÁSI MEGOLDÁSOK

Ipari és lakossági szárításI megoldások

SZÁRÍTÁS, PÁRÁTLANÍTÁS, PÁRAMENTESÍTÉS: PÁRA CENTRUM

A SZÁRÍTÓK HÍVÁSA 06 1 445 4945

Lábléc
PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
BUDAPEST PÁRATARTALMA
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIDELTA PRÉMIUMEPSZILON IPARI

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751


Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube


SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Twitter
YouTube
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2019 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!