Facebook Google+ YouTube Pinterest Twitter
Kiszállítás minden nap!
Elem Ünnep Elem
Elem Bemutatkozás Szárítási feladatok Gyakori kérdések Elem
Elem
BEMUTATKOZÁS

A Pára Centrum a hazai építőipari piac meghatározó szereplője, vállalkozásunk szárítással, és az ehhez szükséges gépek: páramentesítők, párátlanítók, falszárítók, szélgépek és hősugárzók bérbeadásával foglalkozik. Ha építkezik, ha felújít, ha csőtörés volt Önnél, vagy magas a páratartalom, mi segítünk a gyors szárításban!

Gyors és hatékony szárítás

A KEZDET, ÉS AZ ELSŐ GÉP

A Pára Centrum ötlete a 2000-es években született meg, amikor azt tapasztaltuk, hogy ügyfeleinknek hiába van szüksége szárításra, páramentesítésre, a magyar piacon ezzel foglalkozó professzionális cég még nincs. A kezdeti piackutatást követően, első gépünket Olaszországból hoztuk be, azzal kezdtük meg szárítási szolgáltásunkat. Várakozásaink hamar beigazolódtak, szolgáltatásunk egyre népszerűbb lett, így rövid időn belül újabb és újabb gépekkel bővítettük kínálatunkat.

 

A JELEN, ÉS A FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Mára letisztult gépparkkal rendelkezünk, kínálatunk kialakításához sokféle gépet kellett teszteltünk, és használnunk. Páramentesítő gépeinket ötféle kategóriába soroltuk, melyekkel majd minden hazai szárítási igényt ki tudunk elégíteni, akár lakossági, irodai vagy professzionális üzleti, ipari szárítási feladatról van szó.

Gépparkunkat azóta is folyamatosan fejlesztjük, haladéktalanul alkalmazkodunk a piaci elvárásokhoz, így szinte valamennyi felmerülő szárítási feladatot azonnal meg tudunk oldani.

Közelmúltbéli fejlesztéseinknek köszönhetően a PÁRAMENTESÍTŐK mellett, már SZÉLGÉPEK és HŐSUGÁRZÓK is szerepelnek kínálatunkban, így extrém körülmények között is garantálni tudjuk a minél gyorsabb szárítást.
Mi a szárításhoz értünk!

A kis gépkölcsönző cégektől eltérően, nálunk nem csak egy-két gép van raktáron, hanem komoly készlettel dolgozunk, így csaknem minden szárítási igényre azonnal tudunk megoldást kínálni. Vállalkozásunk, a Pára Centrum szárítással-, a szárításhoz kapcsolódó tanácsadással-, valamint az ehhez szükséges páramentesítők, párátlanítók, párafalók, falszárítók, szélgépek és hősugárzók bérbeadásával foglalkozik. Célunk a felmerülő dehidratálási igények azonnali, és szakszerű kielégítése, melynek érdekében a bérelt gépeket kiszállítjuk, azokat beüzemeljük, és használatukat betanítjuk! Szlogenünk: Kiszállítunk és kiszárítunk!

 

A PÁRA CENTRUM PANASZMENTES VÁLLALKOZÁS

Fontos számunkra, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen gépeink műszaki állapotával, szolgáltatásaink színvonalával, a kiszolgálás minőségével és a kiszállítás gyorsaságával. Speciális minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően, elmondhatjuk, hogy elégedett ügyfeleink száma, és a sikeres szárítási küldetések száma 100%! Eddig minden esetben sikeresen szárítottunk! Vállalkozásunk a következőkkel rendelkezik:

  • Ellenőrzött modern géppark
  • Ellenőrzött szakmai háttér
  • Ellenőrzött gazdasági háttér
  • Ellenőrzött törvényességi háttér

 

A JÖVŐ. ÚJ CÉLOK.

A fővárosi és vonzáskörzeti ügyfeleinket pátyi raktárunk jó elhelyezkedésének köszönhetően gyorsan ki tudjuk szolgálni, míg az ország nyugati feléből érkező megrendelőinket Szombathelyről látjuk el. Tervezzük, hogy az ország keleti- és déli részén is telephelyet nyitunk, ehhez várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését.

Amennyiben a felmerülő igények megkövetelik, új gépek és új járművek megvásárlásával bővítjük gépparkunkat, hogy valóban azonnal tudjunk segíteni. Hiszen, aki gyorsan segít, az duplán segít! Küldetésünk, hogy segítsünk azokon, akiknek a magas páratartalom gondot okoz. E missziónkban, a tágabb értelmeben vett környezetünknek is szeretnénk segíteni, így megkezdtük a páramentesítő bérbeadással foglalkozó cégek nemzetközi adatbázisának felépítését, mely a HumidityCenter.eu címen érhető el.

 

NON-STOP HÍVHAT BENNÜNKET! 06 1 445 4945

Reméljük bérelhető gépeink és szolgáltatásaink elnyerték tetszését, amennyiben kibérelné valamelyik gépünket, vagy kérdései lennének, kérjük hívja non-stop elérhető ügyfélszolgálatunkat a 06 1 445-4945-ös számon! Kollégáink most is várják hívását! A Pára Centrum panaszmentes vállalkozás, speciális minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően, elmondhatjuk, hogy sikeres szárítási küldetéseink száma 100%! Panaszmentes építőipari vállalkozás vagyunk.

Üdvözlettel,

M. Csaba
cégvezető

HA SZÁRÍTÁS, HA PÁRÁTLANÍTÁS, HA PÁRAMENTESÍTÉS, AKKOR PÁRA CENTRUM!


NON-STOP INFO: +36 1 445 4945

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infok: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]

RÓLUNK BÉRELHETŐ GÉPEK SZÁRÍTÁSI FELADATOK KÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Kiszállítási időpontok
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Csoportos párátlanító bérlés
Vénusz ipari szélgép
Merkúr ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Talajvíz, árvíz
Irattár szárítás
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Google+
YouTube
Pinterest
Twitter
Párafal készítése házilag
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2018 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!