Visszahívjuk!
BLOG | BEÁZÁS | BETONOZÁS | CSŐTÖRÉS | PARKETTÁZÁS | VIZES FALAK | KAPCSOLAT
TELEFON: 06 1 445 4945
TELEFON: +36 1 445 4945
BLOG   CÉGÜNK   KISFILMEK   GÉP AJÁNLÓ   ÁRLISTA   KISZÁLLÍTÁS   KAPCSOLAT
BETONOZÁS   CSŐTÖRÉS   ÉPÍTKEZÉS   PARKETTÁZÁS   SZÁRÍTÁS   ELŐTTE-UTÁNA   GYIK
HU/EN/DE
Delta ipari páramentesítő bérlés

Delta páramentesítő bérlés

Ipari párátlanító, ipari falszárító, ipari páramentesítő

Nedves falak kiszárítása, vizes falak kiszárítása

Szárítás, párátlanítás, páramentesítés

Vizes falak, nedves falak
Páramentesítés, párátlanítás, ipari páramentesítő bérlés
Beázás, csőtörés esetén az ipari Delta párátlanító gép segítségével a falak gyorsan száríthatók, és hamar megszűnik a magas páratartalom.
Mibe kerül a Delta bérlése?

DELTA PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
MOST AKCIÓS ÁRON BÉRELHETŐ

Amennyiben gyors, hatékony és gazdaságos szárításra van szükség, a Delta modell a jó megoldás! A Delta párátlanító gépek segítségével a nedves, nyirkos, vizes helyiségek gyorsan kiszáríthatók, akár építkezés közben, felújítás alatt, vagy beázás-, csőtörés után. Ipari kivitel, gazdaságos áron.

PÁRÁS A LEVEGŐ? HOL HASZNÁLHATOM?
MIBE KERÜL A BÉRLÉS? TECHNIKAI ADATOK

GYORS SZÁRÍTÁS

NAGY TELJESÍTMÉNY
RÖVID SZÁRADÁSI IDŐ

Az ipari Delta falszárító gép jellemző felhasználási területei: beázás, csőtörés, folyamatban lévő építkezés, felújítás, parkettázás előtti aljzatszárítás. A gép akár a munkálatok közben is használható, mivel nagy teljesítményű ipari kivitel. Egy gép esetén a szárítandó terület ajánlott mérete: 10~20 m²-től 40~80 m²-ig terjed. Nagyobb páramentesítendő terület esetén, több gép egyidejű használata javasolt!

Ha a légtérben nagy mennyiségű nedvesség található, ez a modell garantáltan biztosítja a gyors párátlanítást. Használható lakások, családi házak, pincék, garázsok, csarnokok, irattárak szárítására, kialakításának köszönhetően működhet a munkálatok végzése alatt is. Beázás, csőtörés vagy árvíz esetén is ezeket a készülékeinket ajánljuk!

Nagy teljesítményű ipari kivitel, melyek automatikusan működnek 220 V-os árammal. A készülékeket egyedül lehet hagyni, ugyanis ha a beépített 6 literes tartályuk megtelik, automatikusan kikapcsolnak, és nem okoznak további vizesedési problémákat. Igény esetén a kivont vizet el lehet vezetni egy lefolyóba, így biztosítható a felügyelet nélküli folyamatos használat is!

PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása, Delta ipari páramentesítő

PÁRÁS A LEVEGŐ?

LASSÚ A PÁRAMENTESÍTÉS?
SEGÍT A PROFI LÉGSZÁRÍTÓ!

A Delta falszárító géppel a vizes falak gyorsan kiszáríthatók, akár beázás, csőtörés miatt, akár építkezés, felújítás közben. A nagy teljesítményű ipari Delta páramentesítő bérlése most csak bruttó 6 500 Ft/nap (AKCIÓ!) min. 1 heti bérlés esetén, mely ár tartalmazza már az ingyenes kiszállítást és beüzemelést Budapesten! Nagyobb teljesítményű páramentesítő gépre lenne szüksége? Akkor válassza a brutál teljesítményű Epszilon falszárító gépet! Sikeres küldetési arányunk 100%!

AKCIÓS BÉRLETI DÍJAK

DELTA PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
2024-ES BRUTTÓ KÖLCSÖNZÉSI DÍJAK

Delta páramentesítő bérlés

Delta páramentesítő bruttó bérleti díjak.

1 NAP7 500 FT
1 HÉT52 500 FT
AKCIÓS NAPI ÁR6 500 FT
AKCIÓS HETI ÁR45 500 FT
MIN. BÉRLÉS4 NAP
KAUCIÓ50 000 FT/GÉP
KÉSZLET INFO✅ BÉRELHETŐ
BÉRLÉS TELEFONON06 1 445 4945

Budapesten min. 1 hét bérlésnél ingyen kiszállítás.

MIÉRT A DELTÁT AJÁNLJUK?
 • Modern, nagy teljesítményű gép
 • Hatékony, gyors szárítás
 • 1 hét alatt tudja azt, amit más gépek 3~4 hét alatt
 • Heti bérlés most akcióban, csak bruttó 6 500 Ft/nap!
 • Akár ingyen kiszállítás
MIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?
 • Ingyen kiszállítás: min. 1 heti bérlés esetén az ipari Delta páramentesítő gépeket Budapesten ingyen kiszállítjuk Önnek!
 • Egy hétnél rövidebb bérlet esetén a kiszállítás díja Budapesten 5 000 Ft/fuvar.
 • Ingyen nedvességmérés: kérésre, a kiszállítások alkalmával ingyen megmérjük az aljzat, a falak nedvességtartalmát, így megbizonyosodhat Ön is a sikeres páramentesítésről.
 • Az ország minden pontjára kiszállítunk, pontos fuvardíjért hívja ügyfélszolgálatunkat!
 • Saját autós kiszállítás, nem futárszolgálat!

TECHNIKAI ADATOK

DELTA PÁRAMENTESÍTŐ
FALSZÁRÍTÓ PARAMÉTEREK

Ennek az ipari páramentesítőnek a használatával lerövidíthetők az építkezések, felújítások száradási idejei, így hamarabb lehet befejezni a következőket: festés, tapétázás, burkolás, betonozás, pakettázás. Új, modern típus, további adatok:

SZÁRÍTANDÓ TERÜLET40~80 M²
DIGITÁLIS VEZÉRLÉSIGEN
AUTOMATA MŰKÖDÉSIGEN
TARTÁLY MÉRETE6 LITER
ÁRAM IGÉNY220 VOLT
MAX. TELJESÍTMÉNY900 W
JAVASOLT HŐMÉRSÉKLET+10⁓+35˚C
ZAJSZINT52 DB
SÚLY30 KG
LÉGSZÁLLÍTÁS350 M³/ÓRA
MÉRETEK61 x 41 x 66 CM
KÉSZLET INFO✅ BÉRELHETŐ
BÉRLÉS TELEFONON06 1 445 4945

TOVÁBBI ELŐNYÖK, TUDNIVALÓK Delta páramentesítő
 • Építkezéseken is használható ipari kivitel
 • Teljesen automatikus működés
 • Páratartalom digitális kijelzése
 • Automata kikapcsolási funkció teli tartály esetén
 • Tömlő segítségével bárhol összegyűjthető a víz
 • Fokozatmentes páratartalom szabályozás
 • A nagy kerekekkel könnyen mozgatható
 • Beépített légnedvességmérő és légszűrő
 • Szállítási mód: Csak állítva szabad szállítani!
 • Nagyobb terület esetén több gép egyidejű használata javasolt! Pl. 4-5 helyiséges szárítási feladat esetén érdemes akár 2-3 gép egyidejűleg bérelni, így minden helyiségben akár egy hét szárítás után elérhető a kívánt páratartalom!
 • 3 méternél nagyobb belmagasság esetén kérje egyedi ajánlatunkat
 • Folyamatosan üzemmód (24 óra/nap)
 • Gyors és automatikus fagymentesítés: üzemelés közben a készülék automatikusan ellenőrzi a rendszer hőmérsékletét, amennyiben szükségét érzi, a rendszer automatikusan bekapcsolja (kb. 3.5 percre) a jégmentesítési funkciót.
 • Ingyenes kiszállítás Budapesten és Szombathely környékén min. 1 heti bérlés esetén
A PÁRAMENTESÍTŐ HELYES HASZNÁLATA

Kérjük, ügyeljen rá, hogy a páramentesítő gépet csak vizszintesen használja! Ezáltal elkerülhető, hogy a víz ne csak a tartályba, hanem mellé is folyjon. Ha üzemeltetés közben rendellenességet észlel, azonnal kapcsolja ki a gépet, és értesítse ügyfélszolgálatunkat! Köszönjük!

Páramentesítő helyes használata

A PÁRAMENTESÍTÉSRÓL

EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS
KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Delta ipari páramentesítő gép

Ez a készülék teljesen automatikusan működik, a kiszállítás alkalmával a készülékeket beüzemeljük, használatukat betanítjuk. A Delta páramentesítő gép beépített ventilátora a készülék elülső részén beszívja a nedves, párás levegőt, majd egy speciálisan erre a célra kifeljesztett szűrő- és párologtatórendszeren keresztül átvzeti, ahol a levegő harmatpont alatti hőmérsékletre hül le.

A folyamat során levegő nedvességtartalma lecsapódik a harmatpont alatti hőfokú lamellákon, melyeket aztán cseppek formájában a víztartályba gyűlnek. Az így keletkező száraz levegő a gép hátulján távozik, a helyiségbe visszajuttatott levegő már száraz és páramentes.

Delta ipari falszárító gép

HOL HASZNÁLHATOM?

GYAKORLATILAG BÁRHOL!
PERSZE 🔌 220V-OS ÁRAM KELL HOZZÁ.

Az ipari készülékek használhatók a munkálatok ideje alatt is, de a gépeket pormentes környezetben szabad csak bekapcsolni. A készülék működésének idejére az adott helyiségben kerülendő a fúrás, vésés, a szálló por. A falak szárítása nagyon fontos az építkezés után, a felújítás végeztével. A falszárító gépek segítenek abban, hogy a friss falakra rátolt bútorok, szekrények, a felfúrt képek ne szívják magukba a fali nedvességet. A nedves falhoz túl közel lévő tárgyak, bútorok fallal érintkező része hajlamos lesz a penészesedésre.

ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS
BETONOZÁS, SZOBAFESTÉS, PARKETTÁZÁS? NEM AKADÁLY!

Kevés az olyan folyamatban lévő, vagy befejezett építkezés, ahol a felhasznált víz ne csapódna ki a helyiségek ill. az új nyílászárok sarkaiban. Sajnos vizesek a falak? Penészes lett a fal? Nem tudja lerakni a parkettát, nem tud parkettázni mert vizesek a falak? Naná, hogy kiszárítjuk! Amennyiben Ön építési vállalkozó, parkettázás előtt fali nedvességmérő készülékkel mérje meg a beton nedvességtartalmát! Miért van szükség párátlanításra? Szívesen adunk önnek tanácsot!

BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS
AZ ELÁZOTT VIZES FALAK KISZÁRÍTHATÓK!

Jellemző felhasználási terület, a csőtörés miatti falszárítás. A Delta ipari vízgyűjtő, falszárító gép nagy teljesítménye lehetővé teszi a falak és az aljzat gyors szárítását, mobilitásának köszönhetően szinte nincs olyan hely, ahol ne lehetne használni. Egy beázás, vagy csőtörés alkalmával, ha nincsenek a falak időben kiszárítva, akkor komoly problémák lehetnek a későbbiekben: hamar megjelenik a penész a sarkokban, a szekrények fa elemei megszívják magukat vízzel, az ajtók elkezdenek vetemedni. Egy nagyobb területű garázs, vagy pince esetében több gép egyidejű használatával lehet gyors eredményt elérni.

Van Önnek biztosítása? Ha igen, jó hírünk van! A biztosító társaságok majd minden esetben megtérítik a páramentesítő gépek bérlésének költségeink, hiszen az Ő érdekük is a további károk megelőzése, a mihamarabbi kárenyhítés.

Keresési kulcsszavak: bölcsi bölcsöde szárítás parketta lerakás előtti aljzat beton szárítás, nedves fal. Uszodai párátlanítás, hajópadló-fektetés, óvoda csőtörés laminált padló, falszárítás, fal szárítás, fali nedvesség mérés, ipari párátlanító, nedvesség-mérés, páratartalom mérő, építési nedvesség-mérőkészülék, óvoda szárítás óvoda beázás wellness részleg, bölcsöde bázás bölcsöde csőtörés. Ipari párátlanító és uszodai párátlanítás, szauna, gőzkabin Párátlanítás páraelnyeletéssel (adszorpció) Párátlanítás kondenzációval fűtés és szellőztetés levegő páratartalmának elnyeletése (adszorpció) higroszkopikus anyagok által. Delta ipari páramentesítő gép bérlés árlista. Nagy teljesítményű, ipari falszárító gép.

ÉPÍTŐIPARBAN HOL HASZNÁLHATOM?
CSŐTÖRÉSNÉL HOL HASZNÁLHATOM?
REFERENCIA FOTÓK
Elázott pincében dolgozik a Delta falszárító gép
Nedves falak, nedves pincék szárítása
Beázás miatt szárítás, nedves falak szárítása, beázások szárítása
REFERENCIA VIDEÓ

Ingatlan beázás páramentesítésére ajánlott párátlanító

Naná, hogy kiszárítjuk! Csőtörés és beázás szárítása.

PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS: 06 1 445 4945


PÁRA CENTRUM: +36 1 445  4945
NYITÓLAP
BLOG CÉGÜNK TOP GÉPEK
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
ÉPÜLETSZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS BETONOZÁS CSŐTÖRÉS
ÉPÍTKEZÉS PARKETTÁZÁS PENÉSZ
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
IPARI PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
ALFA BÉTA GAMMA
DELTA IPARI EPSZILON IPARI GYIK
JOGVÉDELEM KALKULÁTOR SITEMAP
KAPCSOLAT

Pára Centrum logó

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook   Twitter   YouTube   Viber   Magyar   Magyar   Magyar

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSAIpari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS vizes falak szárításához.
Falszárítási feladatok: Beázás utáni szárítás, parkettázás aljzatszárítása, penészírtás, SOS párátlanítás.

[ Beázás, csőtörés | Betonozás | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Páramentesítő bérlés | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Páramentesítős videók
Párátlanítási feladatok
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
100% falszárítás
Kapcsolat
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta ipari páramentesítő
Epszilon ipari páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Delta+ infravörös falszárító
Páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés
Online bérlés non-stop
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Csőtörés utáni szárítás
Építőipari párátlanítás
Épületszárítás, falszárítás
Parkettázni mikor szabad?
Parkettázás, parketta lerakás
Penészes falak kezelése
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Blog, friss hírek
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Harmatpont Kalkulátor
Kiszállítási időpontok
Páramentesítés fórum
Penészírtás 6 lépésben
Facebook
Google térkép
YouTube videóink
+1: Van egy jó ötlete?

Copyright © 2009-2024 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók