Facebook Twitter YouTube Viber
Pára Centrum nyitólap
Pára Centrum telefonszám
Pára Centrum telefonszám
-
Saját autós kiszállítás!
Készülék bérlés
Készülék vásárlás
Kapcsolat
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
GYIK
NEDVES IRATOK, NYIRKOS IRATTÁRAK SZÁRÍTÁSA
Az átnedvesedett papír, ha nincs időben kiszárítva, akkor nagyon hamar penészedni, gombásodni kezd. A penészgombák spórái a magas páratartalom esetén igen gyorsan szaporodnak, az iratok penészesek lesznek. Ha csökken a páratartalom, akkor a penész gombák életfeltételei megszűnnek!

Penész miatti irattár szárítás

IPARI PÁRÁTLANÍTÓK SZÁRÍTÁSI FELADATOK
DELTA PÁRAMENTESÍTŐ EPSZILON PÁRAMENTESÍTŐ

AZ ELÁZOTT IRATTÁRAKAT KISZÁRÍTJUK!

A Pára Centrum bérelhető páramentesítő gépei a vizes falakat SOS kiszárítják, a magas páratartalmat gyorsan megszüntetik. Ne várja meg, hogy minden nyirkos legyen, és bepenészedjenek a falak! Még ma kezdje meg az SOS Páramentesítés-t!

ELÁZOTT AZ IRATTÁR?

SEMMI GOND!
SEGÍTÜNK AZ IRATMENTÉSBEN!

Egyre gyakrabban keresik meg cégünket irattárak szárítási feladataival. A papír alapú iratok különösen érzékenyek a nedves levegőre, nem véletlenül írják elő az iratkezelési-, valamint irattári rendszerek levegőminőségét.

Ha párás, nedves a levegő az iratok elkezdenek penészedni, majd rohadni, azaz tönkre mennek. Ha ilyen igényük van, Delta ipari gépeink hatékonyan oldják meg a szárítási feladatokat. Azonnal szárítához, szárítógépek bérléséhez hívja a 06 1 445 4945-ös számot, vagy írjon a email címünkre!

Az alábbi, szárítási szakemberünk által készített fotón az látható, hogy az intézmény iratai egy súlyos csötörés során nyirkosak, vizesek lettek. Az iratok megóvása érdekében ügyfelünk időben lépett, a szárítás ill. páramentesítés 48 órán belül megkezdődött, így időben és szakszerűen megelőzhető volt a penészfertőzés kialakulésa. Jelen esetben az dokumnentumok, archiv iratok nem szennyeződtek, nem lettek penészesek. Ha Ön is időben lép, az iratok megmenthetők és nincs szükség kényszerselejtezésre!

Csőtörés után irattár szárítás

VIZESEK LETTEK AZ IRATOK?

SEGÍTÜNK A SZÁRÍTÁSBAN!
IRATTÁRI ANYAGOK MEGÓVÁSA

Ha egy irattári helyiségben csőtörés volt, a papírok hamar átnedvesedésnek, "megszívják" magukat a levegőben található párával, a levegő nedvességtartalmával. Ilyenkor nagyon fontos a gyors szárítás, ezzel megelőzhető az iratok tönkremenetele. Hasonlóan vezsélyes lehet, ha az irattár nem megfelelő klimatikus viszonyokkal rendelkezik, s folyamatosan magas a nedvességtartalom. Az iratmentés nagyon fontos!

Tanácsos mielőbb megkezdeni a szárítást! Az átázott, átnedvesedett papír alapú okirataok akár pár napon belül gombásodni kezdenek, majd a penészgombák spórái szaporodni kezdenek a magas páratartalom miatt. A cellulóz alapú papír különösen érzékeny a magas páratartalomra! A penészgombák hamar elbonthatják a papír szerkezetét, a több évtizedes, akár évszázados értékes iratok válhatnak így olvashatatlanná vagy értéktelenné.

Elázott irattár szárítása

BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS VOLT?

AZONNALI TEENDŐK
IRATTÁRAKBAN BEKÖVETKEZETT BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS ESETÉN

1) Csapok elzárása: további vízfolyás megakadályozása, szükség esetén a főcsapok elzárása! 2) Iratmentés: veszélynek kitett iratok biztonságba helyezése a további károsodás elkerülése érdekében! 3) Kárfelmérés: párás levegő elemzése, páratartalom mérése, elfolyt vízmennyiség meghatározása! 4) SOS szárítás: páramentesítés mihamarabbi megkezdése a penész kialakulásának elkerülése érdekében! Ajánlott 24-48 órán belül a páramentesítés, szárítás megkezdése! SOS szárítás, párátlanítás megrendelése: vagy 06 1 445 4945. 5) Csőtörés keresése: ha a csőtörés pontos forrása nem megállapítható, a vízszivárgás helyét fel kell tárni! Csőtörés bemérés: CsotoresCentrum.hu

Országos kiszállítás

EGYÉB SZÁRÍTÁSI FELADATOK

IPARI PÁRAMENTESÍTŐ GÉPEINK
NEM CSAK IRATTÁRAKBAN, BÁRHOL HASZNÁLHATÓK!

Építkezés, felújítás, bezás és csőtörés esetén, élelmiszeripari területeken (pl. szalámi, sonka, tésztaipari termékek, gyümölcsaszalók, maláta szárítás, termény és gabona szárítás esetén), mosodai környezetben, mosó üzemekben, árvíz okozta kárenyhítés alkalmával, textilipar csarnokokban, gyógyszeripari és gyógynövény szárítás esetén, vegyiparban, festékgyártásnál, nyomdaipari alapanyagok, papírraktárak szárításánál, irattárak, múzeumok, könyvtárak párátlanításaánál. Keresési kulcsszavak: Trocknung von durchnässten Plattenladen, drying of soaked record store. Falszárító bérlés Budapest.

Papír alapú dokumentumok szárítása Elázott irattár Nedves iratok

REFERENCIA MUNKÁK

Elázott iratok

IRATTÁRI KÁRENYHÍTÉS

Elázott, vizes dokumentumok

CSŐTÖRÉS VOLT AZ IRATTÁRBAN

Csőtörés az irattárban

IRATTÁR SZÁRÍTÁSHOZ AJÁNLOTT DELTA GÉP

Delta

KISZÁLLÍTUNK ÉS KISZÁRÍTUNK! PÁRA CENTRUM

Vizes falak szárítása

IRATTÁR SZÁRÍTÁS: 06 1 445 4945


PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
BETONOZÁS, BETON SZÁRÍTÁS
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRATARTALOM BUDAPEST
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIEPSZILON IPARIGYIK
KAPCSOLAT

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube  Viber

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Lábléc

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Építkezés, felújítás
Parkettázás, parketta lerakás
Penészes falak kezelése
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Facebook
Google térkép
Twitter
YouTube
Viber
Kapcsolat

Copyright © 2009-2021 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!