Facebook Twitter YouTube Viber
Pára Centrum nyitólap
Pára Centrum telefonszám
Pára Centrum telefonszám
-
Saját autós kiszállítás!
Készülék bérlés
Készülék vásárlás
Kapcsolat
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
GYIK
Milyen páramentesítőt béreljek?

GYAKORI KÉRDÉSEK
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A szárítással ill. páramentesítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre ezen az oldalunkon talál válaszokat. Ha további, a párátlanítással kapcsolatos kérdései lennének, forduljon kollégáinkhoz! A Pára Centrum szakemberei most is várják jelentkezését a következő elérhetőségeinken: , 06 1 445 4945.

SZÁRÍTÁSI IDŐ GÉPEK SZÁMA
KÖLTSÉGEK KISZÁLLÍTÁS

SZÁRÍTÁSI IDŐ

HÁNY DARAB GÉPRE VAN SZÜKSÉG A SZÁRÍTÁSHOZ?
LEGINKÁBB A TERÜLET MÉRETŐTŐL FÜGG!

A szárítandó terület mérete, a rendelkezésre álló idő és a nedvességtartalom mértéke határozza meg, hogy hány darab gépre van szükség. Átlagos esetben egy 40-80 m²-nyi területet, egy ipari páramentesítő géppel szárítható ki. Legnépszerűbb ipari falszárító gépeink: Delta páramentesítő és Epszilon páramentesítő.

Betonozás

HAMAROSAN BETONOZUNK
MENNYI IDŐ ALATT SZÁRADNA KI MAGÁTÓL AZ ALJZATBETON ÉPÍTKEZÉSÜNKÖN?

Egy kb. 4-5 cm vastag aljzatbeton, az időjárástól függően kb. 5-6 hét alatt szárad ki annyira, hogy már parkettázni, burkolni lehessen. Ha erősen csapadékos az időjárás, akkor a száradási időszak akár 8-10 hét is lehet!

HA NINCS ENNYI IDŐNK, A PÁRÁTLANÍTÓ GÉPEK MILYEN GYORSAN VÉGEZNEK?
AKÁR 1 HÉT ALATT!

Ipari gyorsszárító gépeink segítségével, egy átlagos 40-80 m²-nyi területet kb. 7-10 nap alatt lehet kiszárítani, legalább ennyi idő szükséges a megfelelő szárazság eléréséhez. Milyen páramentesítő gépet béreljek?

GÉPEK SZÁMA

MOST ÉPÍTKEZÜNK, INGATLANUNK MÉRETE 106 NÉGYZETMÉTER
HÁNY GÉPET JAVASOLNAK A GYORS SZÁRÍTÁS ÉRDEKÉBEN?

Két lehetőség van: A) két gép egyidejű használata, vagy B) egy gép mozgatása a helyiségek között:

- A) Két darab Delta páramentesítő gép bérlésekor, egyet a 25-35 m²-es nappaliban érdemes használni, míg a másikat a 10-18 m2-es szobák között ajánlott rotálni. Ha egy helyiség már száraz, akkor a gépet át lehet vinni a következő szobába. A két gép átlagos esetben egy hét alatt tud végezni a szárítással. Tervezett költség: 2 db Delta gép x 35 000 Ft x 1 hét = 70 000 Ft. Az ár tartalmazza az ingyenes kiszállítást Budapesten!

- B) Egy darab Delta ipari gép bérlése esetén, az adott készüléket ajánlott felváltva használni a kölönböző helyiségekben. Minden szobában menjen 3-4 napot, utána lehet átvinni a következő, még nedves helyiségbe. Egy darab ipari páramentesítő készülék átlagos esetben két hét alatt tud végezni a szárítással, ekkor a bérleti díj a következőképpen alakul: bérleti díj 1 db Delta gép x 35 000 Ft x 2 hét = 70 000 Ft. Az ár szintén tartalmazza az ingyenes kiszállítást Budapest területén!

Ön mind a két esetben ugyanannyit fizet, azonban két gép bérlése esetén időt nyer, mert hamarabb, fele annyi idő alatt végez a szárítással.

Hány darab páramentesítő gépet béreljek?

MELYIK FAJTA GÉPET,
MIKOR ÉS MIRE LEHET HASZNÁLNI?

A nagy teljesítményű Delta páramentesítő, és a brutál Epszilon falszárítók bárhol bevethetők, folyamatban lévő munkálatok esetén is, a kis lakossági gépek azonban csak tiszta, pormentes és lakott körülmények között használhatók!

Ipari páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés

BÉRELHETŐ GÉPEK
MILYEN BÉRELHETŐ KÉSZÜLÉKEI VANNAK A PÁRA CENTRUMNAK?

- Alfa párátlanító
- Béta párátlanító
- Gamma párátlanító
- Delta páramentesítő - ipari teljesítmény
- Epszilon páramentesítő - ipari teljesítmény
- Vénusz szélgép
- Nap 3.3 hősugárzó

SZÁRÍTÁSI HELYEK
HOL, ILL. MIKOR LEHET PÁRAMENTESÍTŐ-, FALSZÁRÍTÓ GÉPEKET HASZNÁLNI?

- lakásokban, szuterénekben
- családi házakban, társasházakban, lakótelepi épületekben
- garázsokban, parkolókban, parkolóházakban
- nedves falak esetén bárhol
- építkezéseken, felújításokon
- beázás, csőtörés esetén
- irodákban, irodaházakban, nagy légterű helyiségekben
- alagsorokban, hagyományos pincékben és boros pincékben
- csarnokokban, raktárakban
- irattárakban, archívumokban
- múzeumokban, műemlék épületekben
- restauráláskor
- templomokban
- filmiparban gipsz szobrok és egyéb kellékek szárításakor
- árvízkárok esetén, extrém esőzések után

TECHNIKAI KÉRDÉSEK

A GÉPEK HOL GYŰJTIK ÖSSZE A VIZET?
SAJÁT TARTÁLYUKBAN.

Minden készülékünk saját tartállyal rendelkezik, azokba gyűjtik a vizet. A kisebb lakossági gépeknek 3-5 literes, míg a nagyobb ipari gépeknek 5-10 literes tartálya van.

MI TÖRTÉNIK HA A TARTÁLY MEGTELIK VÍZZEL?
A GÉP AUTOMATIKUSAN KIKAPCSOL.

Valamennyi tartállyal rendelkező gépünk full automata, így ha a beépített tartályuk megtelik vízzel, akkor automatikusan kikapcsolnak. Nem kell attól tartani, hogy elárasztják a helyiségeket vízzel! A tartály ürítése után a gépek maguktól kb. 1 percen belül automatikusan újra indulnak, és folytatják a szárítást.

MIT CSINÁLJAK?
NEM TUDOM ÁLLANDON ÜRÍTENI A TARTÁLYOKAT, NEM LESZ SENKI A GÉP KÖZELÉBEN.

A tartályokból egy hagyományos fél collos cső segítségével ki lehet vezetni a vizet, így vagy közvetlenül egy lefolyóba lehet azt bekötni, vagy nagy tartályokba lehet összegyűjteni a vizet. Ha nincs lefolyó a szárítási feladat közelében, akkor a bérleti időszak idejére ingyen biztosítunk nagy 60 literes tartályokat!

Delta páramentesítő

MIT LEHET ILYENKOR TENNI?
MOST CSERÉLTÜK KI AZ ABLAKOKAT ÉS ELKEZDTÜNK PÁRÁSODNI.

A modern, tökéletesen záródó ablakok beépítésével megszűnik az ablakréseken keresztüli szellőzés, így a levegő nem tud magától kicserélődni. Átlagos lakásban, átlagos körülmények között elég ilyenkor, ha sűrűbben szellőztetnek, de akkor sem a kora reggeli órákban - amikor magas a kinti levegő páratartalma -, hanem inkább nap közben. Az ablak csere óta eltelt több hónap? Lehet még vizesek maradtak a falak, azokat ilyenkor egyszeri alkalommal alaposan ki kell szárítani! Milyen páramentesítővel lehet a vizes falakat szárítani?

CSŐTÖRÉSES KÉRDÉSEK

CSŐTÖRÉS VOLT NÁLUNK, SAJNOS 40 KÖBMÉTER VÍZ FOLYT EL. 😥
MENNYI IDŐ ALATT SZÁRADNA KI MAGÁTÓL?

Az ingatlanokban keletkező vízkárok (csőtörés, beázás, árvíz, talajvíz, viharos esőzés) természetes száradása nagyon hosszú folyamat, ilyenkor akár 3-4 hónapra is szükség lehet a vizes falak száradásához, extrém csapadékos időjárási körülmények között akár 5-6 hónapra is! A nedves parketta, az átázott bútor és a vizes fal lassú, önmagától törénő száradása sok kockázatot rejt magában. Ha nincsenek időben kiszárítva az elázott dolgok, mindent belephet a penész!

HOGYAN SZÁRÍTSUNK
BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS UTÁN?

Fontos a mihamarabbi szárítás megkezdése! A szétfolyt víz mennyisége határozza meg, hogy hány darab gyorsszárító gépre van szükség. Ha több köbméter víz folyt szét, akkor a nagy teljesítményű gépek használata ajánlott. Beázás & Csőtörés oldalunkon további hasznos információkat találhat!

MEKKORA VOLT A BEÁZÁS?
KÉRJÜK VÁLASSZON!

[MINI BEÁZÁS]
ENYHE CSŐTÖRÉS KB. 10~15 m²

[MIDI BEÁZÁS]
KÖZEPES CSŐTÖRÉS KB. 20~30 m²

[MAXI BEÁZÁS]
SÚLYOS CSŐTÖRÉS 50+ m²

Milyen páramentesítőt béreljek?

PENÉSZ

MIT JAVASOLNAK?
A GYAKORI SZELLŐZTETÉS ELLENÉRE IS PENÉSZESEK A FALAK.

Ha a sűrű szellőztetés nem oldja meg a párásodás problémáját, akkor érdemes tesztként egy párátlanító gépet bérelni, és megnézni, hogy annak használatával megszűnik-e a magas páratartalom! Ideális esetben igen, és elég egyszer alaposan kiszárítani az adott területet, de mindenképpen érdemes meghatározni a párás levegőt, és a penész megjelenését kiváltó okokat! Oldal ajánló: Penészes falak szárítása.

PENÉSZ MEGSZÜNTETÉSE
HOGYAN TUDOM A PENÉSZ FOLTOKAT ELTÁVOLÍTANI?

Olyan sokan szembesülnek a penész megjelenésével, hogy ennek a kérdésnek a megválaszolására egy külön oldalt hoztunk létre: Penészes falak kezelése.

KÖLTSÉGEK

BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?
MEGÉRI BÉRELNI?

Igen! Ne vegyen drága gépet, a Pára Centrum-tól már napi (bruttó) 5000 Ft-tól bérelhet klassz ipari páramentesítőt! Ráadásul már egy heti bérlésnél is az ipari gépek kiszállítása ingyenes Budapesten!

NAHÁT, EZ KORREKT ÁR!
TÉNYLEG CSAK 5 000 FT/NAP A DELTA GÉP BÉRLÉSE?

Igen! A csak a Pára Centrum kínálatában lévő ipari Delta páramentesítő már napi 5 000 Ft-tól (bruttó ár!) bérelhető.

Delta páramentesítő

MIKOR JÁROK JOBBAN?
VEGYEK, VAGY BÉRELJEK PÁRÁTLANÍTÓT?

A kérdés jogos! Egy átlagos családnak nincs szüksége folyamatosan páramentesítő gépre, csak akkor, ha extra körülmények között élnek: ritkán szellőztetnek, rosszul szigetelt szuterénben laknak, nincs szellőzése a fürdőszobának... Mielőtt drága páramentesítő gépet venne, próbálja ki bérelhető gépeink segítségével, hogy valóban megoldaná-e az, az Ön problémáját! Így megelőzheti a felesleges vásárlást, és az indokolatlan kiadásokat. A gépeket kiszállítjuk, ki sem kell mozdulnia a lakásból! Bérelhető gépeink listáját ide kattintva megtekintheti!

VALÓBAN ÉRDEMES EGYSZERRE AKÁR TÖBB GÉPET BÉRELNI?
EGYÉRTELMŰEN, IGEN!

Építkezések, komolyabb felújítások vagy súlyos beázások esetén több gép használatával jelentősen le lehet rövidíteni a szárítási időt. Általánosságban elmondható, hogy két gép, fele annyi idő alatt, három gép harmad annyi idő alatt, négy gép negyed annyi idő alatt végez a szárítással, mintha csak egy gép szárítana.

Példa a bérleti díj alakulására egy darab Delta két heti kölcsönzésekor, ill. két darab Delta páramentesítő gép egy heti bérlése esetén:

[1 GÉP ESETÉN]
1 db Delta gép x 35 000 Ft/hét x 2 hét = 70 000 Ft
+ ingyen kiszállítás Budapesten!

[2 GÉP ESETÉN]
2 db Delta gép x 35 000 Ft/hét x 1 hét = 70 000 Ft
+ ingyen kiszállítás Budapesten!

A bérleti díj mindkét esetben ugyanannyi, azonban fele annyi idő alatt lehet a páramentesítéssel végezni!

KAUCIÓ
A KAUCIÓ ÖSSZEGÉT HOGYAN TUDOM KIFIZETNI?

A kaució összegét a gépek átadásakor készpénzben, vagy bérlés előtt banki átutalással tudja megfizetni. A szerződéseken természetesen feltüntetjük, hogy a kaució összege megfizetésre került.

BÉRLETI DÍJ
A BÉRLETI DÍJAT HOGYAN TUDOM KIFIZETNI?

A bérleti díjat nem kell előre kifizetni, mi csak a kauciót kérjük el. A bérleti időszak végén számolunk el: ha a kaució fedezi a kölcsönzés díját, akkor mi adunk vissza pénzt, ha a kaució nem fedezte a bérleti díjat, akkor Önnek már csak a különbözetet kell megfizetnie.

KISZÁLLÍTÁS

NEDVESSÉGTARTALOM
MEGRENDELÉS ESETÉN, MEG IS MÉRIK A FALAK NEDVESSÉGTARTALMÁT?

Kiszállítás esetén - a bérleti időszak elején és végén -, kérésre térítésmentesen ellenőrizzük a falak, az aljzat nedvességtartalmát. Nedvességmérő készülékeink használhatók fa, falazat, mészhabarcs, cementesztrich, beton, gipszvakolat és gázbeton felületeken egyaránt. Segítség a fali nedvességmérő kézi készülék használatához

Országos Párapont hálózat

BUDAPEST
MIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN?

Ipari gépeinket min. 1 heti bérlés esetén ingyen kiszállítjuk Budapesten, lakossági gépeink kiszállítása pedig min. 2 heti bérlésnél ingyenes Budapesten. Ennél rövidebb bérleti időszakok esetén, a kiszállítások díja Budapesti címre bruttó 2 500 Ft/fuvar. Részletek az alábbiakban:

 Kis gépek kiszállítása: Ha Alfa párátlanító, Béta párátlanító vagy Gamma párátlanító készülékünket, ill. Vénusz szélgépünket vagy Nap 3.3 hősugárzónkat legalább KÉT HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Budapest területén ingyen kiszállítjuk!
 Nagy gépek kiszállítása: Ha Delta páramentesítő vagy Epszilon páramentesítő készülékünket legalább EGY HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Budapest területén ingyen kiszállítjuk!

SZOMBATEHLY
MIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS SZOMBATHELYEN?

Balogunyomi telephelyünknek köszönhetően ipari gépeinket min. 1 heti bérlés esetén ingyen kiszállítjuk Szombathelyen és Szombathely közvetlen közelében, lakossági gépeink kiszállítása pedig min. 2 heti bérlésnél ingyenes Szombathelyen. Ennél rövidebb bérleti időszakok esetén, a kiszállítási díj bruttó 2 500 Ft/fuvar Szombathelyen és Szombathely közvetlen közelében.

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS
MIBE KERÜL AZ ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS?

Magyarország teljes területére 24-48 órás határidővel vállalunk kiszállítást, a bérelt gépeket szakembereink a helyszínen beüzemelik, használatukat betanítják! Nem futárszolgálat, saját autós kiszállítás. A kiszállás pontos díját a pátyi telephelyünktől való távolság határozza meg. Kiszállítási díj: 50 Ft/Km, melyet oda-vissza útra is meg kell fizetni, a pontos összeget minden esetben előre egyeztetjük vidéki megrendelőinkkel. Kérje árajánlatunkat!

HÉTVÉGÉN IS DOLGOZNAK?
SZOMBATON ÉS VASÁRNAP IS VAN KISZÁLLÍTÁSUK?

Hétvégi kiszállításunk nincsen, autóink csak munknapokon dolgoznak, mivel sofőr kollégáinknak is szükségük van pihenésre. Köszönjük megértésüket!

PÁRA TUDNIVALÓK

MI A PÁRA?
HOGYAN KELETKEZIK A PÁRA A TERMÉSZETBEN?

A természetben a csapadékképződés során, a Föld nagyobb felszínű vizei a napsugárzás hatására párologni kezdenek, majd a páradús meleg levegő felfelé száll. A felfelé szálló párás levegőből, a benne lévő vízpára a hidegebb rétegekkel találkozva kicsapódik, és csapadék formájában földre hull. Ez alatt a széljárás függvényében akár több ezer kilométert is megtehet, így ott esik eső, ahol nincs nagyobb felszínű vizes terület.

MIT CSINÁL A PÁRA?
HA PÁRÁS A LEVEGŐ, HOGYAN VISELKEDIK A PÁRA?

A hideg pára lefele száll, a meleg felfelé.

BUDAPEST PÁRATARTALMA
HOGYAN ALAKUL A PÁRATARTALOM BUDAPEST KÖRNYÉKÉN?

Ez a kérdés, miért fontos? Mert nem mindegy, hogy mennyi volt a levegő páratartalma a szabadban! Ha a szabadban 80% feletti párataralom volt, akkor hiába próbáltuk szellőztetéssel megoldani a szárítást, kintről csak magas páratartalmú nyirkos levegőt engedtünk be! Érdemes figyelemmel kísérni a páratartalom alakulását, és ha szárítani szeretnénk, csak akkor szellőztessünk, ha a kinti levegő páratartalma alacsonyabb mint a bentié! A kérdés megválaszolásában segíthet ez az oldalunk: a Budapesti páratartalom alakulása az elmúlt 24 órában.

PÁRÁSÍTÁS

PÁRÁSÍTÁS A LAKÁSBAN
MIT CSINÁLJAK, HA ÉN NEM PÁRÁTLANÍTANI, HANEM PÁRÁSÍTANI SZERETNÉK?

A lakossági párásító gépek lényegesen olcsóbbak, mint a párátlanítók, így párásító gépet nem érdemes bérelni, sokkal inkább javasolt vásárolni egyet. A készülékek fajtái: 1) A meleg párásító a csapvízből a vizet elpárologtatja, 2) a hideg, ultrahangos párásító a csapvizet szétporlasztja, a vízpermet és a vízkő finom porként száll a levegőben. A meleg és hideg (ultrahangos) párásítót fűtési szezonban szokták használni, mivel ilyenkor a száraz meleg levegő az orr nyálkahártyáját kiszárítja, mely aztán könnyen orrvérzést okozhat orrfújáskor, és nagyobb az esélye a légúti fertőzéseknek terjedésének. Egy olcsó megoldás, ha valóban alacsony a páratartalom, hogy mosás után a ruhákat a száraz helyiségekben kell kiteregetni, ilyenkor tulajdonképpen meleg párásítás történik.

Ha viszont túl magas a páratartalom, ezt a megoldást el kell kerülni, mert hamar penészedni kezdenek majd a falak, a bútorok. Ilyen esetben nem érdemes drága párátlanító gépet venni, sokkal jobban megéri azt bérelni. Családok otthoni felhasználására Alfa modellünket ajánljuk.

PÁRASÍTÓ GÉPEK FOGYASZTÁSA
MELYIK FAJTA PÁRÁSÍTÓ GÉP FOGYASZT KEVESEBB ÁRAMOT?

A hideg-, vagyis az ultrahangos párásító (nem párátlanító!) nagyságrendekkel kevesebb áramot fogyaszt, mint meleg párásító. A meleg párásító ugyanis a víz forralásával állítja elő a gőzt, így az a teljesítménytől függően akár 25-30 Ft-ot is fogyaszthat óránként, az pedig non-stop (napi 24 órás) használat esetén több száz forintot jelentene!

PÁRÁSÍTÁS A SZABADBAN
HOGYAN KÉSZÍTHETŐ PÁRAFAL TERASZOK HŰTÉSÉRE?

Ez a kérdés nem kapcsolódik szorosan tevékenységi körünkhöz, de talán jól jön az ötlet a nyári száraz és meleg időszakok alkalmával. Teraszok hűtésére "kültéri klímákat", azaz vízpára függönyöket lehet használni. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy porlasztó fejek segítségével, a vizet apró cseppekre porlasztjuk el, mely azonnal el is párolog. Ez a párolgási folyamat hőelvonással jár, így a hőérzetet 10-12 ˚C fokkal lehet csökkenteni. Az elpárolgó porlasztott víz lehűti a környezetét, az apró permet párolgása olyan gyors, hogy a bútorok és az emberek nem lesznek vizesek, nem kell elázástól tartani. További információ: Terasz klíma, azaz párafal készítés házilag.

Páramentesítés

Keresési kulcsszavak: páramentesítő, páramentesítés, páramentesítő bérlés, páramentesítő gép bérlés, ipari páraelszívó, paramentesito, beépíthető párátlanító, bérelhetö páramentesítö, páramentesítő, páramentesítés, páramentesítő készülék, páramentesítő gép, 2021, páramentesítő bérlés, páramentesitő, paramentesito. Párásodás ellen PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK, páraelszívó bérlés, páramentesítő bérlése, páramentesítő gép bérlés, páramentesítő készülék bérlés, bérelhető páramentesítő, páraelszivó bérlés, pára mentesítő, páramentesítő készülék bérlése, páramentesítő, páramentesités, biztosító, kárenyhítés, azonnali megoldás, páramentesitö, páramentesítés! bérlés, paramentesites, biztosítás, páramentesítö készülék, páramentesítő budapest, páramentesítő bérlés budapest, "páramentesítő", 2021, páraelszív készülék bérlése, páramentesitő gép, irodai alkalmazás, munkahely ablak nélkül, irodában nincs ablak, páramentesitő készülék, páramentesítés új házban, abszolút páratartalom relativ páratartalom, akci párátlanító készülékek, párátlanító bérlés budapest, bérelhető párátlanító, párásodás delonghi páramentesítő, ipari páraelszívó, páramentesitő bérlés, páramentesitő készülékek, páramentesítő keszülek, bérlés páraelszívó, de longhi páramentesítő, szellőzés nem meoldott, nincs légmozgás, delonghi párátlanító, delongi páramentesitő, nagykereskdelem, ház páramentesitése, házak páramentesítése, páramentesítés új ház, páramentesít készülék, páramentesítő +bérlés, páramentesítő berendezés bérlés, páramentesítő bérel, 2021, hőlégfúvő, meleg levegővel történő szárítás, légszárít, pb palackos melegítő, forr levegő befújása, szárítgép, légszarito, boros pincében magas páratartalom, hord, bor, penész, párátlanító készülék, pára centrum, párátlanító használt, párátlanító kölcsönzés, abszolút páratartalom, penész, penészes fal, beázás javítás, penész a lakásban, párátlanító készülékek, bérgép, bérelt gép.

FALSZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE: 06 1 445 4945


PÁRA CENTRUM: +36 1 445  4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BETONOZÁS CSŐTÖRÉS PENÉSZ
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRATARTALOM BUDAPEST
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFA BÉTA GAMMA
DELTA IPARI EPSZILON IPARI GYIK
KAPCSOLAT

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445  4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube  Viber

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA


Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázás szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Építkezés, felújítás
Parkettázás, parketta lerakás
Penészes falak kezelése
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Facebook
Google térkép
Twitter
YouTube
Viber
Kapcsolat

Copyright © 2009-2021 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók