Tuti tipp!
BLOG | BEÁZÁS | BETONOZÁS | CSŐTÖRÉS | PARKETTÁZÁS | VIZES FALAK | KAPCSOLAT
TELEFON: 06 1 445 4945
TELEFON: +36 1 445 4945
BLOG   VIZES FALAK   GÉP AJÁNLÓ   ÁRLISTA   KISZÁLLÍTÁS   RÓLUNK   KAPCSOLAT
BETONOZÁS   CSŐTÖRÉS   ÉPÍTKEZÉS   PARKETTÁZÁS   SZÁRÍTÁS   ELŐTTE-UTÁNA   GYIK
HU/EN/DE
Milyen páramentesítőt béreljek?

GYAKORI KÉRDÉSEK
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A leggyakoribb szárítással, páramentesítéssel kapcsolatos kérdésekre itt talál válaszokat. A Pára Centrum szakemberei most is várják jelentkezését a email címen, és a 06 1 445 4945-as telefonszámon! Ha további kérdései vannak, várjuk jelentkezését!

SZÁRÍTÁSI IDŐ GÉPEK SZÁMA
KÖLTSÉGEK KISZÁLLÍTÁS

SZÁRÍTÁSI IDŐ

HÁNY GÉP KELL A SZÁRÍTÁSHOZ?
LEGINKÁBB A TERÜLET MÉRETŐTŐL FÜGG!

⇢ A szárítandó terület mérete, a rendelkezésre álló idő és a nedvességtartalom mértéke határozza meg, hogy hány darab gépre van szükség. Átlagos esetben egy 40-80 m²-nyi területet, egy ipari páramentesítő géppel szárítható ki. Legnépszerűbb ipari falszárító gépeink: Delta páramentesítő és Epszilon páramentesítő.

Betonozás

HAMAROSAN BETONOZUNK
MENNYI IDŐ ALATT SZÁRADNA KI MAGÁTÓL?

⇢ Egy kb. 4-5 cm vastag aljzatbeton, az időjárástól függően kb. 5-6 hét alatt szárad ki annyira, hogy már parkettázni, burkolni lehessen. Ha erősen csapadékos az időjárás, akkor a száradási időszak akár 8-10 hét is lehet! ⋘

MILYEN GYORSAN SZÁRÍTHATÓ KI?
AKÁR 1 HÉT ALATT!

⇢ Ipari gyorsszárító gépeink segítségével, egy átlagos 40-80 m²-nyi területet kb. 7-10 nap alatt lehet kiszárítani, legalább ennyi idő szükséges a megfelelő szárazság eléréséhez. Milyen páramentesítő gépet béreljek?

GÉPEK SZÁMA

MOST ÉPÍTKEZÜNK 106 M²-EN
HÁNY GÉP KELLENE A GYORS SZÁRÍTÁHOZ?

⇢ Két lehetőség van: A) két gép egyidejű használata, vagy B) egy gép mozgatása a helyiségek között:

- A) Két darab Delta páramentesítő gép bérlésekor, egyet a 25-35 m²-es nappaliban érdemes használni, míg a másikat a 10-18 m2-es szobák között ajánlott rotálni. Ha egy helyiség már száraz, akkor a gépet át lehet vinni a következő szobába. A két gép átlagos esetben egy hét alatt tud végezni a szárítással. Tervezett költség: 2 db Delta gép x 40 000 Ft x 1 hét = 80 000 Ft. Az ár tartalmazza az ingyenes kiszállítást Budapesten!

- B) Egy darab Delta ipari gép bérlése esetén, az adott készüléket ajánlott felváltva használni a kölönböző helyiségekben. Minden szobában menjen 3-4 napot, utána lehet átvinni a következő, még nedves helyiségbe. Egy darab ipari páramentesítő készülék átlagos esetben két hét alatt tud végezni a szárítással, ekkor a bérleti díj a következőképpen alakul: bérleti díj 1 db Delta gép x 40 000 Ft x 2 hét = 80 000 Ft. Az ár szintén tartalmazza az ingyenes kiszállítást Budapest területén!

Ön mind a két esetben ugyanannyit fizet, azonban két gép bérlése esetén időt nyer, mert hamarabb, fele annyi idő alatt végez a szárítással.

Hány darab páramentesítő gépet béreljek?

MELYIK GÉP, MIRE VALÓ?
HOL HASZNÁLHATÓK AZ IPARI GÉPEK?

⇢ A nagy teljesítményű Delta páramentesítő, és a brutál Epszilon falszárítók bárhol bevethető, folyamatban lévő munkálatok esetén is, a kis lakossági gépek azonban csak tiszta, pormentes és lakott körülmények között használhatók.

Ipari páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés

MILYEN GÉPEKET BÉRELHETEK?

Páramentesítő készülékek bérbeadása

MIKOR ÉS LEHET PÁRÁTLANÍTANI?

TECHNIKAI KÉRDÉSEK

HOL GYŰLIK ÖSSZE A VIZ?
A GÉPEK SAJÁT TARTÁLYAIBAN.

⇢ Minden készülékünk saját tartállyal rendelkezik, azokba gyűjtik a vizet. A kisebb lakossági gépeknek 3-5 literes, míg a nagyobb ipari gépeknek 5-10 literes tartálya van.

MI VAN, HA A TARTÁLY MEGTELIK?
A GÉP AUTOMATIKUSAN KIKAPCSOL.

⇢ Valamennyi tartállyal rendelkező gépünk full automata, így ha a beépített tartályuk megtelik vízzel, akkor automatikusan kikapcsolnak. Nem kell attól tartani, hogy elárasztják a helyiségeket vízzel! A tartály ürítése után a gépek maguktól kb. 1 percen belül automatikusan újra indulnak, és folytatják a szárítást.

MIT CSINÁLJAK?
NEM TUDOM ÁLLANDON ÜRÍTENI A TARTÁLYOKAT.

Semmi gond! A víz kivezetehető egy lefolyóba, vagy nagy hordókba! A tartályokból egy hagyományos fél collos cső segítségével ki lehet vezetni a vizet, így vagy közvetlenül egy lefolyóba lehet azt bekötni, vagy nagy tartályokba lehet összegyűjteni a vizet. Ha nincs összefolyó a szárítási feladat közelében, akkor a bérleti időszak idejére ingyen biztosítunk nagy 60 literes tartályokat!

Delta páramentesítő

MIT LEHET ILYENKOR TENNI?
ABLAKCSERE UTÁN PÁRÁSODUNK.

⇢ A modern, tökéletesen záródó ablakok beépítésével megszűnik az ablakréseken keresztüli szellőzés, így a levegő nem tud magától kicserélődni. Átlagos lakásban, átlagos körülmények között elég ilyenkor, ha sűrűbben szellőztetnek, de akkor sem a kora reggeli órákban - amikor magas a kinti levegő páratartalma -, hanem inkább nap közben. Az ablak csere óta eltelt több hónap? Lehet még vizesek maradtak a falak, azokat ilyenkor egyszeri alkalommal alaposan ki kell szárítani! Milyen páramentesítővel lehet a vizes falakat szárítani?

CSŐTÖRÉSES KÉRDÉSEK

40 M³ VÍZ FOLYT EL. 😥
MENNYI IDŐ ALATT SZÁRADNA KI MAGÁTÓL?

⇢ Az ingatlanokban keletkező vízkárok (csőtörés, beázás, árvíz, talajvíz, viharos esőzés) természetes száradása nagyon hosszú folyamat, ilyenkor akár 3-4 hónapra is szükség lehet a vizes falak száradásához, extrém csapadékos időjárási körülmények között akár még több időre is! A nedves parketta, az átázott bútor és a vizes fal lassú, önmagától törénő száradása sok kockázatot rejt magában. Ha nincsenek időben kiszárítva az elázott dolgok, mindent belephet a penész! Ez a száradási idő akár a tizedére is csökkenthető a Pára Centrum ipari páramentesítő gépeivel!

HOGYAN SZÁRÍTSUNK BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS UTÁN?

Fontos a mihamarabbi szárítás megkezdése! A szétfolyt víz mennyisége határozza meg, hogy hány darab gyorsszárító gépre van szükség. Ha több köbméter víz folyt szét, akkor a nagy teljesítményű gépek használata ajánlott. Beázás & Csőtörés oldalunkon további hasznos információkat találhat!

MEKKORA VOLT A BEÁZÁS? MEKKORA A KÁR?

Kérjük válasszon, és segítünk a megfelelő falszárító gép kiválszátásában!

PENÉSZ

MIT JAVASOLNAK?
SZELLŐZTETEK, DE PENÉSZES A FAL.

⇢ Ha a sűrű szellőztetés nem oldja meg a párásodás problémáját, és végül penészes lesz a fal, akkor érdemes tesztként egy párátlanító gépet bérelni, és megnézni, hogy annak használatával megszűnik-e a magas páratartalom? Ha ugyanis nincs párás levegő, nincs nagy nedvesség, akkor penész sincs! Ideális esetben elég egyszer alaposan kiszárítani az adott területet, de mindenképpen érdemes meghatározni a párás levegő kiváltó okát, és a penész megjelenését kiváltó egyéb körülményeket! Oldal ajánló: Penészes falak szárítása.

A PENÉSZ FOLTOK ELTÁVOLÍTHATÓK?

A penész megszüntethető? Igen! Olyan sokan szembesülnek a penész megjelenésével, hogy ennek a kérdésnek a megválaszolására egy külön oldalt hoztunk létre: Penészes falak kezelése.

KÖLTSÉGEK

BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?
MEGÉRI BÉRELNI?

⇢ Igen! Ne vegyen drága gépet, a Pára Centrum-tól már napi (bruttó) 6000 Ft-ért bérelhet klassz ipari páramentesítőt! Ráadásul már egy heti bérlésnél is az ipari gépek kiszállítása ingyenes Budapesten!

NAHÁT, EZ KORREKT ÁR!
CSAK 6 500 FT/NAP A DELTA BÉRLÉSE.

⇢ A csak a Pára Centrum kínálatában lévő ipari Delta páramentesítő már napi 6 000 Ft-ért (bruttó ár!) bérelhető.

Delta páramentesítő


VEGYEK, VAGY BÉRELJEK PÁRÁTLANÍTÓT?

Mikor járok jobban? A kérdés jogos! Egy átlagos családnak nincs szüksége folyamatosan páramentesítő gépre, csak akkor, ha extra körülmények között élnek: ritkán szellőztetnek, rosszul szigetelt szuterénben laknak, nincs szellőzése a fürdőszobának...

Mielőtt drága páramentesítő gépet venne, próbálja ki bérelhető gépeink segítségével, hogy valóban megoldaná-e az, az Ön problémáját! Így megelőzheti a felesleges vásárlást, és az indokolatlan kiadásokat. A gépeket kiszállítjuk, ki sem kell mozdulnia a lakásból!

Bérelhető gépeink listáját ide kattintva megtekintheti!

MEGÉRI EGYSZERRE TÖBB GÉPET BÉRELNI?

Igen, mivel nem fizet többet, csak hamarabb végeznek a gépek! Építkezések, komolyabb felújítások vagy súlyos beázások esetén több gép párhuzamosan történő használatával felére, harmadára, sőt akár negyedére lehet csökkenteni a szárítási időt! Általánosságban elmondható, hogy két gép, fele annyi idő alatt, három gép harmad annyi idő alatt, négy gép negyed annyi idő alatt végez a szárítással, mintha csak egy gép szárítana.

Példa a bérleti díj alakulására egy darab Delta két heti kölcsönzésekor, ill. két darab Delta páramentesítő gép egy heti bérlése esetén:

A bérleti díj mindkét esetben ugyanannyi, azonban fele annyi idő alatt lehet a páramentesítéssel végezni!

HOGYAN FIZETHETŐ A KAUCIÓ?

A kaució összegét a gépek átadásakor készpénzben, vagy bérlés előtt banki átutalással tudja megfizetni. A szerződésen természetesen feltüntetjük, hogy a kaució összege megfizetésre került.

HOGYAN FIZETHETŐ A BÉRLETI DÍJ?

A bérleti díjat nem kell előre kifizetni, mi csak a kauciót kérjük el. A bérleti időszak végén számolunk el: ha a kaució fedezi a kölcsönzés díját, akkor mi adunk vissza pénzt, ha a kaució nem fedezte a bérleti díjat, akkor Önnek már csak a különbözetet kell megfizetnie, ami ugyancsak készpénzzel és átutalással is lehetséges.

KISZÁLLÍTÁS

NEDVESSÉGMÉRÉS
MEG IS MÉRIK A FALAK VÍZTARTALMÁT?

⇢ Kiszállítás esetén - a bérleti időszak elején és végén -, kérésre térítésmentesen ellenőrizzük a falak, az aljzat nedvességtartalmát. Nedvességmérő készülékeink használhatók fa, falazat, mészhabarcs, cementesztrich, beton, gipszvakolat és gázbeton felületeken egyaránt. Segítség a fali nedvességmérő kézi készülék használatához

Országos Párapont hálózat
MIBE KERÜL A BUDAPESTI KISZÁLLÍTÁS?
MENNYI A BUDAPEST KÖRNYÉKI FUVARDÍJ?

AKCIÓ! Most 0 Ft a fuvardíj a következő BP környéki településekre ipari páramentesítők min. 1 heti bérlésekor: Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Telki, Törökbálint, Üröm, Zsámbék.

MIBE KERÜL A PEST VÁRMEGYEI KISZÁLLÍTÁS?

AKCIÓ! Most 0 Ft a fuvardíj a következő Pest vármegyei településekre ipari páramentesítők min. 1 heti bérlésekor: Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Budajenő, Diósd, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Telki, Törökbálint, Üröm, Zsámbék.

SZOMBATHELY KÖRNYÉKI KISZÁLLÍTÁSOK

Mibe kerülnek a szombathelyi, és Szombathely környéki kiszállítások?

MIBE KERÜL AZ ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS?

Magyarország teljes területére 24-48 órás határidővel vállalunk kiszállítást, a bérelt gépeket szakembereink a helyszínen beüzemelik, használatukat betanítják!

HÉTVÉGÉN IS VAN KISZÁLLÍTÁSUK?

Szombaton és vasárnap is kiszállítanak? Sajnos nem. Hétvégi kiszállításunk nincsen, autóink csak munknapokon dolgoznak, mivel sofőr kollégáinknak is szükségük van pihenésre. Köszönjük megértésüket!

SZÁRÍTÁSI FELADATOK

HOL, MIÉRT SZÁRÍTSUNK?
VÁLASSZON SZÁRÍTÁSI FELADATOT!

Beázás szárítása Csőtörés szárítása Betonozás, beton szárítás Parkettázás, parketta lerakás Vizes fal Penészes falak kezelése Salétromos falak kezelése Párátlanítás

PÁRA TUDNIVALÓK

MI A PÁRA?
HOGYAN KELETKEZIK A PÁRA A TERMÉSZETBEN?

⇢ A természetben a csapadékképződés során, a Föld nagyobb felszínű vizei a napsugárzás hatására párologni kezdenek, majd a páradús meleg levegő felfelé száll. A felfelé szálló párás levegőből, a benne lévő vízpára a hidegebb rétegekkel találkozva kicsapódik, és csapadék formájában földre hull. Ez alatt a széljárás függvényében akár több ezer kilométert is megtehet, így ott esik eső, ahol nincs nagyobb felszínű vizes terület.

MIT CSINÁL A PÁRA?
PÁRÁS A LEVEGŐ. MIT CSINÁL A PÁRA?

⇢ A hideg pára lefele száll, a meleg felfelé.

BUDAPEST PÁRATARTALMA
MILYEN A PÁRATARTALOM BUDAPESTEN?

⇢ Ez a kérdés, miért fontos? Mert nem mindegy, hogy mennyi volt a levegő páratartalma a szabadban! Ha a szabadban 80% feletti párataralom volt, akkor hiába próbáltuk szellőztetéssel megoldani a szárítást, kintről csak magas páratartalmú nyirkos levegőt engedtünk be! Érdemes figyelemmel kísérni a páratartalom alakulását, és ha szárítani szeretnénk, csak akkor szellőztessünk, ha a kinti levegő páratartalma alacsonyabb mint a bentié! A kérdés megválaszolásában segíthet ez az oldalunk: a Budapesti páratartalom alakulása az elmúlt 24 órában.

PÁRÁSÍTÁS

PÁRÁSÍTÁS A LAKÁSBAN
ÉN NEM PÁRÁTLANÍTANI, PÁRÁSÍTANI SZERETNÉK!

⇢ A lakossági párásító gépek lényegesen olcsóbbak, mint a párátlanítók, így párásító gépet nem érdemes bérelni, sokkal inkább javasolt vásárolni egyet. A készülékek fajtái: 1) A meleg párásító a csapvízből a vizet elpárologtatja, 2) a hideg, ultrahangos párásító a csapvizet szétporlasztja, a vízpermet és a vízkő finom porként száll a levegőben. A meleg és hideg (ultrahangos) párásítót fűtési szezonban szokták használni, mivel ilyenkor a száraz meleg levegő az orr nyálkahártyáját kiszárítja, mely aztán könnyen orrvérzést okozhat orrfújáskor, és nagyobb az esélye a légúti fertőzéseknek terjedésének. Egy olcsó megoldás, ha valóban alacsony a páratartalom, hogy mosás után a ruhákat a száraz helyiségekben kell kiteregetni, ilyenkor tulajdonképpen meleg párásítás történik.

Ha viszont túl magas a páratartalom, ezt a megoldást el kell kerülni, mert hamar penészedni kezdenek majd a falak, a bútorok. Ilyen esetben nem érdemes drága párátlanító gépet venni, sokkal jobban megéri azt bérelni. Családok otthoni felhasználására Alfa modellünket ajánljuk.

PÁRASÍTÓ GÉPEK FOGYASZTÁSA
MELYIK PÁRÁSÍTÓ GÉP FOGYASZT KEVESEBBET?

⇢ A hideg-, vagyis az ultrahangos párásító (nem párátlanító!) nagyságrendekkel kevesebb áramot fogyaszt, mint meleg párásító. A meleg párásító ugyanis a víz forralásával állítja elő a gőzt, így az a teljesítménytől függően akár 25-30 Ft-ot is fogyaszthat óránként, az pedig non-stop (napi 24 órás) használat esetén több száz forintot jelentene!

PÁRÁSÍTÁS A SZABADBAN
PÁRAFAL KÉSZÍTÉS TERASZ HŰTÉSÉRE

⇢ Ez a téma nem kapcsolódik szorosan tevékenységi körünkhöz, de talán jól jön az ötlet a nyári száraz és meleg időszakok alkalmával. Teraszok hűtésére "kültéri klímákat", azaz vízpára függönyöket lehet használni. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy porlasztó fejek segítségével, a vizet apró cseppekre porlasztjuk el, mely azonnal el is párolog. Ez a párolgási folyamat hőelvonással jár, így a hőérzetet 10-12 ˚C fokkal lehet csökkenteni. Az elpárolgó porlasztott víz lehűti a környezetét, az apró permet párolgása olyan gyors, hogy a bútorok és az emberek nem lesznek vizesek, nem kell elázástól tartani. További információ: Terasz klíma, azaz párafal készítés házilag.

Páramentesítés

Keresési kulcsszavak: páramentesítő, páramentesítés, páramentesítő bérlés, páramentesítő gép bérlés, ipari páraelszívó, paramentesito, beépíthető párátlanító, bérelhetö páramentesítö, páramentesítő, páramentesítés, páramentesítő készülék, páramentesítő gép, 2024, páramentesítő bérlés, páramentesitő, paramentesito. Párásodás ellen PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK, páraelszívó bérlés, páramentesítő bérlése, páramentesítő gép bérlés, páramentesítő készülék bérlés, bérelhető páramentesítő, páraelszivó bérlés, pára mentesítő, páramentesítő készülék bérlése, páramentesítő, páramentesités, biztosító, kárenyhítés, azonnali megoldás, páramentesitö, páramentesítés! bérlés, paramentesites, biztosítás, páramentesítö készülék, páramentesítő budapest, páramentesítő bérlés budapest, "páramentesítő", 2024, páraelszívó készülék bérlése, páramentesitő gép, irodai alkalmazás, munkahely ablak nélkül, irodában nincs ablak, páramentesitő készülék, páramentesítés új házban, abszolút páratartalom relativ páratartalom, akci párátlanító készülékek, párátlanító bérlés budapest, bérelhető párátlanító, párásodás delonghi páramentesítő, ipari páraelszívó, páramentesitő bérlés, páramentesitő készülékek, páramentesítő keszülek, bérlés páraelszívó, de longhi páramentesítő, szellőzés nem meoldott, nincs légmozgás, delonghi párátlanító, delongi páramentesitő, nagykereskdelem, ház páramentesitése, házak páramentesítése, páramentesítés új ház, páramentesít készülék, páramentesítő +bérlés, páramentesítő berendezés bérlés, páramentesítő bérel, 2024, hőlégfúvő, meleg levegővel történő szárítás, légszárít, pb palackos melegítő, forr levegő befújása, szárítgép, légszarito, boros pincében magas páratartalom, hord, bor, penész, párátlanító készülék, pára centrum, párátlanító használt, párátlanító kölcsönzés, abszolút páratartalom, penész, penészes fal, beázás javítás, penész a lakásban, párátlanító készülékek, bérgép, bérelt gép. Budapest legjobb páramentesítő bérléssel foglalkozó vége mi vagyunk!

FALSZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE: 06 1 445 4945


PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BLOG CÉGÜNK TOP GÉPEK
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
ÉPÜLETSZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS BETONOZÁS CSŐTÖRÉS
ÉPÍTKEZÉS PARKETTÁZÁS PENÉSZ
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
IPARI PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
ALFA BÉTA GAMMA
DELTA IPARI EPSZILON IPARI GYIK
JOGVÉDELEM KALKULÁTOR SITEMAP
KAPCSOLAT

Pára Centrum logó

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 565 7861

Pára Centrum Facebook   Twitter   YouTube   Viber   Magyar   Magyar   Magyar

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSAIpari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS vizes falak szárításához.
Falszárítási feladatok: Beázás utáni szárítás, parkettázás aljzatszárítása, penészírtás, SOS párátlanítás.

[ Beázás, csőtörés | Betonozás | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Páramentesítő bérlés | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Páramentesítős videók
Párátlanítási feladatok
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
100% falszárítás
Kapcsolat
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta ipari páramentesítő
Epszilon ipari páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Delta+ infravörös falszárító
Páramentesítő bérlés
Ipari páramentesítő bérlés
Online bérlés non-stop
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Csőtörés utáni szárítás
Építőipari párátlanítás
Épületszárítás, falszárítás
Parkettázni mikor szabad?
Parkettázás, parketta lerakás
Penészes falak kezelése
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Blog, friss hírek
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Harmatpont Kalkulátor
Kiszállítási időpontok
Páramentesítés fórum
Penészírtás 6 lépésben
Facebook
Google térkép
YouTube videóink
+1: Van egy jó ötlete?

Copyright © 2009-2024 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók