Facebook Twitter YouTube
Gratulálunk
Csík 25 éves Csík
Csík Bemutatkozás Szárítási feladatok Gyakori kérdések Elem
Elem
PÁRA CENTRUM SZOMBATHELY

A falakban és a zárt légtérben lévő nedvesség, a magas páratartalom könnyen megszüntethető párátlanító gépek segítségével. Ha épitkezik, ha beázott ingatlanja, ha parkettázna, ha penészesek vagy vizesek a falai, nem feltétlenül kell drága gépet vennie. A légszárítást megoldják bérelhető gépeink, akár még ma!

Ingyenes tanácsadást biztosítunk, szakemberünk most is várja hívását, hogy felmerült kérdéseit megválaszolja, és szükség esetén javaslatokat tegyen! Hívja most a 06 30 343 8751-es számot! Ha emailben elküldi nevét és telefonszámát a -ra, ingyen felhívjuk!

Bérelhető párátlanító, páramentesítő gépeink listája a jobb oldali részen található meg, melyek szombathelyi melletti telephelyünkön vehetők át. Használhatók nedves fal, vizes fal, beázás, csőtörés, építkezés, felújítás szárításához. Az alábbiakban információkat talál a páráról, a páramentesítésről és a párátlanításról.

Amit a páráról tudni érdemes

Párának nevezzük a levegőben található vizet. Átlagos körülmények között szabad szemmel nem látható, de amint megemelkedik a levegőben található víz mennyisége, ez a víz kicsapodhat, és gondokat okozhat, a fal vizes lesz. A párát hétköznapi nyelvben gyakran nedvességként vagy vízgőzként is emlegetjük, mértékét relatív páratartalomként határozzuk meg.

Mint általában mindenhol az életben, a páratartalom esetében is érvényes a szabály, mely szerint az arany középút a jó; vagyis az se jó ha magas, és az se jó, ha túl alacsony a páratartalom.

Az építkezések, felújítások során hatalmas mennyiségű vizet használnak fel, s a nedves falak, az épület kellő mértékű kiszáradására nincs elég idő. Az idő mint tudjuk pénz, s a szoros ütemezések miatt gyorsan követik egymást a különböző munkafolyamatok. A sietség azonban könnyen megbosszulhatja magát: a befejezettnek hitt részeken, például a szobák sarkaiban, a parkettázott területeken, a bepített szekrényeknél vagy a bútorok mögött a nedvesség kicsapódik, károkat okoz, s akár penészedés is felléphet a nedves falon.

Bérelhető párátlanító gépek (másik nevükön páramentesítők) segítségével azonban az építkezés vagy felújítás közben, és azután is lehetséges a nem kívánt nedvességtartalom eltávolítása, a vizes fal szárítása. Ezen készülékek ugyancsak használhatók beázások és árvíz okozta károk enyhítésére is. Keresési kulcsszavak: párátlanító bérlés, beázás, csőtörés, nedves fal, vizes fal, penész, párátlanítás, páramentesítés, páramentesítő bérlés.

Mások is így jártak, tanulhat tőlük

Sárvári család: Nálunk nagyon vizesedtek falak, ezért kellet falszárító gépet bérelnünk. A falak annyira vizesek voltak, hogy a sarkokban megállt a víz, rongyokkal kellett törülgetnünk. Nem gondoltam volna, hogy már a rendelés napján ki tudják szállítani a gépeket, köszönjük a gyorsaságot!

Kelemen Zsolt: Még nem száradtak ki a falak házunkban, de az idő sürgetett bennünket. Ki kellett költözünk régi lakásunkból, és nem tudtuk hova tenni régi bútorainkat. Féltettük a magas páratartalomtól az örökségünket képező több százéves bútorokat, így az új házban a bútorok mellé beállítottunk két páramentesítő gépet is. Napona majd 10-10 liter vízet vontak ki a helyiségből, így féltett bútoraink megúszták minden baj nélkül. Köszönjük.

Baranyai Eszter: Egy ismerősöm ajánlotta figyelmünkbe ezt a szolgáltatást, mert amikor nálunk jártak, azt látta, hogy az ablakok sarkaiban összegyűlt a pára (víz), amit mindig le kellett törölnünk. Amióta minden helyiségbe egy-egy hétre beraktunk egy páramentesítő gépet, megszünt ez a jelenség. Úgy látszik, a falakban sok víz maradt még az építkezés munkálatai miatt, magától ilyen gyorsan nem tudott kiszáradni. Köszönjük a gépeket!

Konrád: Azonnal tudtunk bérelni páramentesítő gépet, nagyon rugalmas volt az ügyintézés. Hihetelen volt számomra, mennyi vizet vett ki a masina. Köszönöm.

Norbi: Miután a korábban keletkezett penészfoltokat eltávolítottuk, a párátlanító gépek segítségével - szerencsére :) - megelőzhettük az újabb magas páratartalom okozta gondokat. Szerencsére ez az egyszeri, de több hetes, ezáltal igen alapos páramentesítés már véglegesnek bizonyult. A profi szigetelésű nyílászáróink nem vezették el eléggé az építkezés során keletkezett nedvességet és a beköltözésig az magától nem is tudott kiszáradni. Azóta már elég a napi egyszeri szellőztetés, nincsen új pára veszély. Köszönjük.

Páramentesítő bérlés ingyenes kiszállítással

Nedves fal, vizes fal szárítás, páramentesítő Bérlés Szombathely.

SZOMBATHELYEN ÉS KÖRNYÉKÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS *
(A gépet szakemberünk a helyszínen be is üzemeli. Nem futárszolgálat!)

* Kis gépek
kiszállítása
AKCIÓ: amennyiben Alfa vagy Gamma páramentesítő
készülékünket, Vénusz szélgépünket, vagy Nap 3.3 hősugárzónkat legalább KÉT HÉT időtartamra bérbe
veszi, úgy azt Szombathely területén, ill. Szombathely
vonzáskörzetében ingyenesen kiszállítjuk Önnek!
* Nagy gépek
kiszállítása:
AKCIÓ: amennyiben Delta páramentesítő gépünket, Merkúr szélgépünket legalább EGY HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Szombathelyen, ill. Szombathely környékén ingyen kiszállítjuk Önnek!
* Egyéb
esetekben
A fentieknél rövidebb bérleti időszak esetén a kiszállítás díja 2 500 Ft / fuvar.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉS TANÁCSADÁS
(A gépek használatát szakembereink meg is tanítják!)

A bérelni kívánt falszárító (párátlanító) készülékek Szombathely melletti telephelyünkön vehetők át, mely könnyen megközelíthető a következő településekről: Kőszeg, Sárvár, Vasvár, Körmend, Lukácsháza, Gencsapáti, Csepreg, Bük, Ikervár, Vép, Vasszécseny, Rum, Kám, Egyházasrádóc, Balogunyom, Ják, Szentpéterfa, Nárai, Pornóapáti, Torony, fal szárítás vas megyében, falszárítás Vas megye. Nedves fal szárítás, vizes fal szárítás Szombathely, páramentesítő bérlés Szombathely.

Amennyiben kiszállítást kérne, hívja a 06 30 343 8751-es számot!

Keresési kulcsszavak: páramentesítő, párátlanító, nedves fal, beázás, csőtörés, párátlanítás, pára centrum, építkezés, páramentesítő berendezés, felújítás, falszárítás, ipari és lakossági szárítás páramentesítő gépek bérbeadása Budapesten és környékén, szárítás megrendelése: 06 30 343 8751.

BÉRELHETŐ PÁRAMENTESÍTŐ GÉPEK

ALFA PÁRÁTLANÍTÓ

Napi bérlés: 2 500 Ft
Heti bérlés: 12 000 Ft
Készlet info: BÉRELHETŐ

Párátlanító bérlés részletek

Alfa páramentesítő bérlés

GAMMA PÁRÁTLANÍTÓ

Napi bérlés: 2 500 Ft
Heti bérlés: 12 000 Ft
Készlet info: BÉRELHETŐ

Párátlanító bérlés részletek

Gamma páramentesítő bérlés

DELTA PÁRAMENTESÍTŐ

Napi bérlés: 6 000 Ft
Heti bérlés: 44 450 Ft
Heti bérlés: 35 000 Ft
Készlet info: BÉRELHETŐ

Páramentesítő bérlés részletek

Delta páramentesítő bérlés

 

NEDVESSÉGMÉRŐ

Napi bérlés: 0 Ft
Időtartam: a bérlés idejére
Készlet info: VAN

Nedvességmérő bérlés

Fali nedvességmérő kézi készülék

VÉNUSZ SZÉLGÉP

Napi bérlés: 2 500 Ft
Heti bérlés: 12 000 Ft
Készlet info: NINCS

Szélgép bérlés részletek

Vénusz ipari szélgép bérlés

MERKÚR SZÉLGÉP

Napi bérlés: 3 500 Ft
Heti bérlés: 20 000 Ft
Készlet info: NINCS

Szélgép bérlés részletek

Merkúr ipari szélgép bérlés

NAP 3.3 HŐSUGÁRZÓ

Napi bérlés: 2 500 Ft
Heti bérleti díj: 12 000 Ft
Készlet info: BÉRELHETŐ

Hősugárzó bérlés részletek

Nap 3.3 hősugárzó bérlés

 

 

 

 

 

 


 

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feldatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]

RÓLUNK BÉRELHETŐ GÉPEK SZÁRÍTÁSI FELADATOK KÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Kiszállítási időpontok
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Csoportos párátlanító bérlés
Vénusz ipari szélgép
Merkúr ipari szélgép
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Talajvíz, árvíz
Irattár szárítás
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
YouTube
Párafal készítése házilag
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Pára Kalkulátor letöltése
Kapcsolat

Copyright © 2009-2019 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!

 

 

 

 

Nedves fal, vizes fal SOS szárítása. Béreljen páramentesítő gépet! Beázás és csőtörés esetén garantált a szárítás! Nem csak szárítás, párátlanítás és páramentesítés is! Szombathely és környéke ingyenes kiszállítás!

Páramentesítő bérlés

Nedves fal, vizes fal

Beázás csőtörés

Építkezés felújítás szárítás, párátlanítás

Szárítás, párátlanítás, páramentesítés
Szombathely és környéke, Budapest, Páty. Beázás, csőtörés, építkezés, felújítás.
Ipari és lakossági szárítás, páramentesítő bérlés akár 120 liter/nap teljesítménnyel! Nedves fal, vizes fal, páramentesítő bérlés. Szombathely és környéke.