Facebook Twitter YouTube
Saját autós kiszállítás!
ElemÜnnepElem
ElemBemutatkozásSzárítási feladatokGyakori kérdésekElem
Elem
Beázás csőtörés páramentesítés szárítás. Beázás, csőtörés szárítása Budapest, Páty, Szombathely. Ipari és lakossági szárítási megoldások. Pára Centrum. Akár 120 liter/nap teljesítménnyel!
BEÁZÁS CSŐTÖRÉS PÁRAMENTESÍTÉS SOS SZÁRÍTÁS

Ha már megtörtént a csőtörés, a legfontosabb cél, a mihamarabbi kármentesítés. Válasszon a beázás mértékének megfelelő teljesítményű párátlanító gépet, és a falak nedvességtartalma gyorsan csökkenni fog. A biztosítók is elfogadják a párátlantó bérlést mint kárenyhítés, költsége teljes egészében elszámolható!

Csőtörés, beázás okozta kárenyhítés

BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS ÉS PÁRAMENTESÍTÉS

Bármikor, bárhol előfordulhat, hogy egy vízcső eltörik, és csötörés, repedés keletkezik. Legyen az egy új cső, vagy csatlakozó, legyen az egy évszázados épület, soha nem lehet előre tudni, hogy a fém, vagy műanyag cső anyagszerkezetében épp hol alakult ki egy végzetes hiba, ami könnyen csőtöréshez vezethet. A kis lyukból pedig a víznyomástól függően lesz egy nagy lyuk, a kis szivárgásból pedig akár egy házi Niagara vízesés. A víz pedig csak folyik, folyik és folyik, utat talál magának. Ha Ön is beázás áldozata lett, mi segítünk a falak gyors szárításában!

 

MINI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS (10-15 m2, ENYHE CSŐTÖRÉS)

Ha csak egy kisebb területet, jellemzően egy szobát érintett a beázás (max. 10-15 m2), akkor Alfa és Gamma párátlanító gépeinket ajánljuk. Ezeket a kisebb teljesítményű páramentesítő gépeket, csak valóban tiszta és pormentes környezetben szabad használni, ha javítási, festési munkálatok folynak, akkor a nagyobb teljesítményű Delta páramentesítő gép használata a javasolt. Referencia munkák és árak az alábbiaban.

MIDI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS (20-30 m2, KÖZEPES CSŐTÖRÉS)

Ha egy szobánál nagyobb részt, vagy több helységet érintett a csőtörés (20 m2 felett), akkor a legjobb páramentesítő gép, a Delta párátlanító gép tudja garantálni a gyors szárítást. Ezek a professzionális falszárító gépek 4-5x annyi vizet tudnak kiszívni egy nap alatt, mint a kisebb gépek!

MAXI BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS (50+ m2, SÚLYOS CSŐTÖRÉS)

Ha valóban súlyos beázásról, csőtörésről van szó, akkor akár 10-15 m3 víz is el tud folyni egy nap alatt. Ilyen helyzetek szárítására csak az ipari páramentesítő gépek alkalmasak, a kis lakossági gépek nem. Ha több helységet is érintett a csőtörés, akkor két lehetőség van: 1) egy darab ipari páramentesítő gépet kell az érintett helységek között mozgatni, vagy 2) több gép egyidejű használatával lehet elérni a mihamarabbi szárítást. Nagy belmagasság esetén a Vénusz szélgépek segítenek a levegő keringetésében, így hatékonyabban tudnak dolgozni legjobb páramentesítő gépeink.

A gyors páramentesítéshez, szárításhoz szükséges gépek kiválasztásában segítünk, hívja a 06 1 445 4945-ös központi telefonszámunkat!

 

REFERENCIA VIDEÓ BEÁZÁS & CSŐTÖRÉS SZÁRÍTÁSA

Ha Ön is így járt, hívja a Pára Centrum 06 1 445 4945-ös számát, s segítünk a gyors párátlanításban!

 

 

REFERENCIA BEÁZÁS & CSŐTÖRÉS KÁRENYHÍTÉSE

Csőtörés beázás páramentesítés

Beázás, csőtörés esetén akár 50-60 m3 víz is el tud folyni, ennek egy jelentős részét a falak, az aljzat,
a bútorok szívják magukba. A csőtörés elhárítása után azonnal megkezdhető a szárítás.

 

Csőtörés: beázás okozta károk

Ennél a csőtörésnél, olyan sok víz folyt a lakásba, hogy a tulajdonosok felfújható gyerek medencébe és lábosokba gyűjtötték össze a mennyezetről lecsőpögő vizet, ezáltal is megelőzve a további károsodást. Ez az eset volt az egyik legextrémebb szárítási feladatunk. Ha Ön is hasonlóan járt, hívjon bennünket a 06 1 445 4945-ös központi számunkon!

 

Csőtörés, beázás, vizes falak, nedves fal, legjobb páramentesítő

Referencia szárítás feladat: a csőtörés észlelése, majd megszüntetése után még aznap el tudtuk kezdeni a páramentesítést.
A képen Delta páramentesítő gépünk dolgozik, melynek nagy teljesítménye garancia a gyors szárításra.

 

Ha Önök is így jártak, hívják a Pára Centrum 06 1 445 4945-ös számát, s segítünk a gyors páramentesítésben!

 

Csőtörés, beázás utáni szárítás, legjobb páramentesítő

Beázás utáni szárítás: ipari gépeink non-stop dolgozhatnak, ha nagy tartályaik megtelnek, automatikusan kikapcsolnak.

 

Garázs beázás, csőtörés vizes falak, nedves fal

Ezen a helyszínen is beázás volt, egy vízvezeték lyukadt ki, a víz több órán át folyt.
Sajnos a helyiségben tárolt tárgyak is megszívták magukat, gépeink azokat is ki tudják szárítani.

 

ELSŐ TEENDŐK: GYORS PÁRAMENTESÍTÉS, KÁRMENTESÍTÉS, KÁRENYHÍTÉS

Beázás, csőtörés esetén haladéktalanul el kell zárni a főcsapo(ka)t, hogy a további vízfolyást megakadályozzuk. A következő lépés, hogy meg kell kezdeni a páramentesítést, ugyanis ha nem távolítjuk el minél hamarabb a kifolyt vizet, az elfolyt víz miatt magas lesz a páratartalom, majd igen hamar megjelenik a penész a falakon, a bútorokon és a szekrényekben található ruhákon is. A fa bútorok és a fa nyílászárók megvetemednek, szorulnak, a parketta "felpúposodik".

 

MILYEN GÉPRE VAN SZÜKSÉGEM A GYORS SZÁRÍTÁSHOZ?

A helységek mérete és az elfolyt víz mennyisége, valamint a rendelkezésre álló szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség. Segítünk eligazodni, hogy átlagos csőtörés és beázás esetén Önnek mire kell számítania. Ha kérdése van, hívja a 06 1 445 4945-ös központi telefonszámot számot, segítünk a megfelelő gép(ek) kiválasztásában!

Nagy légtér esetén szélgépek segíthetnek a csőtörés és beázás gyors szárításában, a páramentesítőket, párátlanítókat, szélgépeket és hősugárzókat ki is szállítjuk, akár még ma! Önnek nem kell drága gépeket vennie, tekintse meg bérelhető gépeink listáját! Amennyiben pontosabb információra van szüksége, nedves falak szárításához hívja a 06 1 445 4945-ös központi számunkat! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma gyorsan megszüntethető gépeink segítségével.
Pára Centrum szárítási megoldások: beázás csőtörés csőrepedés páramentesítés szárítás.

Fontos: a külső ablakokat és a bejárati ajtókat be kell zárni, különben a kinti levegőből történik a pára elszívása!

 

BÉRELHETŐ GÉPEK LISTÁJA, BÉRLETI DÍJAK

Bérelhető gépek Felhasználás jellege Bérleti díj Készlet
  Építkezés Felújítás Csőtörés Beázás Penész Méret Napi Heti Raktáron Kiszáll.
Alfa párátlanító bérlés
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
10-20 m2
2 500 Ft
12 000 Ft
VAN
Béta párátlanító bérlés
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
10-20 m2
2 500 Ft
12 000 Ft
VAN
Gamma párátlanító bérlés
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
10-20 m2
2 500 Ft
12 000 Ft
VAN
Delta páramentesítő bérlés
igen
igen
Csőtörés: igen
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
40-80 m2
6 000 Ft
VAN
Epszilon páramentesítő bérlés
igen
igen
Csőtörés: igen
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
150-200 m2
10 000 Ft
60 000 Ft
VAN
Csoportos bérlés
igen
igen
Csőtörés: igen
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
100+ m2
VAN
Nedvességmérő bérlés
igen
igen
Csőtörés: igen
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
1+ m2
ingyen
ingyen
VAN
Vénusz szélgép bérlés
igen
igen
Csőtörés: igen
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
50+ m2
2 500 Ft
12 000 Ft
VAN
Csőtörés SOS szárítás
Nap 3.3 hősugárzó bérlés
igen
igen
Csőtörés: igen
Beázás: igen
Penész miatt szárítás: igen
15+ m2
2 500 Ft
12 000 Ft
VAN

Referencia páramentesítések, ahol már párátlanítottunk, szárítottunk csőtörés után, beázás miatt, vagy nedves falak szárításánál.

 

CSŐTÖRÉSEK HELYÉNEK PONTOS MEGKERESÉSE

Felesleges bontás nélküli hibakeresés. A csőtörések helyének bemérése történhet a) jelzőgázos vizsgálattal; b) elektroakusztikus hibakereséssel; c) korrelációs vizsgálattal; d) infra-, hőkamerás vizsgálattal.

Az alattomos szivárgások, a kis mértékű vízveszteségek ma már könnyen felderíthők roncsolásmentes vizsgálattal, a fűtés- és vízrendszerek repedéseinek, szivárgásainak a hibái könnyen megkereshetők. Manapság már kijelenthető, a vizsgálatok elvégzése jelentéktelen felfordulással jár, a hibát garantáltan meg lehet találni felesleges bontás nélkül. Például a gázos vizsgálat során, a vezetékrendszerből a vizet ki kell szivattyúznii, s utána a speciális gázzal fel kell tölteni azt. Nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő technológia.

Ajánlott partnerünk a csőtörés pontos helyének megkereséséhez: www.CsotoresCentrum.hu.

 

CSŐTÖRÉSEK KÖVETKEZMÉNYEI

Egy beázás, vagy csőtörés alkalmával, ha nincsenek a falak időben kiszárítva, akkor komoly problémák lehetnek a későbbiekben: megjelenik a penész a sarkokban, a szekrények fa elemei megszívják magukat vízzel, az ajtók elkezdenek vetemedni. Nagyon fontos, hogy a kárt szenvedő mihamarabb megszüntesse a magas páratartalmat, ebben nyújtanak segítséget bérelhető párátlanító készülékeink. Egy érdekes eset a beázásra: a még ki sem száradt aljzatbeton kapott beázás miatt plusz vizet, ezzel az extrém mennyiségű vízzel is megbírkóztak legjobb páramentesítő gépeink.

Keresési kulcsszavak: felettünk lakónál csőtörés volt, beázás, beáztunk, lakás beázás, kármentesítésés, páramentesítés csőtörés miatt bezás, nedves valak, csotores, csotore es cen trum, vizes falak, vízes falak, csotores centrum, biztosító fizet, budapest, beázás javítása árvíz 2015, 2016 budapest, árívzkárok enyhítése, bem rakpart, budai árvíz, pesti duna kiömlik, beázás csőtörés, kiömlött a Duna, dunai árvíz, árvizi hajós, falszárítás, paramentesites & sos párátlanítás, talaj víz, beázás nagy a talajvíz, repedés, korrelációs vizsgalat, beázás csőtörés, elektro akusztikus elemzés. Csőtörés és beázás szárítása.

 

KISZÁLLÍTUNK ÉS KISZÁRÍTUNK!

Naná, hogy kiszárítjuk! Csőtörés és beázás szárítása.

 

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE: 06 1 445 4945

 

Lábléc
PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
BUDAPEST PÁRATARTALMA
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIDELTA PRÉMIUMEPSZILON IPARI

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751


Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube


SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Twitter
YouTube
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2019 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!
Csőtörés beázás javítás, beázás megszüntetése. Gyors szárítás akár még ma! Budapesten, Szombathelyen kiszállítunk!

Beázás

Csőtörés

Páramentesítés / Páramentesítő bérlés

Vizes falak, nedves fal szárítás

Beázás csőtörés szárítás páramentesítés vizes falak nedves fal
Budapest / Páty / Szombathely / Párátlanító bérlés
Ipari és lakossági szárítási megoldások, páramentesítő bérlés akár 120 liter/nap teljesítménnyel! Páramentesítés, paramentesites, Beázás kárenyhítése, vizes falak szárítás, nedves fal megszüntetése. Csőtörés, beázás, vizes falak, nedves fal, legjobb páramentesítő.