Facebook Twitter YouTube Viber
Pára Centrum nyitólap
Pára Centrum Szombathely telefonszám
Pára Centrum Szombathely telefonszám
-
Saját autós kiszállítás!
Készülék bérlés
Készülék vásárlás
Kapcsolat
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
GYIK
PÁRA CENTRUM SZOMBATHELY
A Pára Centrum szombathelyi párátlanító gépeivel a magas páratartalom könnyen megszüntethető, a falakban lévő nedvesség gyorsan eltávolítható. Ha építkezik, ha beázott ingatlanja, ha vizesek a falai, nem kell drága gépeket vennie! A páramentesítést még ma megkezdhetjük bérelhető gépeinkkel!

BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS
PÁRA SZOMBATHELYEN PÁRÁTLANÍTÓ BÉRLÉS

SZOMBATHELYI GÉPEK

ALFA PÁRÁTLANÍTÓ

Napi bérlés: 2 500 Ft
Heti bérlés: 12 000 Ft
Készlet: BÉRELHETŐ

Párátlanító bérlés

Alfa páramentesítő kölcsönzés

DELTA PÁRAMENTESÍTŐ

Napi bérlés: 6 000 Ft
Heti bérlés: 35 000 Ft
Készlet: BÉRELHETŐ

Páramentesítő bérlés

Delta ipari páramentesítő bérlés

NAP 3.3 HŐSUGÁRZÓ

Napi bérlés: 2 500 Ft
Heti érlés: 12 000 Ft
Raktáron: BÉRELHETŐ

Hősugárzó bérlés

Nap 3.3 hősugárzó

NEDVESSÉGMÉRÉRÉS

Bérlőink részére ingyenes
A kiszállítások alkalmával!
Kérhető: IGEN

Kérje megrendeléskor!

Fali nedvességmérő kézi készülék

A feltüntetett árak bruttó árak!

BEMUTATKOZÁS

Beázás, csőtörés esetén, a gyors kárenyhítés érdekében mihamarabb meg kell kezdeni a nedves falak szárítását, hogy a magas páratartalom ne okozzon még nagyobb károkat. Súlyos esetekben, nagyobb mértékű vizkár esetén a nagy teljesítményű ipari gépek segítenek a kárenyhítésben, a gyors szárításban.

Építkezések és felújítások során hatalmas mennyiségű vizet használnak fel, az épület kellő mértékű kiszáradására nincs elég idő. A szoros ütemezések miatt gyorsan követik egymást a különböző munkafolyamatok, a sietség azonban könnyen megbosszulhatja magát: ha a falak nem száradtak ki rendesen, ha az aljzat még vizes, a befejezettnek hitt részeken, a szobák sarkaiban, a parkettázott területeken, a beépített szekrényeknél, a bútorok mögött a magas nedvességtartalom súlyos károkat okoz, a bútorok megszívják magukat vízzel, a hátlapok tönkremennek, majd megjelenhet a penész.

A bérelhető falszárító, párátlanító (más néven páramentesítő) gépek segítségével építkezés, felújítás közben is lehetséges a nem kívánt nedvességtartalom eltávolítása. A profi ipari páramentesítő gépek ugyancsak használhatók beázás, csőtörés esetén, ill. árvízkár enyhítésére is. Ingyenes tanácsadást biztosítunk, szakembereink most is várják hívását, hogy felmerült kérdéseit megválaszoljuk, szükség esetén pedig javaslatokat teszünk!


MÁSOK IS ÍGY JÁRTAK, TANULHAT TŐLÜK

Vincze család - ★★★★★
Egy csőtörés volt a felettünk lakó fürdőszobájában, a beázás miatt a nappalink teljesen vizes lett, elázott. A falakon csorgott a víz, a szőnyegek csurom vizesek lettek. Olyan beázás vagy csőtörés utáni szárítással foglalkozó céget kerestünk, aki ki is jön hozzánk, felméri a károkat, a páramentesítő gépeket beüzemeli. Így bukantunk rá a Pára Centrumra, akik szerencsére még aznap kiszállítottak nekünk egy Delta gépet. Már aznap délután sokkal jobban éreztük magunkat, egy hét alatt pedig teljesen kiszárította a csőtörés miatt vizes falakat, szőnyegeket, fa részeket. Bátran ajánljuk őket bezások esetén!

Referencia páramentesítés, referencia párátlanítás

Petrovszky család - ★★★★★
Családi házunk aljzatolási ill. belső vakolási munkálatait április hónap második felétől végeztük. Annak érdekében, hogy fa nyílászáróinkat minél kevesebb nedvesség terhelje, csak glettelés után kerültek a helyükre. A hideg, párás idő miatt sajnos továbbra is nagyon nagy volt a páratartalom a házban, ezért a festés elkészültével ipari páramentesítő, szárítógépet használtunk. Eleinte naponta kétszer kellett üríteni a tartályt, olyan sok víz gyűlt össze benne. Fűteni még nem tudtunk, a szárítógép volt az egyetlen megfelelő eszköz a nedvesség csökkentésére. Három hét használat után a parkettás szakember megmérte az aljzat nedvességtartalmát, ami kissé magas maradt még. Egy hét további szárítás után viszont tökéletes értéket mutatott a mérő, így fa parkettánk megnyugtató módon ismét a helyére kerülhetett. Egy hétre rá költözvén már egyáltalán nem volt "építkezési nedves" a házunk, teljesen normális páratartalomba hozhattuk be bútorainkat, értékeinket. Ipari páramentesítő bérléshez mi csakis a Pára Cenrum-ot fogjuk ajánlani.

Norbi - ★★★★★
Miután a korábban keletkezett penészfoltokat eltávolítottuk, a párátlanító gépek segítségével - szerencsére :) - megelőzhettük az újabb magas páratartalom okozta gondokat. Szerencsére ez az egyszeri, de több hetes, ezáltal igen alapos páramentesítés már véglegesnek bizonyult. A profi szigetelésű nyílászáróink benn tartották az építkezés során keletkezett nedvességet, ami magától a beköltözésig nem is tudott kiszáradni. Azóta már elég a napi egyszeri szellőztetés, nincsen új pára veszély. Köszönjük!


SZOMBATHELYEN INGYEN KISZÁLLÍTÁS

SZOMBATHELYEN ÉS KÖRNYÉKÉN AZ IPARI GÉPEKET 24 ÓRÁN BELÜL INGYEN KISZÁLLÍTJUK, HA MIN. EGY HÉTRE KIBÉRLI ŐKET! *
A leadott megrendeléseket Szombathelyen és környékén 24 órán belül kiszállítjuk! A páramentesítő gépeket, párátlanítókat, hősugárzókat szakembereink a helyszínen azonnal beüzemelik, használatukat betanítják! Saját autós kiszállítás, nem futárszolgálat!

Ingyen kiszállítás Szombathely környékén!

* Kis gépek
kiszállítása
AKCIÓ! Ha Alfa párátlanítónkat, vagy Nap 3.3 hősugárzónkat legalább KÉT HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Szombathely területén, ill. Szombathely vonzáskörzetében ingyen kiszállítjuk!
* Nagy gépek
kiszállítása
AKCIÓ! Ha Delta készülékünket legalább EGY HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Szombathely területén, ill. Szombathely vonzáskörzetében ingyen kiszállítjuk!
* Normál
kiszállítás
A fentieknél rövidebb bérleti időszak esetén a
kiszállítás díja bruttó 50 Ft/km/fuvar.

INGYENES NEDVESSÉGMÉRÉS: Kiszállítás esetén, a bérleti időszak elején (a szárítás megkezdése előtt), majd végén (a szárítás befejezése után) kérésre térítésmentesen ellenőrizzük Önnél a nedves fal, a vizes aljzat nedvességtartalmát. Nedvességmérő készülékünk hasznáható nedves fal, vizes fal, fa, falazat, mészhabarcs, cementesztrich, beton, gipszvakolat, gázbeton felületeken, beázás & csőtörés alkalmával kifejezetten ajánlott! Páramentesítő bérlés beázás, csőtörés, vizes falak esetén.


Lábléc
SZOMBATHELY: +36 30 343 8751
BUDAPESTI KÖZPONT
SZOMBATHELYI TELEPHELY
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRATARTALOM SZOMBATHELY
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFAIPARI DELTAHŐSUGÁRZÓ
KAPCSOLAT

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube  Viber

SZOMBATHELYI SZÁRÍTÁS
06 30 343 8751

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Szombathelyen és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Galéria
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Facebook
Twitter
YouTube
Viber
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2021 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!
Ipari páramentesítő bérlés, szélgép bérlés! Beázás csőtörés esetén ne vegyen drága gépeket! Garantált szárítás a beüzemelés után azonnal! Nedves fal szárítás, párátlanítás páramentesítés! Szombathelyen ill. környékén kiszállítunk!

Páramentesítő bérlés | Párátlanító kölcsönzés | Vizes fal

Beázás, csőtörés, páramentesítés

Vizes fal, vizes falak, nedves fal, nedves falak

Csőtörés beázás, nedves fal vizes fal

Szárítás ipari páramentesítő bérlés
Szombathely, Balogunyom, Kisunyom, Vép, Kőszeg, Torony, Nárai, Nemesbőd, Vát, Perenye, Lukácsháza, Szombathely, Köszeg, Vasvár, Celldömölk, Körmend, Kőszeg, Sárvár, Szentgotthárd
Szombathely Köszeg Körmend Kőszeg Vasvár Celldömölk Sárvár Szentgotthárd