Facebook Google+ YouTube Pinterest Twitter
Kiszállítás minden nap!
Elem Ünnep Elem
Elem Bemutatkozás Szárítási feladatok Gyakori kérdések Elem
Elem
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA, NEDVES FAL MEGSZÜNTETÉSE

A nedves fal sokféle probléma forrása: a) egészségügyi kockázat: asztmát, allergiát, reumát, ízületi bántalmakat okozhat; b) hőveszteség: a nedves fal igen jó hővezető, azaz rossz hőszigetelő, vagyis a belső hőt kivezeti a szabadba; c) penész: ahol magas a nedvesség, ott megjelenik a penész.

Gyors és hatékony szárítás

VIZES FALAK. NEDVES FAL. NANÁ, HOGY KISZÁRÍTJUK!

Beázás és csőtörés alkalmával váratlanul, akár több köbméter víz is el tud folyni, a falak, az aljzat gyorsan elnyeli a vizet. Ez a hírtelen elfolyt vízmennyiség aztán igen lassan párolog el a vizes falakból, és több héten át magas lesz a páratartalom, nedvesek lesznek a falak, ami aztán könnyen penészesedéshez vezet.

Az építőiparban párás levegő akkor keletkezik, amikor az építkezés, vagy felújítás alkalmával a munkások több 100 liter vizet juttatnak be a zárt légtérbe, betonozás, falazás, vakolás vagy festés alkalmával. A vizes és nedves falakban lévő víz, a természetben is tapasztalható módon elkezd párologni, de a zárt légtérben ez a mennyiségű víz, magától csak nagyon lassan tud eltávozni. Párátlanító gépek segítsége nélkül akár több hónapot is igénybe vehet ilyenkor a szárítási folyamat, mivel az épülő házban, lakásban a relatív páratartalom elérheti akár a 85-90%-ot is!

 

Kiszállítunk és kiszárítunk!PROBLÉMA A NEDVES FAL? VAN MEGOLDÁS!

Nem kell hosszú hetekig várni arra, hogy a nedves falak és a vizes aljzat magától száradjon ki. A modern szárító- és páramentesítő gépeknek köszönhetően, egy-egy nagy teljesítményű ipari falszárító gép segítségével a száradási idő akár a tizedére is csökkenthető!

Vállalkozásunk, a Pára Centrum, a gyors szárításhoz biztosít kiszállítással, bérelhető, nagy teljesítményű ipari párátlanító gépeket, szélgépeket és hősugárzókat, kérjük tekintse meg bérelhető gépeink listáját, és bérleti díjainkat!

 

MILYEN GÉPRE VAN SZÜKSÉGEM?

A helységek mérete és nedvességtartalma, a vizesedés oka, a rendelkezésre álló szárítási idő határozza meg, hogy pontosan milyen gépekre, és hány darabra van szükség. önnek nem kell drága gépeket vennie, tekintse meg bérelhető gépeink listáját! Amennyiben pontosabb információra van szüksége, nedves falak szárításához hívja a 06 1 445 4945-ös központi számunkat! A nedves és vizes falak magas nedvességtartalma gyorsan megszüntethető gépeink segítségével.

 

SOS SZÁRÍTÁS!

Budapesten és környékén gépeinket ki is szállítjuk önnek. A 12:00 óráíig leadott megrendeléseket jó eséllyel még aznap!
Megrendeléshez hívja a 06 1 445 4945-ös számot!

 

SZÁRÍTÁSI FELADATOK, SZÁRÍTÁSI HELYSZÍNEK:

Építkezés, felújítás igen
Beázás, csőtörés igen
Nedves és vizes falak szárítása igen
Penészesedés megszüntetése igen
Pincék, raktárak szárítása igen
Parkettázás előtti aljzatbeton szárítás igen
Irattárak, csarnokok szárítása igen
Árvíz okozta károk enyhítése igen
Műemlékek restaurálása igen

 

Keresési kulcsszavak: nedves fal, vizes fal, penészes fal, vízes fal, salétromos fal szigetelés. Nedves fal, vizesfal, penészes falsalétromos fal szárítás. Falszárítás. Salétromos vakolat szárítása, vízszigetelési techonológia, utólagos falszigetelés. Vizes falak szigetelése, vizes falak utólagos szigetelése, víztelenítés, vízmentesítés, pest megye, budapest, hatékony szárítás, hatékony vízszigetelés,vizes falak, nedves falak, SOS szárítás. Vizes falak szárítása ipari páramentesítő gépekkel, beázás csőtörés szárítás vizes falak páramentesítő. Páramentesítés páramentesítő bérlés párátlanító gépekkel, nedves fal páramentesítő készülék vizes fal.

Ajánlott oldalak: PÁRA CENTRUM GYIK, avagy kérdések és válaszok a páramentesítés témaköréből, páramentesítés & szárítás, páramentesítő bérlés, Delta ipari páramentesítő bérlés, kiszállítás minden nap!

 

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE: 06 1 445 4945

 

Nedves fal, nedves aljzat szárítása

 

Beázás, csőtrés kárenyhítése

 

Vizes falak szárítása

 

NEDVES FALAK SOS SZÁRÍTÁSA

 

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE: 06 1 445 4945

 


NON-STOP INFO: +36 1 445 4945

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infok: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]

RÓLUNK BÉRELHETŐ GÉPEK SZÁRÍTÁSI FELADATOK KÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Kiszállítási időpontok
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Csoportos párátlanító bérlés
Vénusz ipari szélgép
Merkúr ipari szélgép
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Talajvíz, árvíz
Irattár szárítás
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Google+
YouTube
Pinterest
Twitter
Párafal készítése házilag
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2017 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!