Facebook Twitter YouTube Viber
Pára Centrum nyitólap
Pára Centrum telefonszám
Pára Centrum telefonszám
-
Saját autós kiszállítás!
Készülék bérlés
Készülék vásárlás
Kapcsolat
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
GYIK
PARKETTÁZÁS ELŐTT ALJZATBETON SZÁRÍTÁS
A frissen lerakott fa alapú parketták szivacs módjára képesek magukba szívni a vizet, ezáltal tágulhatnak, felpúposodhatnak. Parkettázás során az aljzatban lévő magas nedvességtartalom eltávolítható a modern ipari falszárító gépeknek köszönhetően, így megelőzhető, hogy a frissen lerakott parketta károsodjon!

Parkettázás előtti aljzatszárítás

NE PARKETTÁZZON VIZES BETONRA!

A nedves, nem kellő mértékben száraz betonra lerakott parketta megdagad, felpúposodik, sőt a kiszáradás után rések keletkeznek. A nyirkos, nedves és felpúposodott parketta, szalagparketta nemcsak esztétikailag kifogásolható, hanem egészszégügyi szempontból is veszélyes lehet: könnyen megjelenhet a szú, a penész ill. penészgomba is! Az aljzatbetont lerakás előtt ki kell szárítani! A bosszússág mellett, anyagilag is dupla veszteség érheti: az ismételt lerakás során nemcsak a korábban lerakott parketta veszik kárba, hanem a parketta lerakásának munkadíját is újra ki kell fizetni!

Vizes betonra tilos parkettázás!

VIZES A BETON?

SEMMI GOND!
A PÁRA CENTRUM KISZÁRÍTJA!

Több évtizedes páramentesítési, párátlanítási tevékenységünk során sok szomorú esetet láttunk már, amikor a korai örömből, később nagy bánat lett. A parketta, szalagparketta lerakásakor szabad szemmel nem lehet látni, hogy valójában mennyi nedvesség maradt az aljzatban, az csak hetek múlva lesz érzékelhető. Lerakás után úgy tűnik, hogy minden rendben van, azonban pár hét múlva a felszívott nedvesség hatására a parketta tágulni kezd, felülete elkezd púposodni. Ezért parkettázáskor, teljes mértékben ki kell szárítani az aljzatot! A nedves, vizes betonra lerakott parketta tönkremegy!

Kérje parkettázó mesterének tanácsát, vagy hívjon bennünket a 06 1 445 4945-ös számon!

Ne parkettázzon vizes betonra!

A beton magas nedvességtartalma miatt építkezéseken és felújításokon sokszor nem lehet időben megkezdeni a parketta lerakását, a parketta lefektetését, mivel még túl sok nedvesség található az aljzatban. Ilyen esetben sem kell aggódni! A Pára Centrum nagy teljeítményű ipari aljzatbeton szárító gépei segítenek abban, hogy a magad nedvességtartalom ne csússzanak akár hetekkel a munkálatok.

Parkettázás

MILYEN GÉPET AJÁNLANAK?

ALJZATBETON SZÁRÍTÁSHOZ
A DELTA FALSZÁRÍTÓ A JÓ VÁLASZTÁS!

Parketta, szalagparketta lerakás előtti aljzatbeton szárításhoz a Delta ipari falszárító gép a hatékony és gazdaságos megoldás! Minden gépünk, még a nagy teljesítményű ipari falszárítók is hagyományos 220 V-os árammal működnek, így azokat gyakorlatilag bárhol lehet használni! Minden modellünk teljesen automatikusan üzemel, a masinákat egyedül lehet hagyni, ugyanis ha a beépített tartályuk megtelik, automatikusan azonnal kikapcsolnak.

Delta

Keresési kulcsszavak: fa parketta, szalagparketta, szalag parketta, parkettázás, aljzat szárítás, parketta lerakása, parkettázás, laminált parketta budapest és szalagparketta. Parketta, indiai parketta, igaz fából készült parketta, parketta lerakás, akciós parketta, fa padló, padlózat, padlozat. Padló lerakás, parkettázó szakember budapest, parkettás budapest, mester, fali nedvesség mérése.

1. lépés: Takarítás, majd szárítás 2. lépés: Parketta lerakás 3. lépés: Ha nedves maradt az aljzat, gond lesz! 4. lépés: Parketta lakkozás

ÖN PARKETTÁS MESTER?

NEM TUDJA LERAKNI A PARKETTÁT?
NEM HALAD A MUNKÁVAL? VIZES A BETON?

Naná, hogy a Pára Centrum segít! Kedves Parkettázó Mesterek! Ha nem tudnak haladni a munkálatokkal, mert túl vizes az aljzat, akkor rövidítsék le munkaterület száradási idejét! Bérelhető párátlanító gépeink segítségével gyorsan megoldható az aljzat szárítása, akár a mai naptól! Budapest területén minden munkanap saját autós kiszállításunk van!

Parkettás mesterek figyelmébe!

IPARI PÁRÁTLANÍTÓK SZÁRÍTÁSI FELADATOK
DELTA PÁRAMENTESÍTŐ EPSZILON PÁRAMENTESÍTŐ


PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
BUDAPESTI KÖZPONT
SZOMBATHELYI TELEPHELY
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRATARTALOM BUDAPEST
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIDELTA PRÉMIUMEPSZILON IPARI
KAPCSOLAT

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube  Viber

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Lábléc

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Építkezés, felújítás
Parkettázás, parketta lerakás
Penész, páramentesítés
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Facebook
Google térkép
Twitter
YouTube
Viber
Kapcsolat

Copyright © 2009-2021 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!