Facebook Twitter YouTube Viber
Pára Centrum nyitólap
Pára Centrum telefonszám
Pára Centrum telefonszám
-
Saját autós kiszállítás!
Készülék bérlés
Készülék vásárlás
Kapcsolat
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
GYIK
Mibe kerül a bérlés?

SALÉTROMOS FALAK
SZÁRÍTÁSA BÉRELHETŐ FALSZÁRÍTÓ GÉPEKKEL

Szerencsére ma már nem kell hosszú hetekig várni arra, hogy a salétromos falak maguktól kiszáradjanak. A modern falszárító és páramentesítő gépeknek köszönhetően a salétromos falak száradási ideje akár a tizedére is csökkenthető! Béreljen Ön is a Pára Centrum falszárító gépei közül, és salétromos falai hamar kiszáradnak!

MI A SALÉTROM? MIBE KERÜL A BÉRLÉS?
KISZÁRÍTHATÓ A FAL? DELTA PÁRAMENTESÍTŐ

VALÓBAN VESZÉLYES?
IGEN! A SALÉTROM ÁRT A FALAKNAK.

A vizes, nyirkos házfalak magas nedvességtartalma komoly gondot jelent, a falakban lévő túl sok víz nemcsak az ingatlan szerkezetét veszélyezteti, hanem a benne lakók egészségét is. Szóval mind az épületre, mind a lakókra veszélyes! A salétromos fal intő jel! Mihamarabb meg kell találni a vizesedés kiváltó okát, és meg kell kezdeni a szárítást! Hosszabb távú egészségre káros hatásaik a következők lehetnek: allergia, asztma, ízületi és reumás panaszok. A rossz vagy hiányzó vízszigetelés súlyos következménye lehet az egészségügyi probléma, a falakat ki lehet javítani, de meggyógyulni sokkal nehezebb! A salétrom tartós jelenléte kellemetlen, dohos szagot áraszt, az emberi szervezetre pedig károsan hat!

Salétromos falak kezelése

A SALÉTROM KIALAKULÁSA

HOGY ALAKUL KI A SALÉTROM?
MIÉRT SALÉTROMOS A FAL?

Az ingatlanok építésekor a falak alá vízszigetelés kerül, régen épült házak esetében ez rossz minőségű, vagy akár hiányos is lehet. Sajnos valóban gyakori eset, hogy a lerakott vízszigetelés megsérül, elöregszik, a talaj- és csapadékvíz pedig könnyűszerrel utat talál magának a legszűkebb repedéseken, szigetelési hibákon keresztül. Abban a pillanatban, hogy a talajvíz bejut a falba, a kapillárisokon keresztül elindul felfelé a falak szerkezetében, akár 1-1,5 m magasságig!

A salétrom megjelenésének leggyakoribb oka a hiányzó, vagy sérült alsó vízszigetelés. A víz a talajban lévő ásványi anyagokat, sókat feloldja mely aztán a vízzel együtt felszivárog a lábazatba, a falazat alsó részébe. A falak felületén keresztül aztán a víz elpárolog, de az ásványi anyagok, sók salétrom formájában megmaradnak. A megjelenő salétrom hatására a lábazat és afalak alsó része károsodik, a folyamatos szivárgás következtében a vakolat, a tapéta tönkremegy, gyakran le is válik. A kritikus részeket salétromeltávolítóval kell kezelése, majd a falakban lévő nedvességet mihamarabb el kell távolítani.

Itt is a Pára Centrum szárította ki a salétromos falakat

A víz önmagában is jelentős károkat okoz, a vízben lévő oldott ásványi anyagok pedig "kiülnek" a fal felületére. A vakolatot megszívja magát vízzel, majd pára formájában elpárolog a falakból. A vizes vakolat idővel felpúposodik, elválik a faltól, ha csempe van rajta, akkor az megreped, töredezik. Salétromos falak esetén a helyiségek páratartalma jelentős mértékben megemelkedik, hosszabb távon pedig a salétromos részek mellett a penész is felbukkanhat a rosszul szellőző helyeken, sarkokban. A magas páratartalom ideális a gombák, a penész szaporodásához.

Amikor a falakban lévő víz elkez párologni, a benne oldott ásványi anyagok ott maradnak a falak külső felületén, ezt hívjuk "sóvirágzásnak". Van egy jó hírünk! A modern párátlanító és páramentesítő gépeknek köszönhetően a salétromos falak gyorsan kiszáríthatók! Béreljen Ön is a Pára Centrum falszárító gépei közül, s salétromos falai hamar kiszáradnak! Legyen Önnek száraz háza!

TÉNYLEG KISZÁRÍTHATÓ?

IGEN!
A SALÉTROMOS FALAT KISZÁRÍTJUK!

Ha csőtörés, vagy vízszivárgás miatt salétromosak, nedvesek lesznek a falak, akkor azokat mihamarabb ki kell szárítani! Ez nemcsak esztétika kérdés, hanem egészségügyi is! Ha csak későn történik meg a salétromos fal kiszárítása, akkor az hosszabb távon allergiás rohamokat, asztmát is okozhat. Ha Önnél is salétromosak a falak, akkor nem várjon tovább! Hívja szakemberünket, és akár még ma megkezdehtjü a salétromos falak szárítását!

Kiszárítható a salétromos fal? Igen!

HOGYAN LEHET A SALÉTROMOS FALAKAT KISZÁRÍTANI?
BÉRELHETŐ DELTA IPARI PÁRAMENTESÍTŐ GÉPEKKEL.

A vizes házfalak nedvességtartalmát, a falakban lévő túl sok vizet a bérelhető Delta ipari páramentesítő gépek segítségével könnyen el lehet távolítani. Természetesen először meg kell szüntetni a fal vizesedés kiváltó okat, majd a salétromos részek "lekaparása" után meg lehet kezdeni a salétromos falak szárítását.

MIBE KERÜL?

BÉRLETI DÍJ CSAK NAPI 5 000 Ft!
LEGALÁBB EGY HETI BÉRLÉS ESETÉN.

A nagy teljesítményű Delta ipari páramentesítő gép már napi 5 000 Ft-tól (bruttó) bérelhető! Min. 1 heti bérleti időszak esetén az ipari gépeket ingyenesen kiszállítjuk Önnek Budapest területén!

Delta ipari páramentesítő bérlés vizes falak szárítása

FONTOS! A szárítás megkezdése előtt mindenképpen meg kell szüntetni a kiváltó okot, okokat, különben hiábavaló a salétromos fal kezelése. A salétrom fehér színű anyag, tulajdonképpen só, amely kiütközik a nyirkos, nedves falon. Sokszor látható a salétrom rossz állapotú, romos házak falain. Nedves légterű pincében is igen gyakran kiütközik a salétrom, jól láthatók fehér foltjai. Salétrom szó eredete: latinul sal nitrum, nitrum (sziksó); görögül: nitron (sziksó, szóda).

SALÉTROMOS FAL SZÁRÍTÁSA: 06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM
Ipari és lakossági szárítási megoldások
Központ: +36 1 445 4945
Iroda: 1026 Budapest
Raktár: 2071 Páty
Kiszállítás: saját autós minden munkanap

PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
PÁRATARTALOM BUDAPEST
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIDELTA PRÉMIUMEPSZILON IPARI

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751

Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube  Viber

SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Jó megoldás? Megoszthatja másokkal!
Facebook - Twitter - Pinterest - LinkedInLábléc
Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázás szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Gyakori kérdések
Ipari páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Sitemap
Szárítási feladatok
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Betonozás, beton szárítás
Építkezés, felújítás
Parkettázás, parketta lerakás
Penész, páramentesítés
Salétromos falak
Szárítási feladatok
Vizes falak, nedves fal
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Facebook
Google térkép
Twitter
YouTube
Viber
Kapcsolat

Copyright © 2009-2021 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók
Salétromos fal kezelése | Salétrom a falon

Száraz ház: salétromos falak, falszárítás, falszárító bérlés

Száraz ház, vizes fal, nedves fal megszüntetése

Fal vizesedés megszüntetése

Nyirkos pince, nyirkos fal
Száraz ház, száraz házak. Páramentesítés, párátlanítás, páramentesítő bérlés
Salétromos falak, salétromos fal kezelése, salétrom a falon, falszárítás, Száraz ház. Hogyan lehet a salétromos falakat kiszárítani?
Salétromos Salétrom Pára Centrum +3614454945