Facebook Twitter YouTube
Kiszállítás minden nap!
ElemÜnnepElem
ElemBemutatkozásSzárítási feladatokGyakori kérdésekElem
Elem
Delta ipari páramentesítő bérlés

Delta páramentesítő bérlés

Ipari párátlanító, ipari falszárító, ipari páramentesítő

Nedves falak kiszárítása, vizes falak kiszárítása

Szárítás, párátlanítás, páramentesítés

Vizes falak, nedves falak
Páramentesítés, párátlanítás, ipari páramentesítő bérlés
Beázás, csőtörés esetén az ipari Delta párátlanító gép segítségével a falak gyorsan száríthatók, és hamar megszűnik a magas páratartalom.
DELTA IPARI PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS
Amennyiben gyors és hatékony, de gazdaságos szárításra van szükség, ez a modell a jó megoldás. A Delta párátlanító gépek segítségével a nedves, nyirkos, vizes helyiségek gyorsan kiszáríthatók, akár építkezés közben, felújítás alatt, vagy beázás-, csőtörés után. Nagy teljesítményű, ipari kivitel, gazdaságos áron.

PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása, ipari párátlanító bérlés

Delta bérelhető párátlanító

BÉRLETI DÍJAK

IdőtartamBruttó árak
1 nap
6 000 Ft
1 hét
Normál ár
35 000 Ft
44 450 Ft
Készlet info
BÉRELHETŐ
Kaució
50 000 Ft
Ingyenes kiszállítás*
IGEN
Megrendelés

AKCIÓ: Egy heti bérlés esetén
Delta gépeinket ingyen kiszállítjuk!*

NAGY TELJESÍTMÉNYE GARANCIA A GYORS SZÁRÍTÁSRA!

Felhasználási terület: nagy teljesítményű ipari kivitel mely beázás, csőtörés, folyamatban lévő építkezés, felújítás vagy parkettázás előtti aljzatszárítás esetén ajánlott, akár a munkálatok közben is! Ajánlott méret: 10~20 m²-től 40~80 m²-ig (Nagyobb páramentesítendő terület esetén, több gép egyidejű használata javasolt.)

Ha a légtérben nagy mennyiségű nedvesség található, ez a modell garantáltan biztosítja a gyors párátlanítást. Használható lakások, családi házak, pincék, garázsok, csarnokok, irattárak szárítására, kialakításának köszönhetően működhet a munkálatok végzése alatt is. Beázás, csőtörés vagy árvíz esetén is ezeket a készülékeinket ajánljuk!

Nagy teljesítményű ipari kivitel, melyek automatikusan működnek 220 V-os árammal. A készülékeket egyedül lehet hagyni, ugyanis ha a beépített 6 literes tartályuk megtelik, automatikusan kikapcsolnak, és nem okoznak további vizesedési problémákat. Igény esetén a kivont vizet el lehet vezetni egy lefolyóba, így biztosítható a felügyelet nélküli folyamatos használat is!


KEDVEZŐ KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEK

Delta ipari páramentesítő bérlés: Nagy teljesítményű ipari falszárító gép mellyel a vizes falak gyorsan kiszáríthatók, legalább egy heti bérlés esetén Budapesten és környékén ingyenes kiszállítással.

Ingyenes kiszállítás*: Minimum 1 heti bérlés esetén ipari Delta páramentesítő gépeinket ingyenesen kiszállítjuk Önnek Budapesten és környékén. Saját autós kiszállítás, nem futárszolgálat!

Ingyenes nedvességmérés: Kérésre, a kiszállítások alkalmával ingyen megmérjük az aljzat, a falak nedvességtartalmát, így megbizonyosodhat Ön is a sikeres páramentesítésről. Küldetési arányunk: 100%!

Ingyenes tanácsadás: Kérdése van? Hívja páramentesítési szakembereinket a 06 1 445 4945-ös központi számunkon, akik most is segítőkészen várják hívását!


MIÉRT A DELTÁT AJÁNLJUK?

   ⦿ Modern, nagy teljesítményű ipari gép
   ⦿ Hatékony, gyors szárítás
   ⦿ 1 hét alatt tudja azt, amit más gépek 3~4 hét alatt
   ⦿ Heti bérlés: 35 000 Ft 44 450 Ft
   ⦿ INGYEN KISZÁLLÍTÁS!*


ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS

Kevés az olyan folyamatban lévő, vagy befejezett építkezés, ahol a felhasznált víz ne csapódna ki a helyiségek ill. az új nyílászárok sarkaiban. Az ipari készülékek használhatók a munkálatok ideje alatt is, de a gépeket pormentes környezetben szabad csak bekapcsolni. (A készülék működésének idejére az adott helyiségben kerülendő a fúrás, vésés.) A falak szárítása nagyon fontos az építkezés után, a felújítás végeztével. A falszárító gépek segítenek abban, hogy a friss falakra rátolt bútorok, szekrények, a felfúrt képek ne szívják magukba a fali nedvességet. A nedves falhoz túl közel lévő tárgyak, bútorok fallal érintkező része hajlamos lesz a penészesedésre.

Amennyiben Ön építési vállalkozó, a bérleti időszak idejére ingyen biztosított fali nedvességmérő készülék segítségével, könnyen meg tudja mutatni megbízójának, hogy miért van szükség párátlanításra. Szívesen adunk önnek tanácsot!

Keresési kulcsszavak: penészes lett a fal, sajnos vizesek a falak, beázás, parketta, parkettázás, falak kiszárítása, bölcsi bölcsöde szárítás parketta lerakás előtti aljzat beton szárítás, nedves fal. Uszodai párátlanítás, hajópadló-fektetés, óvoda csőtörés laminált padló, falszárítás, fal szárítás, fali nedvesség mérés, ipari párátlanító, nedvesség-mérés, páratartalom mérő, építési nedvesség-mérőkészülék, óvoda szárítás óvoda beázás wellness részleg, bölcsöde bázás bölcsöde csőtörés. Ipari párátlanító és uszodai párátlanítás, szauna, gőzkabin Párátlanítás páraelnyeletéssel (adszorpció) Párátlanítás kondenzációval fűtés és szellőztetés levegő páratartalmának elnyeletése (adszorpció) higroszkopikus anyagok által. Delta ipari páramentesítő gép bérlés árlista. Nagy teljesítményű, ipari falszárító gép.

Építkezés, felújítás
Betonozás, parkettázás
Szobafestés, mázolás
Lakás, családi ház, társasház
Nagy ipari teljesítmény

BEÁZÁS, CSŐTÖRÉS

További ajánlott felhasználási terület, a csőtörés miatti falszárítás. A Delta ipari vízgyűjtő, falszárító gép nagy teljesítménye lehetővé teszi a falak és az aljzat gyors szárítását, mobilitásának köszönhetően szinte nincs olyan hely, ahol ne lehetne használni. Egyedi felhasználási terület a fa anyagok, gerendák, lécek szárítása, ill. a tüzifa szárítás.

Egy beázás, vagy csőtörés alkalmával, ha nincsenek a falak időben kiszárítva, akkor komoly problémák lehetnek a későbbiekben: hamar megjelenik a penész a sarkokban, a szekrények fa elemei megszívják magukat vízzel, az ajtók elkezdenek vetemedni. Egy nagyobb területű garázs, vagy pince esetében több gép egyidejű használatával lehet gyors eredményt elérni.

Van Önnek biztosítása? Ha igen, jó hírünk van! A biztosító társaságok majd minden esetben megtérítik a páramentesítő gépek bérlésének költségeink, hiszen az Ő érdekük is a további károk megelőzése, a mihamarabbi kárenyhítés.

Beázás, csőtörés
Nyirkos fal, vizes pince
Penészes fal, penészgomba
Árvíz, belvíz, talajvíz
Nagy ipari páramentesítés

INGYENES TANÁCSADÁS

A gondos és alapos szárítás érdekében ingyenes tanácsadást biztosítunk a kiszállítás alkalmával! Kérdése van? Tegye fel személyesen kérdéseit kollégáiknak! Csak egy tipp, a sok közül: FONTOS! A külső nyílászárókat (ablakokat és ajtókat) be kell csukni, különben a kinti levegőből történik a pára elszívása!


BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE: INGYENES KISZÁLLÍTÁS*

BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN INGYEN KISZÁLLÁS*
A párátlanító, páramentesítő gépeket, szélgépeket, hősugárzókat szakembereink a helyszínen azonnal beüzemelik, használatukat betanítják! Saját autós kiszállítás, nem futárszolgálat!

Ingyenes kiszállítás Budapest & Szombathely környékén!

* Kis gépek kiszállításaAKCIÓ! Ha Alfa, Béta vagy Gamma párátlanító készülékünket legalább KÉT HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Budapest területén, ill. Budapest vonzáskörzetében ingyen kiszállítjuk!
* Nagy gépek kiszállításaAKCIÓ! Ha Delta vagy Epszilon páramentesítő készülékünket legalább EGY HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Budapest területén, ill. Budapest vonzáskörzetében ingyen kiszállítjuk!
* Egyéb gépek kiszállításaAKCIÓ! Ha Vénusz vagy Merkúr szélgépünket, ill. Nap 3.3 hősugárzónkat min. KÉT HÉT időtartamra bérbe veszi, úgy azt Budapest területén, ill. Budapest vonzáskörzetében ingyen kiszállítjuk!
* Normál kiszállításA fentieknél rövidebb bérleti időszak esetén a kiszállítás díja bruttó 2 500 Ft / fuvar.

INGYENES NEDVESSÉGMÉRÉS: Kiszállítás esetén, a bérleti időszak elején (a szárítás megkezdése előtt), majd végén (a szárítás befejezése után) térítésmentesen ellenőrizzük Önnél a nedves fal, a vizes aljzat nedvességtartalmát. Nedvességmérő készülékünk használható nedves fal, vizes fal, fa, falazat, mészhabarcs, cementesztrich, beton, gipszvakolat, gázbeton felületeken, beázás & csőtörés alkalmával kifejezetten ajánlott!


ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS: 24H HATÁRIDŐ

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS 1 NAPOS HATÁRIDŐVEL **
A gépet szakemberünk a helyszínen beüzemeli, nem futárszolgálat!

** Országos kiszállításA kiszállás díját a pátyi telephelyünktől való távolság határozza meg. Kérje árajánlatunkat!

INGYENES NEDVESSÉGMÉRÉS: Lakossági és ipari páramentesítő bérlés. Vizes falak szárításakor, kiszálláskor térítésmentesen ellenőrizzük a vizes falak nedvességtartalmát. Fő szolgáltatásaink: beázás csőtörés páramentesítés, páramentesítő páramentesítő bérlés. Vizes falak nedves fal vizes fal szárítás.

Keresési kulcsszavak: páramentesítő, párátlanító, nedves fal, beázás csőtörés, beázás esetén páramentesítés, párátlanítás, nedves fal, vizes fal, pára centrum, páramentesítő bérlés, építkezés, ipari páramentesítő bérlés, berendezés, felújítás, falszárítás, ipari lakossági szárítás páramentesítő gépek bérbeadása Budapesten, Pest megyében, Magyarország teljes területén, szárítás megrendelése: 06 1 445 4945. páramentesítő bérlés, pára centrum, csőtörés, beázás, építkezés, felújítás, penész, csőtörés szárítás, ipari párátlanító, páramentesítés oka vizes falak.


DELTA IPARI PÁRAMENTESÍTŐ JELLEMZŐK

Szárítandó terület mérete: 40~80 m²
Nagyobb terület esetén több gép egyidejű használata javasolt!
Megjegyzés: 3 méternél nagyobb belmagasság esetén kérje egyedi ajánlatunkat!
Építkezéseken is használható ipari kivitel
Teljesen automatikus működés
Páratartalom digitális kijelzése
6 literes tartály, ha megtelik automatikusan kikapcsol
Tömlő segítségével bárhol összegyűjthető a víz
Fokozatmentes páratartalom szabályozás
Digitális kijelző
Névleges feszültség: 230V / 50 Hz
Hűtőközeg: R407C
Üzemi hőmérséklet: +5˚C - +35˚C
Súly: 30 kg
Szállítási mód: csak állítva szabad szállítani!
Használható: építkezéseken és felújításokon is!
Igen hatékony ipari kivitel
Könnyen szállítható
A nagy kerekekkel könnyen mozgatható
Ergonómikus fogantyú
Beépített légnedvességmérő
Folyamatosan üzemmód (24 óra/nap)
Automata kikapcsolási funkció teli tartály esetén
Gyors és automatikus fagymentesítés
Kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatás
Légszűrő
Ipari páramentesítés referencia fotók
3-4 helyiséges szárítási feladat esetén javasolt 2 gép egyidejű használata, így minden helyiségben akár egy hét szárítás után elérhető a kívánt páratartalom!
Bérleti díj: 6 000 Ft/nap
Bérleti díj: 44 450 Ft 35 000 Ft/hét + ingyen kiszállítás*!
Kaució: 50 000 Ft
Ingyenes kiszállítás*: Budapesten és Szombathely környékén min. 1 heti bérlés esetén.

DELTA IPARI PÁRAMENTESÍTŐ

Ingatlan beázás páramentesítésére ajánlott párátlanító

KORREKT BÉRLETI DÍJ

Elázott pincében dolgozik a Delta falszárító gép

ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS SZÁRÍTÁSA

Nedves falak, nedves pincék szárítása

CSŐTÖRÉS, BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE

Beázás miatt szárítás, nedves falak szárítása, beázások szárítása

BÉRLETI DÍJ: 5 000 FT/NAP (MIN. 1 HETI BÉRLÉS ESETÉN)

DELTA PÁRAMENTESÍTŐ BÉRLÉS 06 1 445 4945

Lábléc
PÁRA CENTRUM: +36 1 445 4945
NYITÓLAP
BEMUTATKOZÁS
SZÁRÍTÁSI FELADATOK
BEÁZÁS PÁRAMENTESÍTÉSE
VIZES FALAK SZÁRÍTÁSA
KISZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK
BUDAPEST PÁRATARTALMA
BÉRELHETŐ GÉPEK
ALFABÉTAGAMMA
DELTA IPARIDELTA PRÉMIUMEPSZILON IPARI

PÁRA CENTRUM KÖZPONT: 06 1 445 4945
Budapesti iroda: 1026 Budapest 06 1 445 4945
Pátyi raktár: 2071 Páty 06 30 374 9799
Szombathelyi telephely: 9771 Balogunyom 06 30 343 8751


Pára Centrum Facebook  Twitter  YouTube


SZÁRÍTÁS MEGRENDELÉSE:
06 1 445 4945
PÁRA CENTRUM HÍVÁSA

Pára Centrum

Ipari és lakossági szárítási megoldások, PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEK bérbeadása Budapesten és környékén.
Szárítási feladatok, pára infók: építőipari párátlanítás, beázások szárítása, penész megszüntetése, parkettázás előtti aljzatszárítás.

[ Építkezés, felújítás | Beázás, csőtörés | Árvíz kárenyhítése | Parkettázás előtti szárítás | Penészes fal | Iratmentés | Bérelhető gépek | Sitemap | Kapcsolat ]


RÓLUNKBÉRELHETŐ GÉPEKSZÁRÍTÁSI FELADATOKKÖZÖSSÉGI JELENLÉT
Nyitólap
Bemutatkozás
Szárítási feladatok
Páramentesítő bérlés
Referencia munkák
Gyakori kérdések
Sitemap
Kapcsolat
Páramentesítő bérlés
Alfa párátlanító
Béta párátlanító
Gamma párátlanító
Delta páramentesítő
Epszilon páramentesítő
Vénusz ipari szélgép
Nap 3.3 hősugárzó
Beázás, csőtörés
Építkezés, felújítás
Vizes falak, nedves fal
Parkettázás
Penész, páramentesítés
Penészirtás hat lépésben
Szárítási feladatok
Galéria
Facebook
Twitter
YouTube
Budapest páratartalma
Szombathely páratartalma
Pára Kalkulátor leírás
Kapcsolat

Copyright © 2009-2019 Pára Centrum
Adatvédelem és jogi tudnivalók

A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!